• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 21, 2025, 00:49:10 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 21, 2025, 00:49:10 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ποιος πιστεύετε ότι θα εί...
by okan
[June 20, 2025, 23:16:46 pm]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[June 20, 2025, 22:44:24 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 20, 2025, 19:57:15 pm]

Aναζωπύρωση των εχθροπραξ...
by Katarameno
[June 20, 2025, 18:21:05 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by Katarameno
[June 20, 2025, 17:57:13 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by Nikos_313
[June 20, 2025, 13:22:42 pm]

[Μικροκυματική Τεχνολογία...
by Nikos_313
[June 20, 2025, 12:36:21 pm]

[Ηλ.Μηχανές Ι] Γενικές απ...
by Nikos_313
[June 20, 2025, 11:36:44 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 20, 2025, 09:08:54 am]

H Στοά των Off Topic
by Nikos_313
[June 19, 2025, 23:59:48 pm]

[Τεχνολογία Ηλεκτροτεχνικ...
by nectar
[June 19, 2025, 14:46:20 pm]

Ορκομωσία Εαρινού Εξαμήνο...
by Mr Watson
[June 19, 2025, 09:55:52 am]

[ΣΗΕ ΙΙ] Γενικές απορίες ...
by chatzikys
[June 18, 2025, 19:26:00 pm]

Σιδηροδρομικό Δυστύχημα σ...
by Katarameno
[June 18, 2025, 18:22:39 pm]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[June 18, 2025, 07:55:05 am]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[June 18, 2025, 00:45:33 am]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9966
Latest: dionysusofolympus
Stats
Total Posts: 1426770
Total Topics: 31712
Online Today: 166
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 28
Guests: 115
Total: 143
iasonasl
freskoulhs
EvP
George_RT
christina02
vajim
babistso
Alice_8
valentini
Vasilis Koudounis
tasos gourd
Mr Watson
Nikikouss
lefterish
mpournaz
tzortzis
theofr
dedhe
Captain
mmikelo
chaniotism
dimitris585
Adreas Seg
harischris
gpr000
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
  Όταν ανεβάζουμε φωτογραφίες στις Ανακοινώσεις και Έκτακτα νέα, βάζουμε τη μεγαλύτερη πλευρά 400 (width=400 ή height=400 ). π.χ. [img height=400 (κλείνει η αγκύλη) 
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Διάφορα (Moderators: Don, Nikos_313, chatzikys, Tasos Bot) > Ειδήσεις... γενικού περιεχομένου
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 80 Go Down Print
Author Topic: Ειδήσεις... γενικού περιεχομένου  (Read 194982 times)
^^DaRk_HunTeR
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

0001 0010 0100 0010

View Profile
Re: Ειδήσεις... γενικού περιεχομένου
« Reply #210 on: October 17, 2008, 00:24:45 am »

http://www.zougla.gr/news.php?id=10551

Γιος πρώην βουλευτή της Ν.Δ. παρών στο video της ντροπής
16 Οκτωβρίου 2008, 11:20

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της zougla.gr, ο «κάμεραμαν» του video της ντροπής, ο οποίος ανέλαβε και την ευθύνη,  είναι ειδικευόμενος γιατρός, γιος του πρώην χειρουργού και πρώην βουλευτή Μεσσηνίας της ΝΔ , Λευτέρη Παπανικολάου. 

Το video «τραβήχτηκε» σε χειρουργείο του νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός» και δείχνει έναν άνδρα ναρκωμένο στο χειρουργικό τραπέζι να υποβάλλεται σε επέμβαση αφαίρεσης πλαστικού ομοιώματος πέους, ενώ γιατροί και νοσηλευτές «διασκεδάζουν» με γέλια και ειρωνικά σχόλια καταγράφοντας τη διαδικασία με τα κινητά τους τηλέφωνα.[....]

Without order nothing can exist without chaos nothing can evolve

Timeo hominem unius libri
The minstrel
λήθη
Veteran

View Profile
« Reply #211 on: October 17, 2008, 00:33:48 am »

Και επειδη?

Επειδη ειναι γιος πρωην βουλευτη δε μπορει να γελαει με την ψευτικη ψωλη?

Η μηπως ειναι κατακριτεο να ειρωνευεσαι κατα την αφαιρεση πλαστικού ομοιώματος πέους
και την πατησα προχθες που την ξεπατικωναμε απο τον Παντελη?

Αλλα δεν ειμαι γιος πρωην σπουδαιου Sad

Αφαιρεση ψωλης ειναι, ακομα δεν εχω παρεβρεθει και εχω προχειρες πεντε ατακες, σιγα μην τις κρατουσα για τον εαυτο μου.!

Ναι, εχω κι εγω παρομοιο βιντεο 8)

a_

390

sakaflias7
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Μήπως κανένας καλός είμαι?

View Profile WWW
« Reply #212 on: October 17, 2008, 00:35:46 am »

η δημοσιοιποιηση ειναι το θεμα...
λήθη
Veteran

View Profile
« Reply #213 on: October 17, 2008, 00:38:57 am »

αμά ρε σακαφλια. αμεσως να το γαμησεις, ασε να πω τη μαλακια μου sleep

a_

391
sakaflias7
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Μήπως κανένας καλός είμαι?

View Profile WWW
« Reply #214 on: October 17, 2008, 11:33:57 am »

Quote from: λήθη on October 17, 2008, 00:38:57 am
αμά ρε σακαφλια. αμεσως να το γαμησεις, ασε να πω τη μαλακια μου sleep

a_

391

sorry...δν το καταλαβα...
testiculos
Θαμώνας

View Profile
« Reply #215 on: October 22, 2008, 17:14:34 pm »

Σχεδόν μηδενική ήταν η αύξηση των πωλήσεων της Yahoo στο τρίτο τρίμηνο του 2008 και τα κέρδη της σημείωσαν μείωση κατά 64%. Παρ' όλα αυτά, αμέσως μετά την ανακοίνωση της πρόθεσής της να μειώσει τουλάχιστον κατά 10% το προσωπικό της, η μετοχή της Yahoo κατέγραψε άνοδο 8%.

Οι πωλήσεις σημείωσαν οριακή άνοδο 3% σε 1,33 δισ. δολάρια, ενώ τα καθαρά κέρδη της εταιρείας μειώθηκαν στα 54,3 εκατ. δολάρια ή 4 σεντς ανά μετοχή, από 151 εκατ. δολάρια ή 11 σεντς/μετοχή την αντίστοιχη περίοδο του 2007. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα περικόψει 1.500 από τις 15.000 συνολικά θέσεις εργασίας, δηλαδή το 10% του εργατικού δυναμικού της, ενώ μόλις τον περασμένο Φβερουάριο είχε ανακοινώσει άλλες 1.000 απολύσεις.

Μετά την ανακοίνωση της απόφασης για τις νέες απολύσεις, η μετοχή της Yahoo σημείωσε άνοδο έως 8,6% στα 13,11 δολάρια, ενώ από τις αρχές του έτους υποχωρεί κατά 48%.

http://ta-nea.dolnet.gr/default.asp?pid=2&ct=3&artId=1405431

Men cheat for the same reason that dogs lick their balls... because they can.
bjork
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #216 on: October 24, 2008, 15:06:56 pm »

Αυτό μου θύμισε...τις δηλώσεις μας!

Νέα παράταση για το Κτηματολόγιο

Παράταση ως τις 21 Νοεμβρίου δόθηκε για την υποβολή των δηλώσεων ακίνητης περιουσίας για το Εθνικό Κτηματολόγιο.

Ο Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ κ. Γιώργος Σουφλιάς δήλωσε σχετικά: "Από τις 22 Μαΐου που ανακοίνωσα την έναρξη των νέων προγραμμάτων κτηματογράφησης και μέχρι σήμερα έχουν παρέλθει πέντε μήνες, ένα πραγματικά επαρκέστατο χρονικό διάστημα για να προετοιμαστεί ο καθένας να δηλώσει την ακίνητη περιουσία του. Η διαδικασία ξεκίνησε στις 17 Ιουνίου και προβλεπόταν ως προθεσμία υποβολής των δηλώσεων η 30η Σεπτεμβρίου. Στα τέλη Αυγούστου λόγω του καλοκαιριού ανακοίνωσα την παράταση της διαδικασίας μέχρι τις 31 Οκτωβρίου" δήλωσε ο κ. Σουφλιάς.

Ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ ξεκαθάρισε πάντως ότι δεν πρόκειται να υπάρξει νέα παράταση

"Σήμερα ανακοινώνω την απόφασή μου να παραταθεί η διαδικασία υποβολής των δηλώσεων ακίνητης περιουσίας στο Εθνικό Κτηματολόγιο μέχρι την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου. Οφείλω, όμως να δηλώσω ότι η ημερομηνία είναι καταληκτική και δεν πρόκειται να δοθεί άλλη παράταση".

(Πηγή: ΑΠΕ)

It's alright
mendelita
Καταστραμμένος

will you be my guinea pig?

View Profile
« Reply #217 on: October 25, 2008, 18:13:58 pm »

Quote from: bjork on October 24, 2008, 15:06:56 pm

Κι εμένα! Cheesy
Μόλις το άκουσα στην tv αυτό είπα.. Grin

It's impossible to kiss your own elbow.
bjork
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #218 on: October 25, 2008, 20:59:18 pm »

Quote from: mendelita on October 25, 2008, 18:13:58 pm
Quote from: bjork on October 24, 2008, 15:06:56 pm

Κι εμένα! Cheesy
Μόλις το άκουσα στην tv αυτό είπα.. Grin

Cheesy Cheesy

It's alright
nbourgis
Guest
« Reply #219 on: October 28, 2008, 03:48:09 am »

Οργισμένη αντίδραση της Συρίας
Επιβεβαίωση (ανωνύμως) από τις ΗΠΑ ότι διεξήγαγαν την επίθεση στη Συρία

Ουάσινγκτον
Τελευταία ενημέρωση 27/10/08 20:08   

Οι ΗΠΑ επιβεβαίωσαν με δηλώσεις αξιωματούχου τους, που πάντως έγιναν ανωνύμως, ότι δυνάμεις τους πραγματοποίησαν επίθεση εντός του συριακού εδάφους σε χωρίο κοντά στη μεθόριο με το Ιράκ, αναφέροντας ακόμη ότι εντάσσεται στον αγώνα κατά των ξένων ενόπλων που δρουν στο Ιράκ.

Χαρακτηριστικά ο αξιωματούχος δήλωσε ότι «η επιχείρηση αυτή στέφθηκε με επιτυχία».

Νωρίτερα, ωστόσο, η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Ντέινα Περίνο, όταν ερωτήθηκε σχετικά δεν σχολίασε το περιστατικό. «Καμία πληροφορία για το περιστατικό» δεν διέθεταν και οι ξένες στρατιωτικές δυνάμεις στο Ιράκ υπό την ηγεσία των ΗΠΑ, σύμφωνα με δηλώσεις αξιωματούχων.

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος του Στείτ Ντιπάρμεντ, Σον Μακόρμακ, αν και ούτε επιβεβαίωσε ή διέψευσε την αμερικανική επίθεση, ανέφερε ότι η Συρία θα πρέπει να ελέγξει καλύτερα τα σύνορά της με το Ιράκ αφού οι ΗΠΑ «έχουν διαβάσει επανειλημμένα πληροφορίες στις εφημερίδες εδώ και τρία ή τέσσερα χρόνια για το ζήτημα των διεισδύσεων στο Ιράκ από τα συριακά σύνορα».

Πάντως, ο Σον Μακόρμακ αναφέρθηκε στις κινήσεις της Δαμασκού να αποκαταστήσει διπλωματικές επαφές με το Λίβανο και να αρχίσει έμμεσες συνομιλίες με το Ισραήλ αλλά υπογράμμισε ότι «υπάρχουν ακόμα πολλά που πρέπει να γίνουν».

Η συριακή κυβέρνηση καταδίκασε την αμερικανική επιθετικότητα καθιστά τις ΗΠΑ «υπεύθυνες για όλες τις συνέπειες» ενώ ζητά την άμεση διεξαγωγή έρευνας για το περιστατικό.

«Τρομοκρατική πράξη», δηλώνει ο Σύριος ΥΠΕΞ

Ο Σύριος υπουργός Εξωτερικών Ουαλίντ αλ Μοαλέμ έκανε λόγο για «πράξη εγκληματικής και τρομοκρατικής επιθετικότητας» και υπογράμμισε ότι αν υπάρξει επανάληψη «θα υπερασπιστούμε τα εδάφη μας». Οι δηλώσεις του υπουργού έγιναν στο Λονδίνο κατά τη διάρκεια επίσημης επίσκεψης. Η Βρετανία δεν σχολίασε το περιστατικό.

Σε άλλο σημείο των δηλώσεων του, ο Ουαλίντ αλ-Μοαλέμ εξέφρασε την ελπίδα του ότι οι αμερικανικές προεδρικές εκλογές στις 4 Νοεμβρίου θα επιτρέψουν στην Ουάσινγκτον να αποκαταστήσει την υπόληψή της στον κόσμο και να μάθει από τα λάθη, όπως είπε, της διακυβέρνησης του Τζορτζ Μπους. «Ελπίζω ότι ο αμερικανικός λαός θα εκλέξει έναν πρόεδρο που θα μπορέσει να δώσει στις ΗΠΑ μια καλή φήμη και όχι αυτή που διαπιστώνουμε στην παρούσα κυβέρνηση», είπε χαρακτηριστικά.

Σε υψηλούς τόνους ήταν και οι δηλώσεις άλλων Σύριων αξιωματούχων: «Η κυβέρνηση αυτή [ενν. των ΗΠΑ] έχει αποδειχθεί ότι είναι παράλογη και ότι δε σέβεται το Διεθνές Δίκαιο και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Περιμένουμε εξηγήσεις και βεβαίως η Συρία διατηρεί το δικαίωμα να απαντήσει με τον κατάλληλο τρόπο» υπογράμμισε ο Τζιχάντ Μακντίσι, ακόλουθος Τύπου της συριακής πρεσβείας στο Λονδίνο.

«Έγκλημα πολέμου» χαρακτήρισε την επίθεση ο συριακός Τύπος και μιλά για «εν ψυχρώ δολοφονία». Δημοσίευμα της εφημερίδας Τισρίν αναφέρει ότι «η αμερικανική αυτή επίθεση αντανακλά την ηλιθιότητα της κυβέρνησης Μπους και τα εγκλήματα που διαπράττει στο Ιράκ, το Αφγανιστάν και τώρα στη Συρία, εγκλήματα που πλήττουν την εικόνα της και προκαλούν το μίσος των λαών».

Αιφνιδιαστική επίθεση

Όπως ανέφερε το συριακό πρακτορείο ειδήσεων τέσσερα αμερικανικά ελικόπτερα πραγματοποίησαν επιδρομή σε αγρόκτημα στο χωριό Αλ-Σουκαρίγια στην περιοχή Αμπού Καμάλ, κοντά στα σύνορα με το Ιράκ, και Αμερικανοί στρατιώτες εισέβαλαν σε υπό κατασκευή κτίριο στην περιοχή. Η επιδρομή κόστισε τη ζωή οκτώ ανθρώπων, ανάμεσά τους τέσσερα παιδιά, σύμφωνα με τη Δαμασκό.

Τη Δευτέρα εμφανίστηκε, όπως μεταδίδει το Associated Press, βίντεο από κινητό τηλέφωνο που δείχνει τέσσερα ελικόπτερα να πετούν προς το χωριό αλλά όχι και την προσεδάφισή τους. Μαρτυρίες από χωρικούς αναφέρουν ότι οι Αμερικανοί στρατιώτες πήραν μαζί τους και τουλάχιστον δύο άνδρες.

Οι κηδείες των θυμάτων πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα μέσα σε βαρύ κλίμα πένθους και οργής κατά των ΗΠΑ.

Διεθνείς αντιδράσεις

Το περιστατικό της αιματηρής επίθεσης μέσα στο έδαφος της Συρίας προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Ρωσίας που κατηγόρησε τις ΗΠΑ για πρόκληση επικίνδυνης έντασης στη Μέση Ανατολή.

«Πιστεύουμε ότι δεν θα πρέπει να εξαπολύονται επιθέσεις άξιες καταδίκης στο έδαφος κυρίαρχων κρατών υπό το σύνθημα του αγώνα κατά της τρομοκρατίας», αναφέρει το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών και επισημαίνει ότι οι μονομερείς στρατιωτικές ενέργειες αυτού του είδους έχουν πολύ αρνητικό αντίκτυπο στην κατάσταση στην περιοχή και μεγαλώνουν τις πιθανότητες πρόκλησης έντασης.

Παράλληλα, και η Γαλλία, προεδρεύουσα του Συμβουλίου Κορυφής της ΕΕ για το τρέχον εξάμηνο, ζήτησε να ριφθεί άπλετο φως στις ακριβείς συνθήκες αυτών των γεγονότων και εξέφρασε την προσήλωσή της στην εδαφική ακεραιότητα των χωρών. Η Γαλλία εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στις οικογένειες των θυμάτων.

* Δεν αναμένει αντίκτυπο το Ισραήλ από την επίθεση δήλωσε ο υπουργός Αμυνας του Ισραήλ Εχούντ Μπαράκ ενώ αρνήθηκε να διευκρινίσει εάν οι ΗΠΑ είχαν ενημερώσει εκ των προτέρων το Ισραήλ.

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=951752&lngDtrID=245

panos13
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #220 on: October 28, 2008, 14:52:46 pm »

Νεοναζί σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Ομπάμα

Τον τρόμο και το θάνατο σκόπευαν να σκορπίσουν στις ΗΠΑ δύο νεαροί σκίνχεντ, οι οποίοι σχεδίαζαν να δολοφονήσουν δεκάδες αφροαμερικανούς, μεταξύ των οποίων και τον Δημοκρατικό προεδρικό υποψήφιο Μπαράκ Ομπάμα.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, οι νεαροί από την πολιτεία του Τενεσί, σχεδίαζαν να ληστέψουν κατάστημα όπλων και να επιτεθούν σε Λύκειο, όπου φοιτούν κυρίως Αφροαμερικανοί, και να πυροβολήσουν 88 μαθητές και να αποκεφαλίσουν άλλους 14. Και οι δύο αριθμοί αποτελούν ισχυρούς συμβολισμούς για τους νεοναζιστές.

Μεταξύ των στόχων τους ήταν και ο αφροαμερικανός γερουσιαστής του Ιλινόι. «Δεν πίστευαν ότι θα καταφέρουν να τον δολοφονήσουν, αλλά ότι θα σκοτώνονταν κατά την προσπάθεια να το πράξουν» δήλωσε αξιωματούχος του Ομοσπονδιακού Γραφείο Αλκοόλ, Καπνού και Όπλων.

Οι Αρχές βρήκαν επίσης στη κατοχή των υπόπτων ένα τυφέκιο, μία καραμπίνα με κομμένη κάνη και τρία πιστόλια. Κατηγορούνται για την κατοχή αδήλωτου όπλου, για συνομωσία κλοπής από οπλοπωλείο και απειλής κατά του υποψηφίου προέδρου των ΗΠΑ.

www.cosmo.gr

Bασικα μου θυμισε αυτο: 8) Wink

Quote from: SolidSNK on October 26, 2008, 01:55:47 am
Quote from: Time_Tripper on October 25, 2008, 23:38:03 pm
Παει ο Ομπαμα (ναι ο γνωστος!) στον Αγιο Πετρο και τον ρωταει ο Πετρος:
-Ποιος εισαι εσυ τεκνο μου?
-Εγω?Δεν ξες ποιος ειμαι εγω?Ειμαι ο προεδρος των ΗΠΑ!
-Μπα, μαυρος και προεδρος των ΗΠΑ?Και ποτε εγινες προεδρος τεκνο μου?
-Πριν 4 λεπτα....

Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy

Ναι, ζουμε σ'εναν αδικο κοσμο τί να κανουμε.....
Πολύ ωραίο. Καθόλου καμμένο μπορώ να πω.

Ειλικρινά ελπίζω να μην έχουμε τπτ τέτοιο...  Sad Είναι όμως μια 10% πιθανή πραγματικότητα!

bjork
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #221 on: October 28, 2008, 14:59:25 pm »

το πε κι ο...Λιακόπουλος  Shocked

It's alright
panos13
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #222 on: October 28, 2008, 15:02:42 pm »

ε τοτε το θεωρω δεδομενο Grin
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #223 on: October 29, 2008, 11:43:57 am »

Quote from: bjork on October 28, 2008, 14:59:25 pm
το πε κι ο...Λιακόπουλος  Shocked

σα τα μέντιουμ.. πες πολλά και στο τέλος κάτι θα πετύχεις..

Σοβαρά, ο Ομπάμα έχει συγκριτικά μεγαλύτερες πιθανότητες να την πατήσει αν εκλεγεί..

..εκ των πραγμάτων από ανεγκέφαλους εξτρεμιστές..

..κι αν πάει να χτυπήσει κανένα κατεστημένο.. από κατευθυνόμενους ανεγκέφαλους εξτρεμιστές που ποτέ δε θα μάθεις ποιος τους κατεύθυνε αλλά πάντα θα ξέρεις..
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #224 on: October 29, 2008, 13:09:29 pm »

μα ο Ομπαμα δεν κρυβει τις σχέσεις του με το κατεστημενο (Αντιπρόεδρος Μπιντεν) . Εγω πιστευω οτι αν κινηθει στα πλαίσια προηγούμενων Δημοκρατικων Προεδρων, θα δημιουργησει μεν αντιπαθειες σε ορισμένους, αλλα θα ναι μια χαρα.

Pages: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 80 Go Up Print
Jump to: