• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 14:58:25 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 14:58:25 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 00:16:23]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]

[Εφ.Θερμοδυναμική]Παλιά θ...
by Giannis Masterio
[June 12, 2025, 22:30:38 pm]

Paid Internships in a Eur...
by okan
[June 12, 2025, 22:30:02 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9959
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426669
Total Topics: 31711
Online Today: 201
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 77
Guests: 74
Total: 151
acolak
nataliakara
Emilios
chrysa.tsilika
Saint_GR
despoina15
atheofil
arxigos18
idchatzi
mmamougiorgi
george14
NickSpan
geoarg
christina02
Bill g
Petran25
elischat
Maximos7
iliaspapam
Nikos_313
_Trob
pxanthob
Chrisvb17
thegreekbaron
Jkros
mprova
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
tasos_ntv
amprozos
AcDimitri
mkoutsouk
Thanoskask
kutsukellis
jimalexoud
georgepana9
VeGGoS
Dimosthenis
Antreas17
Bigie_Cheese
JiMan5
dimitris_diotis
kimxnas
Panagismark
Michalis Tsialis
kmargaritis
filon05
dim13
Toaoutplasedakitoubiseswa
alex_g
eirinistyl
Antonis Mak
Chris515
geo66
ioannisdamantis
Pepe The Frog
vasilis saitis
KOSTASITSKOS
Ros
sassi
dorapangeiou
eleftheria
DLHERRO
billaraspap7
DespoinaKarategou
iliaskou
dimitriskon
petralexiou
maestros
maria.r
immo
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για ανανέωση (ή προσθήκη νέου) avatar, πρέπει η μεγαλύτερη διάσταση της εικόνας να είναι 110 pixels.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Μαθήματα επιλογής (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Μαθήματα επιλογής 7ου εξαμήνου
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 55 56 [57] 58 Go Down Print
Author Topic: Μαθήματα επιλογής 7ου εξαμήνου  (Read 177747 times)
megali mpougatsa
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Μαθήματα επιλογής 7ου εξαμήνου
« Reply #840 on: October 12, 2017, 18:18:06 pm »

Εχμ... γούστα είναι αυτά! Χωρις να έχω πάρει ΘΤΠΑ, εγώ θα προτιμούσα (και προτίμησα) 1000 φορές βιοιατρική  Cool
Jim D. Ace
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρελός παπάς με βάφτισε!!!

View Profile
« Reply #841 on: October 12, 2017, 18:40:02 pm »

Και γω θα συμφωνησω με τη μπουγατσα. Αν εχεις σκοπο να ασχοληθεις τοτε βιοιατρικη με τα χιλια μιας και εχει και ενδιαφερουσες εργασιες. Απλα ειναι μαθημα που το παιρνεις με τη λογικη οτι θα ασχοληθεις οχι για να γεμισεις δηλωση γιατι εχει αρκετη δουλιτσα. ΘΤΠΑ κλασικο ενεργειακο. Ψιλοβαρετο. Παρ το μονο αμα θες να ξεφορτωθεις ενα μαθημα ευκολα. Δεν πολυαξιζει για αλλο λογο.

People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy.
It is in a glass jar on my desk.
lady_of_winter
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

εφακ

View Profile
« Reply #842 on: October 12, 2017, 18:45:22 pm »

ε οχι και βαρετό, νομίζω ότι δε έχει και τόσο σχέση με τα άλλα ενεργειακά

They paint the world full of shadows... and then tell their children to stay close to the light. Their light. Their reasons, their judgments. Because in the darkness, there be dragons. But it isn't true. We can prove that it isn't true. In the dark, there is discovery, there is possibility, there is freedom in the dark once someone has illuminated it.
Jim D. Ace
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρελός παπάς με βάφτισε!!!

View Profile
« Reply #843 on: October 12, 2017, 18:58:11 pm »

Νταξει προφανως οτι γραφεται σ αυτο το τοπικ ειναι υποκειμενικο. Ο καθενας γραφει τις εμπειριες του για να αποφασισουν και οι αλλοι τι να κανουν. Η ΘΤΠΑ εχει ενα καποιο ενδιαφερον λογω του οτι δεν ξαναβλεπουμε κατι παρομοιο ξανα στη σχολη αλλα το ιδιο παιζει και με τη βιοιατρικη. Απλα τη βιοιτσρικη και γενικοτερα το πεδιο αυτο το θεωρω πολυ πιο ενδιαφερων γενικοτερα.

People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy.
It is in a glass jar on my desk.
tkostas13
Θαμώνας

πλεον διπλωματουχος :)

View Profile
« Reply #844 on: August 07, 2018, 17:38:17 pm »

δε ξερω αν ειμαι στο σωστο τοπικ .Ειμαι τομεα ηλεκτρονικης θα παρω σιγουρα συνθεση ενεργων και παθητικων οπως και θΥΑ ηθελα να παρω παραλληλα αλλα ο πιτσιανης φευγει για φετος.Προτεινει κανενας παλαιοτερος καποιο μαθημα?

Σε αυτον τον τοπο είμαστε όλοι τόσο τραγικά αυτοδίδακτοι
Σεφέρης
Vlassis
Veteran

εφακ

View Profile
« Reply #845 on: August 07, 2018, 19:14:17 pm »

Quote from: tkostas13 on August 07, 2018, 17:38:17 pm
δε ξερω αν ειμαι στο σωστο τοπικ .Ειμαι τομεα ηλεκτρονικης θα παρω σιγουρα συνθεση ενεργων και παθητικων οπως και θΥΑ ηθελα να παρω παραλληλα αλλα ο πιτσιανης φευγει για φετος.Προτεινει κανενας παλαιοτερος καποιο μαθημα?
Θα προτεινα βιοιατρικη, τα εχει περιγραψει ακριβως εδω το τελευταιο ποστ τι παιζει με το μαθημα  Wink

πρόπελ
Is any of it real? I mean, look at this. Look at it! A world built on fantasy! Synthetic emotions in the form of pills, psychological warfare in the form of advertising, mind-altering chemicals in the form of food, brainwashing seminars in the form of media, controlled isolated bubbles in the form of social networks. mr.robot s01e10
Μπιγκόνια
Veteran
Διεστραμμένος

View Profile
« Reply #846 on: August 07, 2018, 19:16:38 pm »

Quote from: tkostas13 on August 07, 2018, 17:38:17 pm
τα παραπάνω μαθήματα τα παίρνεις γιατί σου αρέσουν ή λόγω ευκολίας? Ψάχνεις εύκολο μάθημα ή ενδιαφέρον? Εγώ γενικά θα πρότεινα Μοντελοποίηση αν σου αρέσουν αρκετά τα μαθηματικά. Βιοϊατρική αν ήσουν θετικής και θες να θυμηθείς λίγο τα παλιά (εγώ δεν το παρακολούθησα αυτό) αν είσαι φιλοενεργειακός μπορείς να πάρεις πυρινηκή τάδε (δεν θυμάμαι ποιο είναι του 7ο εξαμήνου).  Εγώ είχα πάρει ΣΑΕ 3, τα οπόια καλό θα ήταν να σου αρέσουν τα ΣΑΕ άμα είναι να τα πάρεις.

Αν με πληρώσετε, καθαρίζω τις ανακοινώσεις μία στο τόσο.

I'm living in the strange days, I'm living in a world that I don't know
Get ready for the dark age, I'm living in the strange days, so
Say goodbye to the silence, We can dance to the sirens
Strange days, here we come

Quote from: Σούλης
το οριο ειναι o nyquist, δλδ αμα τα περασεις/διαβάσεις τουλαχιστον 2 φορες μαλλον πας για 5αρι
tkostas13
Θαμώνας

πλεον διπλωματουχος :)

View Profile
« Reply #847 on: August 07, 2018, 20:38:44 pm »

Εγώ προσωπικά προσπαθώ να παίρνω μαθήματα τα οποία κυρίως μου αρέσουν ή βρίσκω ενδιαφέρον  αλλά θέλω να είναι όσο το δυνατόν πιο συνεργάσιμος και ο καθηγητής. Τώρα πιο πολύ ψάχνω προτάσεις πχ εμένα μου άρεσε αυτό( όπως είπε παραπάνω το παιδί ) η πχ αυτός ο καθηγητής δε πάει καλά η είναι πολύ  καλός  για να μπορέσω εγώ να κάνω την σύγκριση μου . Ευχαριστώ για τις προτασεις

Σε αυτον τον τοπο είμαστε όλοι τόσο τραγικά αυτοδίδακτοι
Σεφέρης
Μπιγκόνια
Veteran
Διεστραμμένος

View Profile
« Reply #848 on: August 08, 2018, 14:20:12 pm »

Quote from: tkostas13 on August 07, 2018, 20:38:44 pm
Εγώ προσωπικά προσπαθώ να παίρνω μαθήματα τα οποία κυρίως μου αρέσουν ή βρίσκω ενδιαφέρον  αλλά θέλω να είναι όσο το δυνατόν πιο συνεργάσιμος και ο καθηγητής. Τώρα πιο πολύ ψάχνω προτάσεις πχ εμένα μου άρεσε αυτό( όπως είπε παραπάνω το παιδί ) η πχ αυτός ο καθηγητής δε πάει καλά η είναι πολύ  καλός  για να μπορέσω εγώ να κάνω την σύγκριση μου . Ευχαριστώ για τις προτασεις
Εγώ είχα πάρει μοντελοποίηση και η κατάσταση είναι πολύ standard. Μπορείς να δεις και το αντίστοιχο topic.

το οριο ειναι o nyquist, δλδ αμα τα περασεις/διαβάσεις τουλαχιστον 2 φορες μαλλον πας για 5αρι
pesto80
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #849 on: August 28, 2018, 17:07:17 pm »

Quote from: Godhatesusall on October 05, 2014, 22:36:43 pm
Με ενδιαφέρον παρακολουθώ αυτό το e-penis battle, με εντυπωσιάζει που συγκεκριμένοι υπερασπίζονται στον σδοκ με τόση μανία.
Θα παρέμβω 2 λεπτά για να μην γράφουμε(τε) κοτσάνες, γιατί διαβάζει και κόσμος που ίσως θα ήθελε μια άποψη αποφοίτου που δουλεύει στο αντικείμενο εδώ και κάποια χρόνια. Οπότε πάμε να δούμε 1-1 αυτά που λες:

Όχι . Στο καθαρό chip design έχουμε διάφορα abstraction layers. Από το να γράψεις μία μηχανή πεπερασμένων καταστάσεων σε C και να συγκρίνεις throughput, μέχρι fully extraced layout σε αναλογικό προσομοιωτή που με ακρίβεια λίγο % μπορεις να δεις τι θα πετύχει το τελικό σου κύκλωμα.
Το κόστος στο chip design κατά βάση είναι 1) οι εργατοώρες, 2) οι άδειες για τα design tools 3) κόστος IP (πχ να αγοράσεις δικαιώματα χρήσης μιας RAM ή ενός επεξεργαστή της ARM) 4) το κόστος παραγωγής στο foundry . Τα πρώτα 3 για το πανεπιστήμιο είναι δωρεάν στα πλαίσια των ακαδημαϊκών του δραστηριοτήτων. Επειδή ακριβώς οι δραστηριότητες είναι ακαδημαϊκές, σπάνια χρειάζεται να τυπώσεις κύκλωμα. Αλλά και να χρειαστεί, αν χρειάζεται μισο-παλιά τεχνολογία (πχ 90nm+) και ενδιαφερόμαστε για λίγα κομμάτια τότε μιλάμε για κόστος <10.000 ευρώ. Αλλά τύπωμα , επαναλαμβάνω, γίνεται σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις.
Γενικά, η μόνη περίπτωση να θέλεις καλά λεφτά είναι να είσαι το IMEC και να τυπώνεις αβέρτα random TSV's για να αποκτήσεις πολλά datapoints, μπας και μάθεις πως δουλεύουν

Chip design έρευνα (στο digital part) δεν γίνεται στην θεσσαλονίκη με ευθύνη συγκεκριμένων ανθρώπων.

Ο σδοκ πλέον έχει 3(τρια) ψηφιακά και 1 asic , συν ένα επιλογής 9ου που είτε το παράτησε οικοιοθελώς είτε τον ανάγκασαν να το παρατήσει.
Σε 4 μαθήματα θα μπορούσε να σου διδάξει 10 απλά πράγματα για το chip design.
Στην πράξη, το 99.9% που παίρνουν όλα τα μαθήματά του δεν μπορεί να σχεδιάσει ούτε ένα κύκλωμα της πλάκας σε fpga(δεν λέω για κάτι παραπάνω). Και αυτό δεν είναι πρόβλημα των φοιτητών, αλλά κυρίως του καθηγητή που δεν προσπαθεί να εξηγήσει 2 απλά πράγματα. Εδώ δεν έχει εξηγήσει μια βασική ορολογία του επιπέδου "τι είναι το clock tree synthesis" και βλέπω στα ψηφιακά 3 να προσπαθεί να διδάξει power shutoff τεχνικές, και με πιάνουν τα γέλια. Είναι σαν να προσπαθείς να διδάξεις ολοκληρώματα σε κάποιον που με το ζόρι ξέρει πολλαπλασιασμό. Το πολύ πολύ να του μάθεις εν είδη απομηνμόνευσης τι είναι ένα ολοκλήρωμα και πως να λύνει 2-3 βασικά ολοκληρώματα, αλλά στην τελική δεν θα έχει καταλάβει την τύφλα του.
Εγώ λοιπόν που ξέρω απολύτως καλά ποιο είναι το αντικείμενο του, μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι δεν διδάσκει ΤΙΠΟΤΑ , ούτε καν τις βασικές αρχές που θα έπρεπε να ξέρεις για να κάνεις 2-3 βασικά πράγματα. Και έχοντας πάρει ΟΛΑ τα μαθήματα analog και digital design στην σχολή, βγαίνοντας από το πανεπιστήμιο ήξερα 10 πράγματα για το analog design. Στο digital όμως, είναι σαν να μιλάνε άλλη γλώσσα οι άνθρωποι. Πάλι καλά που το σώνει ο πέτρου λίγο το αντικείμενο στην σχολή(δεν κάνω πλάκα), αλλά και αυτουνού το αντικείμενο δεν είναι chip design , οπότε δεν μπορεί να κάνει τα πάντα
Και εδώ νομίζω είναι η μεγαλύτερη αποτυχία του σδοκ. Δεν είναι ότι δεν μαθαίνει βασικές αρχές στα μαθήματά του, αλλά σου φουσκώνει τα μυαλά επειδή σου λέει ότι κάνει πολύ σύγχρονα πράγματα. Δεν φταις εσύ, και εγώ λίγο-πολύ το ίδιο παραμύθι είχα πιστέψει.
Καλή vhdl , δυστυχώ, ΔΕΝ μπορείς να μάθεις μόνος σου. Γιατί πολύ απλά ο τρόπος που γράφεις vhdl/verilog επηρρεάζει τόσο πολύ το τελικό κύκλωμα, που αν δεν έχεις μια βασική εμπειρία του σχεδιαστικού κύκλου δεν μπορείς να καταλάβεις. Δηλαδή, για να μπορείς να πεις ότι ξέρεις RTL γλώσσα (verilog/vhdl) θα πρέπει ξέρεις και πράγματα όπως το τι είναι το clock domain crossing, τα synchronisation flops, sdc constraints κλπ. Δυστυχώς, επειδή το 99% των ανθρώπων που θα τελειώσουν τα μαθήματά του δεν έχουν ιδέα τι είναι αυτά, εξ'ορισμού δεν μπορείς να ξέρεις καλή vhdl, με την έννοια ότι όλο το LRM να ξέρεις απέξω και ανακατωτά, αυτό δεν θα σε βοηθήσει στο να σχεδιάσεις ένα απλό κύκλωμα που να είναι , έστω και στοιχειωδώς, υλοποιήσιμο. Με άλλα λόγια, δεν ξέρεις αυτά που δεν ξέρεις. Και αυτό είναι μια ΠΟΛΥ κακή κατάσταση να αφήνει ένας καθηγητής τους μαθητές του μετά το πέρας των σπουδών τους.

Και για να μην παρεξηγηθώ, ότι σου λέω στο λέω εντελώς φιλικά. Μιλάω στο 2ο ενικό, αλλά στην πράξη εννοώ το 99% των αποφοίτων του τμήματος που ασχολήθηκαν με τα ψηφιακά παίρνοντας όλα τα μαθήματα του σδοκ. Και γω στην ίδια περίπου κατάσταση με σένα είμουν στο 8ο-9ο εξάμηνο.

ΑΝΑΘΕΜΑ ΓΙΕ ΜΟΥ
mprizou
Veteran

View Profile
« Reply #850 on: September 05, 2018, 17:26:21 pm »

ειμαι τηλεπ και θα επιλεξω σιγουρα βιοιατρικη. μεταξυ δικυων , σπηε και σαε 3, ποια 2 θα μου προτεινατε?(κυριως απο αποψη φορτου γιατι απο ο,τι καταλαβα ολα εχουν εργασιες και απαιτουν αρκετη δουλεια)
Επίδοξος
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #851 on: September 05, 2018, 17:45:08 pm »

Μπορώ να σου πω τι παίζει με ΣΠΗΕ και Δίκτυα από προσωπική εμπειρία.

Για τους ΣΠΗΕ καλό είναι να ξεσκονίσεις λίγο όσα έμαθες στη Θερμοδυναμική για να καταλαβαίνεις πιο εύκολα τι συμβαίνει, αν και ο Χατζηαθανασίου και η Καδή που κάνουν το μάθημα είναι πολύ βοηθητικοί και υπενθυμίζουν συχνά όσα πρέπει να ξέρεις. Όπως και στα περισσότερα ενεργειακά μαθήματα, εξετάζονται θεωρία και ασκήσεις. Η θεωρία είναι εύκολη αν διαβάσεις και αν καταλαβαίνεις τι γίνεται καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς. Και οι ασκήσεις εύκολες είναι απλά θέλουν λίγη προσοχή και ενασχόληση μέσα στη χρονιά για να είσαι χαλαρή στην εξεταστική. Υπάρχει και ένα προαιρετικό εργαστήριο, πάνω στο οποίο μπορείς να κάνεις μια πανεύκολη εργασία που μπορεί να σου δώσει μέχρι +1. Α, στα πλαίσια του μαθήματος γίνεται και μια εκδρομή σε ΣΠΗΕ, αλλά δεν είναι απαραίτητο να πάρεις το μάθημα για να πας.

Στα Δίκτυα ενδιαφέρον έχουν τα μαθήματα του Μητράκου, από τα οποία παίρνεις μια γενική ιδέα για το πώς εξελίχθηκαν τα δίκτυα μέχρι ένα σημείο. Ο Μητράκος πάντα ανοιχτός σε απορίες και πρόθυμος να συζητήσει. Υπάρχει μια εργασία, πιο δύσκολη από αυτή των ΣΠΗΕ, που μετράει πολύ για τον Μητράκο αν την κάνεις (ιδίως νωρίς νωρίς). Προς το τέλος του εξαμήνου παρουσιάζονται οι ασκήσεις πάνω στις οποίες εξεταζόμαστε. Ο Μητράκος είναι χαλαρός στη βαθμολόγηση (εφόσον έχεις δώσει εργασία) και περιμένει να δει αν έχεις καταλάβει κάποια βασικά πράγματα, και όχι μια ολόσωστη λύση. Αν είχες πάρει Επιχειρησιακή Έρευνα στο 6ο εξάμηνο, θα συναντήσεις πολλά γνώριμα πράγματα.

Για τις εργασίες που λες, των ΣΠΗΕ μπορείς απλά να μην την κάνεις, αλλά των Δικτύων νομίζω ότι είναι απαραίτητη για να περάσεις "εύκολα".

Εις πρασινάδα λιβαδιού και κάτω 'ς κρύο πηγάδι
κόρη έσκυψε να πιει νερό, να πιει και να γεμώσει.
Φωνήν ακού, λαλιάν ακού, φωνήν και δράκου στόμα:
Στάμα ξανθή, στάμα σγουρή, στάμα, μηδέν γεμίσεις,
γιατί εδώ στον τόπο μας και το νερό πουλιέται.
Μηδέ για χίλια το πουλούν μηδέ για δυο χιλιάδες,
μόνο για κόρης φίλημα και δως μας κι έπαρέ το.
mprizou
Veteran

View Profile
« Reply #852 on: September 05, 2018, 21:15:50 pm »

σ ευχαριστω πολυ
Ζak Μckracken
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #853 on: September 05, 2018, 22:24:12 pm »

Quote from: mprizou on September 05, 2018, 17:26:21 pm
ειμαι τηλεπ και θα επιλεξω σιγουρα βιοιατρικη. μεταξυ δικυων , σπηε και σαε 3, ποια 2 θα μου προτεινατε?(κυριως απο αποψη φορτου γιατι απο ο,τι καταλαβα ολα εχουν εργασιες και απαιτουν αρκετη δουλεια)

Θα μπλέξεις με ΣΑΕ 3 και δίκτυα..... Θα σου πρότεινα ΣΠΗΕ σαν Ε και σαν ΕΕ μάθημα να πάρεις ή Συνθεση ή Ηλεκτροτεχνικά

Μπιγκόνια
Veteran
Διεστραμμένος

View Profile
« Reply #854 on: September 05, 2018, 23:28:24 pm »

Quote from: mprizou on September 05, 2018, 17:26:21 pm
αν θες να πηγαίνεις στο μάθημα και να ακούς άλλα πράγματα (ενδιαφέροντα συνήθως αλλά όχι του μαθήματος) τότε τα Δίκτυα είναι η go to επιλογή με την ευγαινική χορηγία του κ Μητράκου. Εγώ θα έλεγα ΣΑΕ 3 με λίγο προσοχή στις διαλέξεις Δουλγέρη γιατί μπορεί (σίγουρα) θα βαρεθείς/κουραστείς λίγο, αλλά οι διδακτορικοί είναι πολύ καλοί και θα σε βοηθήσουν και στις απορίες σου. Έχει 3 κομμάτια εργασίας που σχετίζονται συνήθως μεταξύ τους κάπως με άριστα το 2,5 όλα προσθετικά. Αν το έχεις με ΣΑΕ (ειδικά τα 2) τότε δεν θα χρειαστείς πολύ διάβασμα στο τέλος αλλά η εργασία θα σου πάρει 3 μέρες minimum θα έλεγα.

Pages: 1 ... 55 56 [57] 58 Go Up Print
Jump to: