• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 21:22:51 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 21:22:51 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by Don Corleone
[Today at 21:03:32]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[Today at 20:59:13]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 19:46:54]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[Today at 19:07:04]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[Today at 18:56:22]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426696
Total Topics: 31710
Online Today: 242
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 74
Guests: 135
Total: 209
akinous
chaniotism
ntina
Cersei Tsoulannister
tzortzis
apapathe
Captain
nchatzo
elenak
kkotsopo
mantzjim
apol
Don Corleone
blacknick
ganasto
ichariti
lasef
amprozos
christina02
Tsomp
nikos.a
MASV
Tolizz
Kwstas
iodim
manwlakhs
Annapar
ioathemar
Phlikon
theodoridoueu
kiriakos234
Νικη
georkala
unreasonable
DKarakatsanis
Kaniki
rafa98p
smoul
vajim
Kass
HAHAHA
tsaliki
CasualUndergrad
BossiTsif
mamalakis
antontsiorvas
Δημητρης Αξιμιωτης
JiMan5
geo66
palladas
JoHn!
tsageo
Papadopoulosthanos
dkonst
George_RT
superkolios
dirac1
smanio
meliou
stefanos hios
Sofiana
Asozou
George15
dimitrisblioumis
Anastasiam
aorologas
msandr
mimaki
Eleniiii
HlektrikhPatata
melisste22
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για ανανέωση (ή προσθήκη νέου) avatar, πρέπει η μεγαλύτερη διάσταση της εικόνας να είναι 110 pixels.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Επιστήμες (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > H μάχη Εξελικτικών - Δημιουργιστών
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 4 Go Down Print
Author Topic: H μάχη Εξελικτικών - Δημιουργιστών  (Read 11575 times)
Νessa
Guest
Re: H μάχη Εξελικτικών - Δημιουργιστών
« Reply #15 on: December 23, 2006, 17:44:30 pm »

Wanderer, κάνεις λάθος να πιστεύεις ότι ο μόνος τρόπος τελεσίδικης επαλήθευσης ενός φαινομένου είναι η άμεση παρατήρησή του.
Quote from: Wanderer on December 23, 2006, 14:56:55 pm
Να μην είμαστε σίγουροι για τίποτα, μόνο για το ότι και το πιο μικρό πετραδάκι στα πέρατα του σύμπαντος, δεν έγινε τυχαία...
Εγώ πάλι πιστεύω ότι έγινε τυχαία Roll Eyes
Wanderer
Καταστραμμένος

Othoum Endron Saous

View Profile
« Reply #16 on: December 23, 2006, 18:34:25 pm »

Quote from: Νessa on December 23, 2006, 17:44:30 pm
Εγώ πάλι πιστεύω ότι έγινε τυχαία Roll Eyes
Δεν με πειράζει.

Preserve and keep us safe this night     *and our innocence made fun of justice*

Once we dreamt of everything
united by our love
There's a place for everyone
so we scream "Liberta"
Wade
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #17 on: December 23, 2006, 18:50:52 pm »

Δεχόμαστε ότη η εξέλιξη υπάρχει στη φύση.  Είναι γνωστό ότι οι ζωντανοί οργανισμοί εξελίσσονται με την πάροδο των ετών, δεν το αρνούμαστε.  Απλώς δεν ξέρουμε πώς ακριβώς γίνεται κλπ.  Εγώ πιστεύω πως στην πραγματικότητα δεν υπάρχει σύγκρουση μεταξύ πίστης και επιστήμης.  Δε νομίζω πως η αλήθεια θα ανακαλυφθεί ποτέ επιστημονικά, αλλά όποια κι αν είναι αυτή, θα είναι για το καλό μας.
« Last Edit: December 23, 2006, 18:53:05 pm by Wade » Logged

Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #18 on: December 24, 2006, 00:11:52 am »

Quote from: Wanderer on December 22, 2006, 23:41:53 pm
Quote from: Turambar on December 22, 2006, 18:52:54 pm
τι δυσπιστία... πίστευε και μη ερεύνα!
Δες το σχετικό τόπικ "Πίστευε και μή ερεύνα" στην κατηγορία "Θρησκεία" και θα διαπιστώσεις ότι η φράση που χρησιμοποίησες δεν έχει κανένα νόημα ως καυστικό σχόλιο 8)

Στη συζήτηση που αναφέρεις πήρα μέρος αν θυμάσαι.

Δεν ήταν καυστικό σχόλιο για την εκκλησία.
Ειρωνία στα γραφόμενα σου ήταν.

Θεωρείς ότι χωράει έστω και μια αμφιβολία στην θεωρία της εξέλιξης, καλείς να είμαστε σκεπτικιστές ως προς την πληρότητα, και ζητάς να αποδεχθούμε το δημιούργημα που δεν στηρίζεται παρά μόνο στο κεφάλι τους και στις συμβολικές γραφές.

Ε συγγνώμη, δε μπορούμε να γίνει αυτό επειδή έτσι απλά βολεύει την συνείδηση μας.

Και αφού κάνεις όλη αυτή την αναφοράς καταλήγεις στο:

Νομίζεις πως εγώ δεν εξοργίζομαι όταν ακούω ένα άτομο να λέει πως δεν ισχύει η εξελικτική θεωρία, για να παραστήσει τη θεοσεβούμενη; Tongue Και αυτό είναι δυο φορές κακό, επειδή έτσι δημιουργείται η εντύπωση πως Θεός & Εξέλιξη αντιμάχονται μεταξύ τους.

Εδώ συμφωνώ.

Το κακό είναι ότι η εκκλησία πια, δείχνει να πιστεύει πρώτα από όλα στην εκκλησία, παρά στον Θεό.
Και αυτές οι προσπάθειες δείχνουν να προστατεύουν την καθιερωμένη εκκλησιαστική εξουσία παρά την πίστη στο Θεό.

byeeee
Wanderer
Καταστραμμένος

Othoum Endron Saous

View Profile
« Reply #19 on: December 24, 2006, 01:30:32 am »

Quote from: Turambar on December 24, 2006, 00:11:52 am
Θεωρείς ότι χωράει έστω και μια αμφιβολία στην θεωρία της εξέλιξης, καλείς να είμαστε σκεπτικιστές ως προς την πληρότητα, και ζητάς να αποδεχθούμε το δημιούργημα που δεν στηρίζεται παρά μόνο στο κεφάλι τους και στις συμβολικές γραφές.
Εγώ δεν σου ζήτησα ποτέ να αποδεχθείς τίποτα, μή μου βάζεις λόγια που δεν είπα.

Εγώ το μόνο που είπα είναι πως η φράση "Ή μόνο Θεός ή μόνο εξελικτική θεωρία" είναι λανθασμένη.

Τώρα βρε Τούραμπαρ πώς συμπέρανες από αυτό ότι σου ζητώ να αποδεχθείς κάτι, δε μπορώ να καταλάβω.
« Last Edit: December 24, 2006, 01:32:49 am by Wanderer » Logged

Preserve and keep us safe this night     *and our innocence made fun of justice*

united by our love
so we scream "Liberta"
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #20 on: December 24, 2006, 01:39:41 am »

Quote from: Wanderer on December 24, 2006, 01:30:32 am
Quote from: Turambar on December 24, 2006, 00:11:52 am
Εγώ δεν σου ζήτησα ποτέ να αποδεχθείς τίποτα, μή μου βάζεις λόγια που δεν είπα.

Εγώ το μόνο που είπα είναι πως η φράση "Ή μόνο Θεός ή μόνο εξελικτική θεωρία" είναι λανθασμένη.

Τώρα βρε Τούραμπαρ πώς συμπέρανες από αυτό ότι σου ζητώ να αποδεχθείς κάτι, δε μπορώ να καταλάβω.
όντως έχεις δίκιο...

ξαναβλέποντας αυτά που είχαν ειπωθεί, υποθέτω ότι ειρωμευόμουν τους δημιουργητιστές (αυτούς τέλος πάντων τους τύπους) που από τη μία στα πλαίσια του "ερεύνα το κάθε τι" θέτουν ύπο αμφισβήτηση την θεωρία της εξέλιξης, και από την άλλη μας καλούν να πιστέψουμε τις εντελώς αστήρικτες επιστημονικά θεωρίες τους.

Απλά μου είχε μείνει η δική σου (απόλυτα σεβαστή και όχι υποκείμενο ειρωνίας) αμφισβήτιση της τελειότητας της θεωρίας της εξέλιξης.

μ' αυτά και με τα άλλα... πάω για ύπνο

byeeee
Wanderer
Καταστραμμένος

Othoum Endron Saous

View Profile
« Reply #21 on: December 24, 2006, 03:32:20 am »

Quote from: Turambar on December 24, 2006, 01:39:41 am
μ' αυτά και με τα άλλα... πάω για ύπνο
Καληνύχτα!  beer

Λέω να πηγαίνω και εγώ σιγά-σιγά, μιας και πέρασε η ώρα...

united by our love
so we scream "Liberta"
Wanderer
Καταστραμμένος

Othoum Endron Saous

View Profile
« Reply #22 on: January 06, 2007, 18:13:25 pm »

Θυμήθηκα μία απορία που είχα πάνω στο ζήτημα της εξέλιξης: Γιατί, αφού ο άνθρωπος κατάγεται από τον πίθηκο, δεν εξελίχθηκαν τότε όλοι οι πίθηκοι σε ανθρώπους; Ειδικά στην Αφρική όπου άνθρωποι και πίθηκοι ζούνε ουσιαστικά μαζί, οπότε κάποιος δε μπορεί να πει πως φταίνε οι διάφορες συνθήκες π.χ.κλιματολογικές.

Αν και θυμάμαι μια εξήγηση, η οποία έλεγε πως ο άνθρωπος δεν κατάγεται από τον τωρινό πίθηκο, αλλά από ένα άλλο πιθηκοειδές, το οποίο εξελίχθηκε στον άνθρωπο, εντούτοις δεν είμαι σίγουρος.

united by our love
so we scream "Liberta"
aliakmwn
Guest
« Reply #23 on: January 06, 2007, 18:29:52 pm »

Quote from: Wanderer on January 06, 2007, 18:13:25 pm
Θυμήθηκα μία απορία που είχα πάνω στο ζήτημα της εξέλιξης: Γιατί, αφού ο άνθρωπος κατάγεται από τον πίθηκο, δεν εξελίχθηκαν τότε όλοι οι πίθηκοι σε ανθρώπους; Ειδικά στην Αφρική όπου άνθρωποι και πίθηκοι ζούνε ουσιαστικά μαζί, οπότε κάποιος δε μπορεί να πει πως φταίνε οι διάφορες συνθήκες π.χ.κλιματολογικές.

Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin

Μπραβο πουλακι μου, την κατεχεις την εξελικτικη θεωρια Grin
Οόνη
Νεούλης/Νεούλα
*

O Tempora! O Mores!

View Profile
« Reply #24 on: January 06, 2007, 18:39:32 pm »

Quote from: Wanderer on January 06, 2007, 18:13:25 pm

Αν και θυμάμαι μια εξήγηση, η οποία έλεγε πως ο άνθρωπος δεν κατάγεται από τον τωρινό πίθηκο, αλλά από ένα άλλο πιθηκοειδές, το οποίο εξελίχθηκε στον άνθρωπο, εντούτοις δεν είμαι σίγουρος.

Μα φυσικα γιατι υπηρξε παρεμβαση του θεου. Μην ακους τι λεει ο aliakmvn_banned.
Το κατεχεις...
Με τον ιδιο τροπο και οι πρωτοι μονοκυτταροι οργανισμοι εγιναν πολυκυτταροι οργανισμοι πολλων ειδων και οχι μονο ενα.

Επιτελους, μια φρεσκια ματια στην θεωρια της εξελιξης!

Δημοκρατία ρε!
xristoforos_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

αλλάζοντας...

View Profile
« Reply #25 on: January 06, 2007, 19:46:40 pm »

μάχη εξελικτικών δημιουργιστών;

κι εγώ ο αφελής που νόμιζα ότι κάτι τέτοιο έχει εκλείψει και μόνο κάτι φατριές χριστιανών αμερικάνων ...δυστυχώς ισχυρές φατρίες,,,ισχυρίζονται ακόμα τέτοια πράγματα...

γιατί ασχολούμαστε με τόσο εύκολα θέματα...

πιάστε κάτι πιο δύσκολο...

ixic_/a kai an kapoios nomizei oti o xristianismos genika arneitai tin ekseliksi...zei stin agria disi...

βαθειά...
Optima
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

white art piano..

View Profile
« Reply #26 on: January 06, 2007, 19:53:55 pm »

Με την αποκωδικοποίηση του DNA από τους επιστήμονες στον ερχόμενο αιώνα πιστεύω ότι θα μπορούμε να ξέρουμε ακόμη πιο πολλά για την εξέλιξη των ειδών. Και μπορεί να αποδειχτεί ότι δεν ισχύουν όλα όσα έλεγε ο Δαρβίνος.Τώρα αν παμε πολύ πολύ πιο πίσω και αναρωτηθούμε αν είμαστε δημιουργήματα της τύχης ή ενός ανώτερου όντος, αυτό απλώς είναι το αιώνιο μυστήριο του θαυματος της ζωής.Η απάντηση είναι ότι μέχρι στιγμής ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ.

Στο κάτω - κάτω το ανώτερο ον τί ήταν κ ποιος το δημιούργησε; μήπως υπηρχε από πριν, ή υπάρχει ο Θεός του Θεού;Όποιος μου πει ότι υπήρχε από πάντα επειδή έτσι το ορίζουν οι γραφές,δε θα το δεχτώ - στο κάτω κάτω αν όντως μας δημιούργησε ο ένας και μοναδικός θεός τώρα θα κάθεται να σκάει από τα γέλια που μας έβαλε σ αυτό το παιχνίδι της ζωής και μας έδωσε δυνατότητα να αναρωτιόμαστε για το τί είμαστε και να μην μπορούμε να βγάλουμε άκρη.Άσε που το BIG BANG μπορεί να το άρχισε ο Θεός. Ή το BIG GANG να "συναρμολόγησε " το Θεό!! Cheesy Roll Eyes

Πάντως, αφού δεν είμαστε πλέον πίθηκοι κ έχουμε ανεπτυγμένη νοημοσύνη, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε και έχει σημασία είναι να είμαστε ανοιχτοί, να αφήνουμε ερωτηματικά, να μην είμαστε απόλυτοι και να τη χρησιμοποιούμε ώστε σκαλί σκαλί να φτάνουμε όλο και πιο πέρα.Το αν υπάρχει ανώτερο σκαλί κ αν θα φτάσουμε ποτέ εκεί,η απάντηση είναι ότι ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ.Εγώ θέλω να πιστεύω πως ναι.Αλλά γαμώτο,, δε θα ζω για να το δω, σίγουρα. Να μου πεις, αν καταφέρουμε να γίνουμε θεοί, η έννοια της ζωής όπως την ξέρουμε σήμερα δε θα υφίσταται, οπότε δε θα εχει νόημα αν θα υπήρξα ή όχι, και τί νόημα θα έχει το ϋπάρχω " αν δεν υπάρχει το "δεν υπάρχω"....αν συνεχίσω θα γίνω μια κουραστική αμπελοφιλόσοφος.Απλώς δεν ξέρουμε! Tongue

Απλά μην είστε απόλυτοι , PLZ!! Έβλεπα μια εκπομπή στην τηλεόραση, στο ΣΚΑΙ, για τους οπαδούς του Δημιουργισμού τέλος πάντων, ότι έχουν φτιάξει ολόκληρα μουσεία που προσπαθούν να συνδέσουν τα πάντα(μέχρι κ τους Δεινοσάυρους) με την Αγία Γραφή κ πραγματικά αναρωτήθηκα αυτό που έλεγε και ο επιστήμονας(ο αφηγητής του Δοκιμαντέρ), γιατί να σπαταλάται τόση ενέργεια κ γιατί να υπάρχει τόσος φανατισμός από τη μεριά τους. Κατόπιν ο ίδιος μετά επισκέπτεται το CERN (στο οποίο θα πάνε κ πολλοί συμφοιτητές μας σε λίγο) και συνομ ιλούσε με τους επιστήμονες εκεί, οι οποίοι ζουν αυτή τη χαρά της εξερεύνησης του αγνώστου(μιλάω για το πείραμα που θα γίνει μες το 2007 αν δεν κάνω λάθος και θα προσομοιώνει την κατάσταση εκατομμυριοστά του δευτερολέπτου μετα την μεγάλη έκρηξη) Roll Eyes

"η μεν αμάθεια γεννά θράσος, η δε σκέψις ενδοιασμόν"

ανθρωποι ξετρελαμενοι στις οθονες του πολεμου με το φυσημα του ανεμου καινε πολεις και χωρια
στην καταντια της σκεψης βιαιες πραξεις να μοιραζουν ανυποστατα κεφαλια στο βωμο της μοναξιας...
xristoforos_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

αλλάζοντας...

View Profile
« Reply #27 on: January 06, 2007, 20:04:31 pm »

"Η απάντηση είναι ότι μέχρι στιγμής ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ."

αμφιβάλλω γι αυτό που λες όπτιμα...ξέρουμε και παραξέρουμε...έχουμε όλα τα ευρήματα...έχουμε τη θεωρία...έχουμε και τις αποδείξεις...

αυτό το δεν ξέρουμε...ξεκίνησε από φονταμεντάλες πιστούς κάθε πίστης...30 χρόνια πριν...και ήταν μια αντίσταση στο νέο που αναδυόταν ...και δεν μπορούσαν να αντιμετωπίσουν....

τότε όντως μπορούσαν να το ισχυριστούν...και το έκαναν...για να κερδίσουν χρόνο...

το 2007 να λέει κάποιος ότι υπάρχει πιθάνοτητα να μην ισχύει η εξελικτιξή θεωρία...(όχι στις λεπτομέριες της που κάθε λίγο αναθεωρούνται...αλλά στην ουσία της...)....είναι χειρότερο του δημιουργισμού νομίζω...

γιατί αυτή η ουδετερότητα...δίνει πάτημα στους ...κακούς....(δημιουργιστές)

ixic_

βαθειά...
xristoforos_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

αλλάζοντας...

View Profile
« Reply #28 on: January 06, 2007, 20:10:42 pm »

πάμε μια βόλτα στις απομονωμένες λίμνες των βουνών της νοτείου αμερικής....θα σου δείξω μερικούς από τους προγόνους μας...

иџиц_/plironeis eisitiria omos etsi?

βαθειά...
Optima
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

white art piano..

View Profile
« Reply #29 on: January 06, 2007, 20:17:42 pm »

καλά δεν μπορώ να καταλάβω, από όλο το ποστ μου δε γίνεται ξεκάθαρο ότι υποστηρίζω τη θεωρία της εξέλιξης; Το ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ αναφέρεται, όπως λέω και προηγουμένως στο αρχικό μα αρχικό ερώτημα που βασανίζει την ανθρωπότητα και που ρε χριστοφορ όντως, δεν το ξέρουμε!

και για την ΟΥΣΙΑ  της εξελικτικής θεωρίας  δεν είπα τίποτα, αλλά πού ξέρεις με το DNA μπορεί να μάθουμε χίλια δυο άλλα πράγματα κ να μην είναι όπως τα έλεγε ο Δαρβίνος ακριβώς, λογικό δεν είναι; έτσι δε γίνεται παντού στις επιστήμες; και ο Αινστάιν δεν μπορούσε με τίποτα να δεχτεί την τυχαιότητα της κβαντων, παρ' όλο που τώρα είναιι η κυριαρχούσα τάση στη σύγχρονη φυσική.

Κ όσο για ουδετερότητα, αν αυτό είναι αυτό που εσύ κατάλαβες από όλο το ποστ μου, μάθε να διαβάζεις λίγο πιο προσεχτικά. Ο τόνος που γράφω κάτι είναι ουδέτερος, γιατί έτσι θέλω να είναι, ούτε οι ειρωνείες μου αρέσουν ούτε τα εύκολα λόγια. Οι θέσεις μου κάθε άλλο παρά ουδέτερες είναι, ξέρω πολύ καλά αυτά που υποστηρίζω κάθε φορά.

"η μεν αμάθεια γεννά θράσος, η δε σκέψις ενδοιασμόν"

ανθρωποι ξετρελαμενοι στις οθονες του πολεμου με το φυσημα του ανεμου καινε πολεις και χωρια
στην καταντια της σκεψης βιαιες πραξεις να μοιραζουν ανυποστατα κεφαλια στο βωμο της μοναξιας...
Pages: 1 [2] 3 4 Go Up Print
Jump to: