• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 00:45:03 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 00:45:03 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by okan
[Today at 00:33:03]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by Nikos_313
[Today at 00:10:29]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426703
Total Topics: 31710
Online Today: 205
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 44
Guests: 151
Total: 195
chris_p30
babistso
dtkyriak
andripappa
Σοφιστικέ Κοτόπουλο
Σουλης
qwertyuiop
gprok
arswagdapro
DemetriosL
kiriakos234
Yamal
elias_farhood
fkaravi
chryssana
nikpamp
rafail zisiadis
Eleniiii
m.renia
tasos_ntv
athena_apo
Mr Watson
Captain
andyy
PurpleWitch
Nikos_313
vagk
giannisdomu
eli_k
micelethe
Potest
christina02
cchristodoulou
Rithan
giorgosss03
elctricalbill
filkilkis
gtapalis
le papillon
Karkarias
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
  Όταν ανεβάζουμε φωτογραφίες στις Ανακοινώσεις και Έκτακτα νέα, βάζουμε τη μεγαλύτερη πλευρά 400 (width=400 ή height=400 ). π.χ. [img height=400 (κλείνει η αγκύλη) 
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Μαθήματα - Εξεταστικές (Moderators: PolarBear, tzortzis) > ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ 2006-2007
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 6 7 [8] 9 10 Go Down Print
Author Topic: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ 2006-2007  (Read 25286 times)
zlatalex
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Tot ziens

View Profile
Re: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ 2006-2007
« Reply #105 on: January 23, 2007, 03:14:02 am »

Σίγουρα δεν φταίει κανείς για τίποτα. Εγώ απλώς επεσήμανα την απροθυμία έκφρασης που (πιστεύω ότι) υπάρχει ανάμεσα σε μας που διαφωνούμε με την κατάληψη (ως μέσο-με τους στόχους του κινήματος μπορεί να συμφωνούμε και απόλυτα) και ενδιαφερόμαστε για την διεξαγωγή της εξεταστικής.

Neuken in de keuken
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #106 on: January 23, 2007, 03:16:00 am »

Kι εγω ηθελα να δωθει τελος αλλα το ψαξα λιγο και ειδα οτι καλυτερα μια χαμενη εξεταστικη παρα να παει χαμενη η παιδεια τεσπα

soz αν φανηκα επιθετικος αλλα βλεπω ανουσιο το διαγγελμα σου

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #107 on: January 23, 2007, 03:22:52 am »

Δεν θέλει να βγει στην συνέλευση να μιλήσει.

Δε μπαίνει στον κόπο να το συζητήσει καν σοβαρά εδώ μέσα.

ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ Η ΕΣΤΩ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ

Συγγνώμη αλλά εγώ αμφιβάλλω πια ότι υπάρχει.

Υπάρχει πολύς κόσμος όμως που δεν ξέρει τι θέλει και γιατί το θέλει. Είναι τελείως απολίτικος, δεν κατανοεί την ιστορία, φοβάται να την επηρεάσει, και περιμένει τις εξελίξεις λες και τα μεγάλα και σπουδαία κόμματα αποφασίζουν για χάρη του.

ΟΧΙ

έχουμε άμεσες δημοκρατικές διαδικασίες. Αν δεν σηκωθεί τώρα να μιλήσει και να διεκδικήσει, δωρεάν παιδεία, διαφύλλαξη του ασύλου, κατάργηση του ασύλου, εξεταστική χωρίς όρια, ή ότι άλλο θέλει... δεν θα το κάνει ποτέ.

και είναι κρίμα.

Εγώ όμως φοβάμαι ότι πραγματικά δεν ξέρει τι θέλει, όποιος μένει αμέτοχος τελείως σε αυτήν την ιστορία.

byeeee
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #108 on: January 23, 2007, 03:34:59 am »

Quote from: alexzlat on January 23, 2007, 02:59:56 am
Πάντως εγώ έχω να πω πως δεν πρέπει να μιλάμε για την κατάληψη σαν κάτι που δεν μπορούμε να επηρρεάσουμε.

και όμως σε αυτό έχει απόλυτα δίκιο ο συνάδελφος, και ισχύει για όλους, ότι και αν ψηφίζουν στις συνελεύσεις. Ακόμα και ο ίδιος ο alexzlat, αντιδρών στην κατάληψη, πρέπει να έρθει και να καταθέσει τους προβληματισμούς του.

Quote from: alexzlat on January 23, 2007, 02:59:56 am
Το να το εκφράζουμε με την αποχή μας από αυτές, ή την ψηφοφορία, προφανώς δεν είναι αρκετό. Και δεν είναι ανάγκη να φτάσουμε στο σημείο να ψηφίσουμε και ΔΑΠάρα (και γ***ω τον Τσε Γκεβάρα, που λένε!). Ένα λευκό ας ρίξουμε βρε αδελφέ! Γιατί προσωπικά πιστεύω πως αυτοί που διαφωνούν με τη συγκεκριμένη αυτή μορφή που έχουν πάρει οι κινητοποιήσεις (την μορφή αυτή του αυτομαστιγώματος, που βλάπτει μόνο εμάς και δεν εντυπωσιάζει κανέναν) είναι πολύ περισσότεροι από αυτούς που καταμετρώνται στις ψηφοφορίες. Και γω ως τώρα, παρόλο που με καίει το θέμα της εξεταστικής, δεν έχω ακόμη καταψηφίσει την κατάληψη σε συνέλευση. Μην τυχόν και προδώσω το κίνημα! Αλλά τελικά όλοι έχουμε δικαίωμα στη διαφωνία...

Σε αυτό πρέπει να αναρωτηθείς τι πρέπει να γίνει αν όχι κατάληψη, πώς θα γίνει και αν συγκρίνεται στην αποτελεσματικότητα του. Αν πιστεύεις ότι έχεις καλύτερες ιδέες να τις προωθήσεις με όποιο μέσο μπορείς. Η συνέλευση ήταν σήμερα, θα γίνει ξανά την δευτέρα. Επίσης και το συντονιστικό της κατάληψης.

Δεν ξέρω αν το τελευταίο σε αποκαρδιώνει. Θα σου πω όμως ότι εγώ προσωπικά, πήγα στην κατάληψη μετά από πολύ πολύ καιρό (απουσίαζα από όλα και το νιώθω σαν ντροπή μου) και μίλησα για τις &#
945;πόψεις μου για τον αγώνα, και αν και μια άγνωστη φάτσα, προκάλεσα μια συζήτηση τουλάχιστον μισής ώρας, η οποία αν και δεν οδήγησε κάπου σε σχέση με αυτά που πρότεινα, θεωρώ ότι είχε να κάνει με τη ζύμωση που απαιτείται να γίνει μεταξύ των φοιτητών.

Εάν ήσουν στην σημερινή συνέλευση, θα είδες την προσπάθεια ενός φοιτητή, να κατεβάσει ένα πλαίσιο, αγωνιστικό ως προς την αναθεώηρση και το νόμο πλαίσιο (χωρίς να προτείνει απολύτως τίποτα, ίσως γιατί είχε ξεκινήσει από ψήφισμα και μετά έγινε πλαίσιο) αλλά χωρίς κατάληψη.
Στην συνέχεια μάλιστα, είδαμε, σε μια κοινή του προσπάθεια με την ΔΑΠ για να σπάσει η κατάληψη, κατέβασαν κοινό πλαίσιο.
Ένα τραγικό πλαίσιο που έλεγε:
- Ναι στα ιδιωτικά πανεπιστήμια
- Όχι στα ιδιωτικά πανεπιστήμια
- Ναι στο Νόμο Πλαίσιο
- Όχι στο Νόμο Πλαίσιο
- Στήριξη και έλεγχο πάνω στην προσπάθεια της κυβέρνησης
- Αγώνας ενάντια στα νέα μέτρα της κυβέρνησης αλλά όχι κατάληψη.

Και αυτό το πράγμα κατέβηκε έτσι απλά και ξεδιάντροπα. Και φυσικά απέτυχε τελείως.

Αν λοιπόν πιστεύεις ότι έχεις κάτι να προτείνεις, το οποίο είναι ειλικρινές (γιατί η σημερινή προσπάθεια είχε τρομερή αποτυχία καθώς η λογική του ήταν ξεκάθαρα, όχι αγωνιστική, αλλά εξεταστική) και θα έχει την στήριξη αρκετών φοιτητών, έλα στην επόμενη συνέλευση, παρουσίασε τις προτάσεις σου. Δεσμεύσου ότι θα τις στηρίξεις έμπρακτα, και αν όντως είναι αρκετοί που συμφωνούν μαζί σου, θα κερδίσεις την συνέλευση.

Μη στεναχωριέσαι άλλωστε για διάσπαση με την ΔΑΠ... αν την ενημερώσεις νωρίς, θα το στηρίξει σιωπηλά για να μην σου χαλάσει το ΑΝΤΙ ΔΑΠ ικό πνεύμα.

Δε νοιάζονται και πολύ για ιδεολογίες από ότι φά&#
957;ηκε.

byeeee
zlatalex

Tot ziens

View Profile
« Reply #109 on: January 23, 2007, 03:43:53 am »

Quote from: Grecs on January 23, 2007, 03:16:00 am
Kι εγω ηθελα να δωθει τελος αλλα το ψαξα λιγο και ειδα οτι καλυτερα μια χαμενη εξεταστικη παρα να παει χαμενη η παιδεια τεσπα

soz αν φανηκα επιθετικος αλλα βλεπω ανουσιο το διαγγελμα σου

Να σου πω τα χρείαστηκα λίγο εκεί με την επιθετικότητά σου αλλά τελικά μάζεψα ότι θάρρος μου είχε απομείνει και πληκτρολόγησα με τρεμάμενα δάκτυλα την απάντησή μου. Όσο για το διάγγελμα το ξέρω ότι είναι ανούσιο αδελφέ, αλλά κάπως πρέπει να περνάει η ώρα δεν νομίζεις; Εσύ μη μασάς συνέχισε να την ψάχνεις όλο και κάτι θα βρεις. Μόνο να μας το πεις και μας, να μην μείνουμε χωρίς άποψη περί παιδείας και μας πιάνουνε μαλάκες αύριο μεθαύριο...

Neuken in de keuken
zlatalex

Tot ziens

View Profile
« Reply #110 on: January 23, 2007, 03:48:51 am »

Και χαίρομαι που το διάγγελμα μου ενέπνευσε τόσο έξοχη ρητορική. Εγώ απλώς επεσήμανα το αυτονόητο: Και γαμώ τα αμεσοδημοκρατικά σκηνικά για τα οποία άλλωστε όλοι μας είμαστε τόσο περήφανοι (απ' την αρχαία Αθήνα είχε να δει η ανθρωπότητα τέτοια γνήσια έκφραση πολιτικής βούλησης) αλλά πρέπει να εθελοτυφλεί κανείς αν δεν αντιλαμβάνεται πως υπάρχει κόσμος που μεσα σε αυτό το κλίμα αγωνιστικού οργασμού διστάζει να εκφραστεί εναντίον μίας κατάληψης που δεν τον εκφράζει. Αυτό είναι όλο.

Neuken in de keuken
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #111 on: January 23, 2007, 04:06:06 am »

Το stage fright, είναι έντονο, με κλίμα αγωνιστικού οργασμού ή και με κλίμα αδιάφορης βαρεμάρας.

Σήμερα ανέβηκα για πρώτη φορά να μιλήσω (κατέβηκα για να ακριβολογούμε), έφριξα αρκετά και δε μπορούσα να κοιτάζω το πλήθος και επέλεξα απλά να διαβάζω μέσα σε ένα χαρτί κάποιες σημειώσεις μου.

Τώρα όμως λες ότι διστάζει να εκφραστεί... Διστάζει να ψηφίσει? Ψηφίζει λευκό? Φεύγει από την αίθουσα όταν αρχίζει η ψηφοφορία?

Όποιος θέλει να πει κάτι και ντρέπεται ας το γράψει εδώ τουλάχιστον.

Αν κάποιος θέλει να πει κάτι και δε μπορεί με κανέναν τρόπο να ξεπεράσει τις φοβίες του, ας κάτσει να το γράψει σε ένα χαρτί τουλάχιστον, να το συζητήσει μαζί μου και προσωπικά λίγο για το τι θέλει να πει και πώς το βλέπει για να καταλάβω, και θα κατέβω και θα το διαβάσω εγώ στην γενική συνέλευση, και με κάθε μέσω λογικής και αντικειμενικότητας που διαθέτω, θα το υποστηρίξω.

Αρκεί να γίνει διάλογος ουσιαστικός!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ!

Αν θέλει ο οποιοσδήποτε με pm ή με email, ας επικοινωνήσει μαζί μου.
g-t-s-a-r-a-k-t@a-u-t-h.g-r

(χωρίς τις παύλες προφανώς)

byeeee
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #112 on: January 23, 2007, 04:07:48 am »

Είναι τόσο δύσκολο να ψηφίσεις λευκό? Τίποτα? Huh

Υπάρχει κανείς που αισθάνεται πίεση και ψηφίζει κατάληψη?

Εγώ νομίζω πως κατά βάθος, όλοι αισθάνονται χαρά, που επιτέλους βρήκαν ένα μέρος που η πλειοψηφία των ανρθώπων αντιδρά!

Γιατί μεγαλώσαμε αυτά τα χρόνια, βλέποντας 1000 στραβά γύρω μας, κι ακούγοντας πάντα τους "μεγάλους" να μας λένε τίποτα δεν αλλάζει.

[,]
« Last Edit: January 23, 2007, 04:35:30 am by Juan » Logged
marauber

Ι will forgive but I won't forget...

View Profile
« Reply #113 on: January 23, 2007, 04:21:46 am »

Quote from: Juan on January 23, 2007, 04:07:48 am
Είναι τόσο δύσκολο να ψηφίσεις λευκό? Τίποτα? Huh
Και όμως είναι.
Είναι σίγουρα πιο δύσκολο από μια ηλεκτρονική ψηφοφορία...
Αν και δε θέλω να ανοίξω τώρα τέτοιο θέμα.

Έχεις δοκιμάσει να δεις πως φαίνονται τα πράγματα από την άλλη όψη του ποταμού;

Quote from: Juan on January 23, 2007, 04:07:48 am
Εγώ νομίζω πως κατά βάθος, όλοι αισθάνονται χαρά, που επιτέλους βρήκαν ένα μέρος που η πλειοψηφία των ανρθώπων αντιδρά!

Ειλικρινά, δε μπορείς να φανταστείς πόσο (δε) χαίρομαι Undecided...

Quote from: alexzlat on January 23, 2007, 03:48:51 am
Και χαίρομαι που το διάγγελμα μου ενέπνευσε τόσο έξοχη ρητορική. Εγώ απλώς επεσήμανα το αυτονόητο: Και γαμώ τα αμεσοδημοκρατικά σκηνικά για τα οποία άλλωστε όλοι μας είμαστε τόσο περήφανοι (απ' την αρχαία Αθήνα είχε να δει η ανθρωπότητα τέτοια γνήσια έκφραση πολιτικής βούλησης) αλλά πρέπει να εθελοτυφλεί κανείς αν δεν αντιλαμβάνεται πως υπάρχει κόσμος που μεσα σε αυτό το κλίμα αγωνιστικού οργασμού διστάζει να εκφραστεί εναντίον μίας κατάληψης που δεν τον εκφράζει. Αυτό είναι όλο.

Δυστυχώς έχεις απόλυτο δίκιο.

It never rains but it pours
-------------------------------------------------------
The Spartans do not ask how many but where they are
aliakmwn
Guest
« Reply #114 on: January 23, 2007, 11:29:39 am »

Quote from: alexzlat on January 23, 2007, 03:48:51 am
αλλά πρέπει να εθελοτυφλεί κανείς αν δεν αντιλαμβάνεται πως υπάρχει κόσμος που μεσα σε αυτό το κλίμα αγωνιστικού οργασμού διστάζει να εκφραστεί εναντίον μίας κατάληψης που δεν τον εκφράζει. Αυτό είναι όλο.

Τοτε ειναι αξιος της μοιρας του.

Και στην τελικη, ο αγωνας μας δεν ειναι για δυο συνθηματα σ' εναν τοιχο με λεξεις που αρχιζουν απο Δ (Δημοσια και Δωρεαν), αλλα για μια παιδεια που θα βγαζει ολοκληρωμενους ανθρωπους, με αποψη και με τα καταλληλα αρχιδια να βγαινουν και να την υποστηριζουν χωρις να χεζονται.

Αυτος που τρεμει να βγει μπροστα στους συμφοιτητες του και να διατυπωσει μιαν αποψη διαφορετικη απο την κυριαρχη, ή ακομα χειροτερα αυτος που οχι μονο δεν μιλαει αλλα ντρεπεται και να ψηφισει αυτο που τον εκφραζει, ειναι αυτος που αυριο θα σκυβει το κεφαλι στο καθε αφεντικο οταν θα του στερει τα δικαιωματα του, οταν θα παταει πανω του για να κερδοσκοπησει.

Τετοιον τυπο ανθρωπου θελουν, και εναντιον αυτου του μοντελου αγωνιζομαστε.

!!DUO!!(Αγγίζοντας την τελειότητα..)

ΠΑΣΠ ΗΜΜΥ 180 φέτος και συνεχίζουμε για την Πρωτιά

View Profile
« Reply #115 on: January 23, 2007, 13:03:43 pm »

Η εξεταστική κατά μεγάλη πιθανότητα θα πάει μετά το Πάσχα..
Πάσχα έχουμε σε 1 μήνα, δλδ σε 4 βδομάδες από τις οποίες θα πρέπει να γίνουν και 2 βδομάδες αναπληρώσεις..
ʼρα μην το συζητάμε..
Τελειώνοντας την εξεταστική θα αρχίσει το θερινό εξάμηνο που θα πάει μέχρι Ιούλιο και εξεταστική θα γίνει διπλή τον Σεπτέμβρη.Αυτά...

ΠΑΣΠ Ηλεκτρολόγων
http://www.youtube.com/watch?v=rlykK_zd95w

Φτάνει πια.
Φτάνει πια η κοροϊδία.
Φτάνει πια η ανικανότητα.
valerios
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Rock n' Ball...

View Profile
« Reply #116 on: January 23, 2007, 13:21:42 pm »

Quote from: !!DUO!!(Αγγίζοντας την τελειότητα..) on January 23, 2007, 13:03:43 pm
Η εξεταστική κατά μεγάλη πιθανότητα θα πάει μετά το Πάσχα..
Πάσχα έχουμε σε 1 μήνα, δλδ σε 4 βδομάδες από τις οποίες θα πρέπει να γίνουν και 2 βδομάδες αναπληρώσεις..
ʼρα μην το συζητάμε..
Τελειώνοντας την εξεταστική θα αρχίσει το θερινό εξάμηνο που θα πάει μέχρι Ιούλιο και εξεταστική θα γίνει διπλή τον Σεπτέμβρη.Αυτά...

Πάσχα δεν πέφτει αρχές Απρίλη??!! Roll Eyes
είναι πολύ μπλεγμένα τα πράγματα νομίζω...έχει ψωμί ακόμα η υπόθεση....πάντως έχω την εντύπωση ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην δώσουμε έστω και μετά το Πάσχα...αλλά ΠΡΙΝ το καλοκαίρι...
!!DUO!!(Αγγίζοντας την τελειότητα..)

ΠΑΣΠ ΗΜΜΥ 180 φέτος και συνεχίζουμε για την Πρωτιά

View Profile
« Reply #117 on: January 23, 2007, 13:33:26 pm »

όχι πέφτει πολύ νωρίς φέτος..

ΠΑΣΠ Ηλεκτρολόγων
http://www.youtube.com/watch?v=rlykK_zd95w

Φτάνει πια.
Φτάνει πια η κοροϊδία.
Φτάνει πια η ανικανότητα.
myreil
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #118 on: January 23, 2007, 13:40:42 pm »

Quote from: Turambar on January 23, 2007, 04:06:06 am
Το stage fright, είναι έντονο, με κλίμα αγωνιστικού οργασμού ή και με κλίμα αδιάφορης βαρεμάρας.

Σήμερα ανέβηκα για πρώτη φορά να μιλήσω (κατέβηκα για να ακριβολογούμε), έφριξα αρκετά και δε μπορούσα να κοιτάζω το πλήθος και επέλεξα απλά να διαβάζω μέσα σε ένα χαρτί κάποιες σημειώσεις μου.

Τώρα όμως λες ότι διστάζει να εκφραστεί... Διστάζει να ψηφίσει? Ψηφίζει λευκό? Φεύγει από την αίθουσα όταν αρχίζει η ψηφοφορία?

Όποιος θέλει να πει κάτι και ντρέπεται ας το γράψει εδώ τουλάχιστον.

Αν κάποιος θέλει να πει κάτι και δε μπορεί με κανέναν τρόπο να ξεπεράσει τις φοβίες του, ας κάτσει να το γράψει σε ένα χαρτί τουλάχιστον, να το συζητήσει μαζί μου και προσωπικά λίγο για το τι θέλει να πει και πώς το βλέπει για να καταλάβω, και θα κατέβω και θα το διαβάσω εγώ στην γενική συνέλευση, και με κάθε μέσω λογικής και αντικειμενικότητας που διαθέτω, θα το υποστηρίξω.

Αρκεί να γίνει διάλογος ουσιαστικός!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ!

Αν θέλει ο οποιοσδήποτε με pm ή με email, ας επικοινωνήσει μαζί μου.
g-t-s-a-r-a-k-t@a-u-t-h.g-r

(χωρίς τις παύλες προφανώς)

Δεν είναι ότι διστάζει ή φοβάται να πεί τη γνώμη του απλά ίσως να μην πιστευεί κάτι τόσο ώστε να το υοστηρίξει και απλά να το αφήνει στη μοίρα του. Υπάρχουν παιδιά που το μόνο που θέλουν είναι να πάρουν πτυχίο και δεν τους νοιάζει τι αξία θα έχει κι τι θα γίνει, υπάρχουν παιδιά που τους νοιάζει μόνο να κάνουν χαβαλέ, υπάρχουν παιδιά που κατευθήνονται και γενικα άπειρες περιπτώσεις..ακόμα και παιδιά που έχουν άποψη και θέλουν να ψηφίσουν απλά δεν τους αρέσει το κλίμα των συνελεύσεων(που όντως η ατμόσφαιρα που υπάρχει δεν είναι και ότι καλύτερο).

'Οπως και να έχει κανείς δεν πρέπει να παραπονιέται γιατί εμείς τα δημιουργούμε όλα και έχουμε επιλογή...

Πάντως εμένα αυτό που με φοβίζει είναι πως όσο και να αντιδράμε τελικά θα γίνει το δικό τους και με προβληματίζει που υπάρχουν σχολές που δεν ασχολούνται καν..βέβαια 400 σχολές δεν είναι και λίγες...
α, και άκουσα πως ο πολυτεχνείο στην Αθήνα θα ανοίξει την άλλη βδομάδα για να γινει εξεταστική αλλά δεν ξέρω κατα πόσο ισχύει..

Όσο για την εξεταστική και το θερνό εξάμηνο δεν θα είναι φυσιολογικά και
 πρέπει να το αποδεκτούμε και να κάνουμε μόνοι μας ότι μπορούμε...

Αγνοώ το πως με βλέπει ο κόσμος, αλλά στον εαυτό μου φαίνομαι σαν να μην ήμουν τίποτα άλο από ένα αγοράκι που παίζει στην ακρογιαλιά και κατα καιρούς ανακαλύπει μια γυαλιστερή πέτρα  ή ένα όστρακο πιο όμορφο από τα συνηθισμένα, ενώ ο ωκεανός της αλήθεας απλώνεται μπροστα μου χωρίς να τον αγγίζω..<br />Νεύτων
valerios
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Rock n' Ball...

View Profile
« Reply #119 on: January 23, 2007, 13:45:20 pm »

Quote from: !!DUO!!(Αγγίζοντας την τελειότητα..) on January 23, 2007, 13:33:26 pm
όχι πέφτει πολύ νωρίς φέτος..

όχι,όχι....αφού γύρω στις 20 φλεβάρη είναι το καρναβάλι....και κάπου στις 20κάτι μαρτίου είναι οι τελευταίοι χαιρετισμοί...σίγουρα!!!!αρχές απρίλη είναι το Πάσχα!!!ψάξου...
Pages: 1 ... 6 7 [8] 9 10 Go Up Print
Jump to: