• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 19:11:39 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 19:11:39 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 16:30:35]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9959
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426674
Total Topics: 31711
Online Today: 208
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 86
Guests: 106
Total: 192
George15
nick_slendy
adelaine
PurpleWitch
Ma8hths Indou
angelos
BCosT
grosdanis
simosilias
Alex Kosmas
acapulco
DimKaratzas
kokkinosgior
alexlemp
vastridam
hacky
Kaniki
Konstantina Karamani
Captain
georgepana9
Nefeli Nikita
NickSpan
kstavroulis
melisste22
vasilis saitis
Carot1456
stavros0201
chondrosp
kzmekos
lina_zs
apal
kraxtopoulos
papajohnn06
thegreekbaron
Giorgos2222
La
Tasaris
Annapar
Petros Ts
almpandr
A-TheITGuy
chryssana
kevangelo
despoina15
Soto Gonzalez
thomasdt
tzortzis
Saint_GR
george14
tasos gourd
themis01
Chrisapostol
pipitsenko
lelenia
Giannis_Kako
marnas
Ntinomanolo123
EvanTsir
ntinara
andreaspaper
stloukas
mmikelo
christi
smantzaa
myrto
smoul
Paparouna
mavropan
kostas.de
anstaik
unreasonable
Konstantinoy
trelogauros7
Angelagfb
vajim
Nikos.Ts
AristeidisM
panagiwt1s
Nekt
AcDimitri
sofiastrataki
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads
με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Μαθήματα επιλογής (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Μαθήματα επιλογής 7ου εξαμήνου
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 42 43 [44] 45 46 ... 58 Go Down Print
Author Topic: Μαθήματα επιλογής 7ου εξαμήνου  (Read 177994 times)
Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Μαθήματα επιλογής 7ου εξαμήνου
« Reply #645 on: October 06, 2014, 03:10:04 am »

Quote from: opcode on October 06, 2014, 02:25:19 am
Quote from: Godhatesusall on October 06, 2014, 01:49:11 am
10 πλακέτες με spartan fpgas κοστίζουν 400 ευρώ...(πχ http://numato.com/mimas-spartan-6-fpga-development-board)  Και αν πάρεις την xilinx και της πεις "είμαι πανεπιστήμιο δεν έχω λεφτά ούτε για καφέδες", θα στα δώσουν και με 80% έκπτωση...
Απλά ο άνθρωπος βρίσκει άλλοθι....

Η πιο απλή αναπτυξιακή ARM (της Texas Instruments μάλιστα) κοστίζει 13 ευρώ η μια. Επομένως, με το ίδιο σκεπτικό δεν βρίσκω λόγο να μην την αγόραζε ο Πέτρου.
Θέλω να πιστεύω πως δεν λενε τόσο μεγάλα παραμύθια οι καθηγητές του τμήματος (ο Πέτρου μάλιστα μου το είπε προσωπικά) δεδομένου πως το πανεπιστήμιο δεν είναι τσιφλίκι κανενός και πως τα λεφτά πρέπει να εγγριθούν για να αγοραστεί κάτι.

Επίσης αυτό που λες να πάρεις τηλέφωνο την Χilinx και να της πεις αυτό το πράμα θεωρώ πως το είπες με μια δόση υπερβολής.  Tongue Εφόσον ασχολείσαι με το αντικείμενο φυσικά ξέρεις πόσο ακριβά σου πουλάν τέτοια λογισμικά και μάλιστα για κάθε επιπλέον βιβλιοθήκη ενός FPGA (βλέπε PCI κ.λ.π.) πρέπει να πληρώσεις αδρά για να αποκτήσεις την IP της. Το πολύ πολύ να τους πεί παρτε τις πλακέτες και χρησιμοποιείστε το Web Edition που είναι free.  Tongue  Σε μια τέτοια περίπτωση πιστέύω πως όντως δεν θα άξιζε το πανεπιστήμιο να αγοράσει τις πλακέτες αν είναι να χρησιμοποιήσουν το 1/100 των featureς τους.

Quote from: Godhatesusall on October 06, 2014, 01:49:11 am
Υ.Γ: Ο πέτρου μπορεί να μην σου είπε ποτέ τι είναι το cross-clock jitter, αλλά στα μίκρο 1/2 ασχολείται με διάφορα θέματα που είναι το πρώτο στάδιο του chip design.

Αδυνατώ να κατανοήσω ποιο κομμάτι των μίκρο αποτελούν το πρώτο στάδιο του chip design δεδομένου πως ο ίδιος ο Μικροελεγκτής είναι αποτέλεσμα του chip design! Μπορεί κάτι να μου διαφεύγει και αν μπορούσες να μου δώσεις κάποιο π.χ. θα το εκτιμούσα πολύ.  Smiley

Γενικά οι εταιρείες του ecosystem δίνουν σχεδόν τζάμπα licences. Πχ τα suites της cadence/synopsis/mentor , κοστίζουν πάνω από εκατομύριο τον χρόνο , αλλά το πανεπιστήμιο πληρώνει αν θυμάμαι καλά 4000 τον χρόνο μοιρασμένα ανάμεσα στο φυσικό και στο τημμυ. Αντίστοιχα φαντάζομαι θα γίνεται και με την xilinx η την altera

Ο πέτρου, ειδικά στα μίκρο 2, σου μαθαίνει πολύ χρήσιμες έννοιες όπως το synchronous/asynchronous control, serialisers/deserialisers, adress decoding , flags/interrupts , και γενικά ένα κάρο πράγματα. Φυσικά αν θέλεις απλά να περάσεις το μάθημα το περνάς -που λέει ο λόγος- νύχτα, αλλά αν κάτσεις και λειώσεις τις 1000+ διαφάνειες ύλη που έχει θα μάθεις πολλά πράγματα.

YARRRRRRRRRRRRRR
opcode
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #646 on: October 06, 2014, 03:24:05 am »

Τέσπα για να πούμε και κάτι πιο χρήσιμο:

ΘΥΑ:

Πολύ ενδιαφέρον και σημαντικό μάθημα για ηλεκτρονικούς. Έχει αρκετά μαθηματικά σαν θεωρία που λόγο του συνεχόμενου 2ωρου χωρίς διάλειμμα η παρακολούθηση καταντάει λίγο κουραστική. Παρόλα αυτά, ειδικά αν παρακολουθείς πας για 9 - 10. Αν δεν παρακολουθείς πάλι παίρνεις βαθμό απλά θα κοπιάσεις λίγο περισσότερο καθώς θα πρέπει να ανατρέχεις στο βιβλίο για να βρίσκεις τα αντίστοιχα κομμάτια καθώς οι σημειώσεις του Ντελό είναι αρκετά περιληπτικές. Ο Ντελό όμως είναι respect και βαθμολογεί πολύ καλά. Συνίσταται ανεπιφύλακτα ειδικά σε όσους θαραλαίους πάρουν Παράλληλα και ψάχνουν ένα σωσίβιο.  Wink

Παράλληλα:

Αρκετά απαιτητικές εργασίες που συνήθως ξεφεύγουν. Ο Πιτς στο μάθημα δείχνει κάτι γενικές διαφάνειες που σε καμία περίπτωση δεν σε καλύπτουν για τις εργασίες. Παρόλα αυτά, είναι ίσως οι πιο χρήσιμες εργασίες της σχολής. Όσων η σχέση σας με τον προγραμματισμό είναι "ούτε κρύο ούτε ζέστη" καλό ειναι να το σκεφτείτε καλά πριν το πάρετε ή να έχετε κάποια έναλλακτική στην δήλωσή σας. Όσοι δεν γουστάρετε προγραμματισμό αφήστε το. Όσοι το έχετε με τον προγραμματισμό είναι καλή φάση. Απλά να ξέρετε πως για λίγο καιρό ίσως ξεχάσετε το φως του ήλιου.  Cheesy

Σύνθεση:

Θεωρώ πως είναι πολύ χρήσιμο μάθημα καθώς μετά από τόση ανάλυση κυκλωμάτων καλό είναι να δείτε και πως γίνεται η σχεδίαση τους. Οι εργασίες είναι 4ις και απαλλακτικές και έχουν την μορφή μιας ενιαίας εργασίας. Το dead line είναι μέχρι τον Σεπτέμβρη. Αν πηγαίνετε στο μάθημα θα σας βοηθήσει σίγουρα με τις εργασίες αλλά το 90% των φοιτητών βρίσκει τον Θεοχάρη βαρετό (εγώ τον παρακολουθούσα άνετα και πιστεύω πως κάνει καλό μάθημα αλλά φοβάμαι μην φαω κράξιμο πάλι  Tongue  Tongue).

ASIC:

Πολύ ενδιαφέρον μάθημα ειδικά για όσους τους αρέσει το hardware. O σδοκ θα αρχίσει να σας λέει κατι για την βαθμολογία του στύλ : "μέχρι 7μιση αν δωσετε μόνο εξετάσεις, μέχρι 7 αν δώσετε μόνο εργασία, παραπάνω αν κάνετε και τα 2" όμως δεν ισχύει. Αν κάνετε εργασία και πάτε απλά στις εξετάσεις θα πάρετε από 8 μέχρι 10 με την πλαστιγκα να γέρνει προς τα πάνω.  Tongue . Οι εργασίες είναι βιβλιογραφικές (για την ακρίβεια ελεύθερη μετάφραση). Στο τέλος κάνετε και μια παρουσίαση και κατα βάση από εκεί κρίνει αν "δουλεψατε". Στο μάθημα παρασύρεται εύκολα και κάνει παρεκβάσεις και χάνεται χρόνος. Αν θέλετε κάτι να τον βομβαρδίζετε στα mail για να μην το ξεχάσει. Συνήθως τα θέματα των εργασιών τα βγάζει πριν την εξεταστική και δεν υπάρχει dead line. Λογικά τα δουλεύετε μετα την εξεταστική και τα παρουσιάζετε στο εαρινό. Ο βαθμός μπαίνει στο εαρινό. Εμένα προσωπικά με βόλεψε καθώς το πλήθος των υπόλοιπων εργασιών του εξαμήνου δεν θα μου επέτρεπε να ασχοληθώ και με αυτό εντος του εξαμήνου. (ελπίζω να μην εκκινήσει νέος γύρος κραξίματος μου..... έλεος!!! ).

ΣΑΕ 3 και Προσομοίωση:

Δεν τα πήρα για προφανείς λόγους. Παρόλα αυτά είναι σημαντικά μαθήματα. Συνήθως μαζεύουν 4-5 φοιτητές!

opcode
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #647 on: October 06, 2014, 03:35:09 am »

Quote from: Godhatesusall on October 06, 2014, 03:10:04 am
Ο πέτρου, ειδικά στα μίκρο 2, σου μαθαίνει πολύ χρήσιμες έννοιες όπως το synchronous/asynchronous control, serialisers/deserialisers, adress decoding , flags/interrupts , και γενικά ένα κάρο πράγματα. Φυσικά αν θέλεις απλά να περάσεις το μάθημα το περνάς -που λέει ο λόγος- νύχτα, αλλά αν κάτσεις και λειώσεις τις 1000+ διαφάνειες ύλη που έχει θα μάθεις πολλά πράγματα.

Δεν το πέρασα νύχτα. Όπως λές και εσύ έλειωσα όλες τις διαφάνειές του.  Tongue Αυτά που αναφέρεις πάντως αναφέρονται σε πιο high level σύνθεση. Δηλαδή, αποτελούν τμήμα των macro's και είναι έτοιμα υλοποιημένα σε standard πρότυπα. Δεν νομίζω οτι σε προειδεάζουν καθόλου για τόσο low level σύνθεση όσο είναι το IC Design, αν καταλαβαίνεις τι εννοώ (αν εκφράζομαι σωστά δηλαδή) .

Προσωπικά πάντως διαβάζοντας μίκρο δεν πιστεύω οτι θα σου έρθει στο μυαλό:  "ααααα ωστε έτσι σχεδιάστηκε ολόκληρος ο Μ.Ε. και τα περιφερειακά του σε ένα τόσο μικρό τσιπάκι στο πυρίτιο".  Cheesy

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση πάντως.
opcode
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #648 on: October 06, 2014, 03:55:07 am »

Quote from: Cr0ne on October 06, 2014, 01:56:01 am
Πάντως νομίζω ότι έιναι ξεκάθαρο ότι ο opcode δεν θέλει να περάσει το μήνυμα "ΟΛΟΙ ΣΔΟΚ ΡΕ ΜΛΚΣ", απλώς αντικρούει αυτό το κύμα αρνητισμού με δικές του γνώσεις και επιχειρήματα, μιας και η αρνητική πλευρά (πέρα του ghua) δεν παρουσίαζε κάτι επί της ουσίας. Σας λέει, η δικιά μου εμπειρία αυτή είναι, από εκεί και πέρα εσείς κρίνετε. Αν γνωρίζετε κάτι πείτε το, ενημερωτικό είναι το thread (ο ghua έγραψε κάτι τουλάχιστον που ασχολείται με το αντικείμενο. Αυτό ήταν πολύ πιο ουσιώδες από τις βλακώδεις επιθέσεις "ΤΙ ΛΕΕΙ ΡΕ ΜΛΚ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΤΑ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ", "ΤΙ ΑΚΟΥΩ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ", "ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΡΕ").

Εγώ προσωπικά όπως ανέφερα και πιο πάνω στο thread έχω αρνητική εικόνα για τα ASIC, αλλά κατανοώ πλήρως το τι λέει ο opcode όπως και το τι λέει ο ghua. Έχει διάφορους τρόπους με τους οποίους μπορείς να δεις το μάθημα και τον καθηγητή, δεν γίνεται να είμαστε απόλυτοι. Ούτε απόλυτη ισοπέδωση, ούτε όλα γαμάνε. Λέμε όλοι τι ξέρουμε και ο αναγνώστης κρίνει. Μόνο έτσι γίνεται δουλειά.

Edit: Έχω χάσει και pages, υπήρξαν και άλλα επιχειρήματα κατά sorry. Γενικώς αυτό, μόνο επιχειρήματα και αφήστε τα usernames στην άρκη imo.

Ακριβώς αυτό Cr0ne. Απλά έπειδή πήρα όλα του τα μαθήματα θέλησα να πω την αποψή μου για το μάθημα καθώς θεώρησα πως έφτασε στα άκρα το θέμα. Νομίζω στα πόστ μου λέω τόσο τα θετικά όσο και τα αρνητικά του μαθήματος και ξεκαθαρίζω πως υποκειμενικά μου άφησε θετική εντύπωση το μάθημα για τους x,y,z λόγους. Όπως και εσένα σου άφησε αρνητική και το εξέφρασες.Ο καθένας έχει την άποψή του η οποία είναι σεβαστή. Το να βγαίνει ο καθένας και οπαδικά να γαυγίζει το βρίσκω τραγικό. Οπως είπες ο μόνος που είχε κάτι να πεί είναι ο ghua και γι αυτό επιδίωξα να μιλήσω μαζί του (και ας είναι λίγο είρωνας με μένα και να με κρίνει χωρίς να με ξερει αλλά δεν με πειράζει   Smiley  )

Αν ήξερα πως θα δεχόμουν τέτοια επίθεση ειλικρινά δεν θα σχολίαζα καν.

P.S. Thnx για την υποστηριξη.  Smiley

Silvo the Beautiful
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #649 on: October 06, 2014, 18:29:34 pm »

ναι απλά άφησες να εννοηθεί ουσιαστικά ότι σ'αρεσε το θέμα για το 10αράκι. Ντάξει μετά έκανες πιο λογική ανάλυση
opcode
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #650 on: October 06, 2014, 23:30:55 pm »

Quote from: Silvo the Beautiful on October 06, 2014, 18:29:34 pm
ναι απλά άφησες να εννοηθεί ουσιαστικά ότι σ'αρεσε το θέμα για το 10αράκι. Ντάξει μετά έκανες πιο λογική ανάλυση

Αααα όχι. Απλά λέω πως ενδείκνυται για όσους δεν έχουν καμία απαίτηση να μάθουν,ούτε τους αρέσει το αντικέίμενο αλλά θέλουν βαθμό.  Tongue
torino
Guest
« Reply #651 on: October 07, 2014, 18:59:27 pm »

Κάποιος που πήγε σήμερα στην προσομοίωση και μοντελοποίηση μπορεί να πεί αν ο Ροβιθάκης είπε τί περίπου θα κάνει και πώς του φάνηκε; Γενικά δεν βλεπω να έχουν γραφεί πολλά γι αυτό το μάθημα.
Eragon
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #652 on: October 07, 2014, 20:40:21 pm »

Quote from: torino on October 07, 2014, 18:59:27 pm
Κάποιος που πήγε σήμερα στην προσομοίωση και μοντελοποίηση μπορεί να πεί αν ο Ροβιθάκης είπε τί περίπου θα κάνει και πώς του φάνηκε; Γενικά δεν βλεπω να έχουν γραφεί πολλά γι αυτό το μάθημα.
Σήμερα έκανε ένα εισαγωγικό μάθημα,δηλαδή είπε τι είναι η μοντελοποίηση,πού χρειάζεται και έκανε ένα σχεδιάγραμμα με τα βήματα που ακολουθούμε για την επίλυση ενός προβλήματος μοντελοποίησης. Το μάθημα θα είναι στην ίδια μορφή με τις Τεχνικές Βελτιστοποίησης. Τις Τρίτες ασκήσεις,τις Τετάρτες θεωρία(μόνο αύριο θα γίνει 1 ώρα ασκήσεις και 1 ώρα θεωρία) και θα έχει εργασίες που θα πιάνουν συνολο 2.5 μονάδες και 1 προτζεκτ που θα πιάνει επίσης 2.5 μονάδες και θα μπει πριν τα Χριστούγεννα. Οι εργασίες θα είναι προαιρετικές και οι βαθμοί τους προσθετικοί. Εμένα μου φάνηκε ενδιαφέρον μάθημα.

Change happens by listening and then starting a dialogue with the people who are doing something you don't believe is right.

Jane Goodall
torino
Guest
« Reply #653 on: October 08, 2014, 12:44:36 pm »

Quote from: Eragon on October 07, 2014, 20:40:21 pm
Quote from: torino on October 07, 2014, 18:59:27 pm
Σήμερα έκανε ένα εισαγωγικό μάθημα,δηλαδή είπε τι είναι η μοντελοποίηση,πού χρειάζεται και έκανε ένα σχεδιάγραμμα με τα βήματα που ακολουθούμε για την επίλυση ενός προβλήματος μοντελοποίησης. Το μάθημα θα είναι στην ίδια μορφή με τις Τεχνικές Βελτιστοποίησης. Τις Τρίτες ασκήσεις,τις Τετάρτες θεωρία(μόνο αύριο θα γίνει 1 ώρα ασκήσεις και 1 ώρα θεωρία) και θα έχει εργασίες που θα πιάνουν συνολο 2.5 μονάδες και 1 προτζεκτ που θα πιάνει επίσης 2.5 μονάδες και θα μπει πριν τα Χριστούγεννα. Οι εργασίες θα είναι προαιρετικές και οι βαθμοί τους προσθετικοί. Εμένα μου φάνηκε ενδιαφέρον μάθημα.

Wink
xameno kormi
Θαμώνας

View Profile
« Reply #654 on: October 13, 2014, 17:59:33 pm »

για ηλεκτροακουστικη 2 παιζει να γραψει κανεις που το χει παρει τι παιζει ??
γενικα θελει αρκετη ενασχοληση μεσα στο εξαμηνο ?
αναμεσα σ αυτο την συνθεση και την βιοιατρικη ποιο θα προτεινατε ?
εχω διαβασει αρκετα και στις προηγουμενες σελιδες αλλα δεν μπορω να καταληξω καπου Tongue
TrueForce
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Κλέβω Μπάτσους

View Profile
« Reply #655 on: October 13, 2014, 18:18:59 pm »

Quote from: opcode on October 06, 2014, 03:24:05 am

Παράλληλα:

Αρκετά απαιτητικές εργασίες που συνήθως ξεφεύγουν. Ο Πιτς στο μάθημα δείχνει κάτι γενικές διαφάνειες που σε καμία περίπτωση δεν σε καλύπτουν για τις εργασίες. Παρόλα αυτά, είναι ίσως οι πιο χρήσιμες εργασίες της σχολής. Όσων η σχέση σας με τον προγραμματισμό είναι "ούτε κρύο ούτε ζέστη" καλό ειναι να το σκεφτείτε καλά πριν το πάρετε ή να έχετε κάποια έναλλακτική στην δήλωσή σας. Όσοι δεν γουστάρετε προγραμματισμό αφήστε το. Όσοι το έχετε με τον προγραμματισμό είναι καλή φάση. Απλά να ξέρετε πως για λίγο καιρό ίσως ξεχάσετε το φως του ήλιου.  Cheesy
Οταν λες "λίγο" καιρό φίλε μου...; Cool

c0ndemn3d's da b0sS

Ηλεκτρονική ο τομέας της βίας, του punk και της αλητείας
 Knuppel guitar  Cool
opcode
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #656 on: October 13, 2014, 18:34:25 pm »

Quote from: TrueForce on October 13, 2014, 18:18:59 pm
Quote from: opcode on October 06, 2014, 03:24:05 am

Παράλληλα:

Οταν λες "λίγο" καιρό φίλε μου...; Cool

Έεεεε τις περιόδους από την ανάθεση της κάθε εργασίας μέχρι την παράδοση της.. και ίσως και μέρος του καλοκαιριού αν δεν προλάβεις να δώσεις την τέταρτη στην ώρα της ( που ελάχιστοι το καταφέρνουν  Cheesy )
RFed the King
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #657 on: October 14, 2014, 14:55:22 pm »

Ειμαι σε μια καμπη στη ζωη μου  Tongue
Ειμαι τηλεπ και σκεφτομαι να παρω δικτυα 1,να το τολμισω?
Ειδικα κεφαλαια μπορω να δωσω χωρις να παρακολουθησω

"Our lives begin to end the day we become silent about things that matter."
princess_of_the_dawn
Καταστραμμένος

με μια σφαίρα στο κεφάλι το μυαλό σου θ αλλάξει!

View Profile
« Reply #658 on: October 14, 2014, 15:10:14 pm »

Quote from: RFed the King on October 14, 2014, 14:55:22 pm
να πάρεις δίκτυααα α α  Smiley Smiley

λευκά κελιά για σένα

https://www.behance.net/Thomas_Kef
Elade
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #659 on: October 14, 2014, 15:14:13 pm »

Quote from: RFed the King on October 14, 2014, 14:55:22 pm
Σαν τηλεπ που το πήρε επιλογής το θεωρω καλή επιλογη. Η παρακολουθηση ειναι ευχάριστη(αν και οχι απαραιτητη για να γράψεις στο τέλος), η εργασια αν και προαιρετικη νομίζω οτι αξιζει αν και θέλει καποια ενασχοληση ειδικα αμα δεν ειναι καποιος πολυ εξοικοιωμενος με την java(ευπροσδεκτη και καποια βοηθεια απο φιλο ηλεκτρονικαριο  Tongue ). Το ποσο δινει στο τελος δεν ειναι στανταρ αν και νομιζω αμα την κανεις δύσκολα να κοπείς. Οι εξετασεις ειναι ψιλοπερίεργες αλλα νομίζω βλέποντας σημειωσεις και παλιά θέματα θα την παλέψεις. Γενικα δεν ειναι εύκολο επιλογης αλλα ειναι καλή εισαγωγή στα δικτυα, και εφοσον κανεις την εργασία θα σου προσφέρει μια εξοικοιωση με την java και εναν καλο βαθμό στο τέλος(>6)
Pages: 1 ... 42 43 [44] 45 46 ... 58 Go Up Print
Jump to: