ρωτησες για τον "****μενο λογο" και σου απαντησα πιο πανω τον λογο, στον ανελυσα.
Ωπα, μισό! Ας τα πάρουμε απ την αρχή. Ποστάρει κάποιος μια αγγελία. Εντάξει ως εδώ? Έχει δικαίωμα? Ναι, γιατί όχι?. Του έσβησα κάπως ή του λογόκρινα την αγγελία? Όχι. Του απαγόρευσα με κάποιον τρόπο να ποστάρει ότι θέλει? Όχι. Τον πρόσβαλλα τον ίδιο ως προσωπικότητα? Όχι. Πρόσβαλλα αυτό που ένιωσα / κατάλαβα οτι εμμέσως υπονοεί με ένα ποστ του δλδ με την αγγελία του? Πολλοί θα έλεγαν ναι, αλλά νομίζω ήταν όσο προβλητική ήταν και η σπόντα που έβγαζε η αγγελία.
Μπορεί να είναι το καλύτερο παιδί εδώ μέσα, ψυχάρα, γαμάτος τύπος κτλ. Και του λέω οτι θα ήταν πιο τίμιο και πιο διαφανές να λέει και τις τιμές που χρεώνει. Και ξαναλέω: Μπορεί να είναι το καλύτερο παλικάρι εδώ μέσα. Δεν αμφιβάλλω.
Και χρησιμοποιώ την έκφραση που όλοι τη λέμε όταν απορούμε ειλικρινά για κάτι : "Για ποιον γαμημένο λόγο?" (να δώσει κάποιος λεφτά για κάτι που μπορεί να βρει και τζάμπα).
Και έρχεσαι και με ρωτάς για ποιον γαμημένο λόγο είπα το "για ποιον γαμημένο λόγο" ενώ ήδη έχω απαντήσει αφού έγραψα το αυτονόητο: οτι μπορεί κάποιος και να το βρει με torrent σπασμένο δωρεάν !
Αν "απαγορεύονται" οι "κακές λεξούλες" πχ η λέξη "γαμημένος" απάντησέ μου γιατί ο παλιός μας Administrator έχει στην "υπογραφή" του το "Fuck Logic"? Τότε δεν απαγορευόταν και τώρα απαγορεύεται? Γιατί δεν τιμώρησε τον εαυτό του με 40 βουρδουλιές?

Τότε δε σε πείραζε το Fuck στο Fuck Logic, τώρα σε πειράζει η λέξη "γαμημένος" στο "Για ποιον γαμημένο λόγο?"
Πάμε τώρα στον λόγο που μου τον ανέλυσες κιόλας:
Αυτο που σου απαντησα το καταλαβες? το δεχεσαι σαν λογο το οτι δεν ειναι ολοι 1 τος για να τους μενει η αδεια του πανεπιστημιου για τα επομενα 10 χρονια?? Γι αυτο απαντησε , μπορεις????
Επισης δεν μπορω να κατανοησω για ποιο λογο χρειαστηκε να μας γραψεις για *** μενο λογο*, τι παριστανεις ακριβως?[/i]
Αν μπορώ?

Εκτός από τα παραπάνω προσθέτω :
Και η τζάμπα "άδεια" με το crack μπορεί να δουλεύει για 1000 χρόνια. Με άλλα λόγια
δεν μου λέει τίποτα το επιχείρημά σου. Δεν έχει καμία αξία, πως το λένε. Δε στέκει.
Και άρα γιατί να σχολιάσω την ουσία του? Ποια ουσία? Αυτή που δεν έχει?
Δεν παριστάνω τίποτα: Μιλάω όπως μιλάω με φίλους μου, όπως μιλάω στην παρέα μου. Δλδ αν το έγραφα ως FFS ή ως WTF θα ήταν άλλο πράγμα? Θα ήταν πιο "trendy"?
Εσύ τι παριστάνεις? Τον σοβαροφανή πουριτανό? Πρόβλημά σου αν δεν μπορείς να κατανοήσεις ή να συλλάβεις για ποιο λόγο
μιλάω όπως μιλάνε όλοι στις παρέες τους. Μια (διαδικτυακή) παρέα δεν είμαστε κι εδώ? Εκτός αν το φόρουμ για σένα δεν είναι μια παρέα όπου και πειράγματα θα γίνονται για να πέφτει και γέλιο, (αλλά και αναπόφευκτα θα γίνονται και παρεξηγήσεις), αλλά απλά ένα νεκρό site όπου θα μπαίνεις μια φορά το 3μηνο ή 6μηνο να ποστάρεις τις αγγελίες σου
με την απαίτηση να μη σχολιάζει κανείς τίποτα κάτω από αυτές! Ούτε καν να κάνει μια πλάκα! Τι μας λες όλους εδώ μέσα? Θα απαγορέψεις τις πλάκες και τα πειράγματα μήπως?
Όπως είπε και ο Caterpillar
μια πλάκα κάναμε κάτω από μια αγγελία σου και θίχτηκες ενώ δεν πήγαινε καν σε σένα. Και όχι δε τσακωνόμαστε, εσύ τσακώνεσαι μαζί μου.
Τόσα χρόνια δεν είχα γράψει ποτέ τίποτα κάτω από αγγελίες σου και βασικά ποτέ δε θυμάμαι να είχαμε κάποια συζήτηση και ακόμα περισσότερο διαμάχη για κάτι, κι όμως, σε πείραξε όταν σχολιάσαμε μια φορά κάτι - όσο καλοπροαίρετο και να ήταν το σχόλιο. Γιατί? Ε μα γιατί ακόμα και την πλάκα που κάναμε για το μηχάνημά σου που εντοπίζει τα καλώδια μέσα σε τοίχους πειράζοντας κυρίως τον

nmpampal επειδή αγαπάμε τον Νικόλα μας
επειδή ακριβώς μας φτιάχνει τη διάθεσή μας με κάθε ποστ / απορία του, εσύ το θεώρησες (το πείραγμα στον Νίκο!) ως επίθεση στα συμφέροντά σου. Κλασσικό χαρακτηριστικό μερικών Ελλήνων, δυστυχώς. Να δεις ποιους άλλους μου θυμίζει αυτή η απαίτηση του να μην απαντάει κανείς τίποτα κάτω από ποστ τους...
Εσύ δεν απάντησες σε καμία από τις δικές μου ερωτήσεις.
Γιατι τα αλλα που γραφεις αφορουν post που εγιναν πανω απο μια δεκαετια παλιοτερα , δεν μιλαμε γι αυτα αν το εχεις καταλαβει. Απορω πως δεν ξεκινησες με το big bang.
Αν εχεις απαντηση για τα τωρινα καλως να την ακουσουμε την.....μενη σου απαντηση, οπως λες κ εσυ. Τα ζορια που τραβας εδω και δεκα χρονια για κατι που εγινε πριν δεκα χρονια δεν αφορουν κανεναν παρα μονο εσενα, και θα σου συστηνα φιλικα να τα φησεις πισω σου. ΠΟσο μαλον οταν μας λες για το δικο σου τροπο γραφεις και χιουμορ που θα πρεπε να καταλαβαμε αλλα εσυ δεν καταλαβαινεις αντιστοιχα των αλλων ( κλασικο χαρακτηριστικο του ελληνα δυστυχως)
Τραβάω ζόρι για κάτι που έλεγες πριν 10 χρόνια επί δέκα χρόνια?

Τι μου λες? Άλλο γκαϊλέ δεν είχα να τραβάω και ζόρι. Μάλλον δεν το έπιασες το πόσο ασύλληπτη τάπα έπεσε. Τραβάω ζόρι ή απλά είδα παλιά σου ποστ και σε τάπωσα με τα ίδια σου τα λόγια?
Άλλη φορά από το big bang θα ξεκινάω για να μην απορείς: Εν αρχή ήτω το bing bang ή ότι ήταν. Τέλος πάντων για να μη τα πολυλογούμε φτάσαμε στο σήμερα να έχουμε διάφορα καλούδια και φόρουμ όπου όμως έχεις ουσιαστικά την απαίτηση να ποστάρεις αγγελίες αλλά από κάτω να μη γράφει κανείς τίποτα άλλο πέρα από τα "Ναι, ενδιαφέρομαι" / "Ναι, το θέλω αυτό που πουλάς". Και είστε μερικοί που αν γράψει κανείς οτιδήποτε άλλο κάτω από τις αγγελίες σας, το παίζετε και θιγμένοι. Το καταλάβαμε, μην ανυσηχείς.
Αυτή ήταν η γαμημένη η απάντησή μου σε αυτό το κομμάτι.
Σου συστηνω ....μενη βαλεριανα, ...μενο χαμομηλακι
Α ωραία σπόντα οτι είμαι μόνο για "γαμημένη βαλεριάνα" και "γαμημένο χαμομηλάκι" (αλλά τα γράφεις με **** ως βαθειά πουριτανός? ή επειδή φοβάσαι μη φας καμιά καμπάνα από την ΟΔΟΣ?). Η βαλεριάνα (γαμημένη ή αγάμητη, δε ξέρω) βλέπω συνίσταται για τις αϋπνίες... Άρα πάλι υποθέτεις. Ποιος σου είπε οτι έχω αϋπνίες? Λιώνω στον ύπνο, απλά δε συμφωνώ με το 24ωρο, θα θελα να έχει 28 ή 34 ώρες η μέρα, ανάλογα τα κέφια μου.

Υπάρχει πρόβλημα (στο τι θα ήθελα)?
Σου ξανασυστήνω λοιπόν, γιατί την προηγούμενη φορά προφανώς δε με άκουσες, να ακούς καμιά μουσική "της προκοπής" να σου "φτιάχνει" / να σου "ανεβάζει" την διάθεση και την ψυχολογία και σου εύχομαι να ανακαλύψεις το ελιξίριο της νεότητας. Και δε τα λέω καθόλου ειρωνικά (γιατί θα το ακούσουμε και αυτό). Για αυτό ποστάρω (ανεβαστικές) μουσικές, για να σας φτιάχνω / ανεβάζω την διάθεση και την ψυχολογία σας.
Τελος να σημειωσω οτι δεν γνωριζω καν αυτον που εβαλε την αγγελια με τις αδειες, αλλα ειναι πραγματικα για γελια τα επιχειρηματα που εγραψες, πραγμα που αποδεικνυεται και απο το γεγονος οτι οταν στα εξηγησα ενα ενα οτι δεν στεκουν , δεν ειπες τιποτα απολυτως για την ουσια αυτων, παρα προτιμησες να γραψεις για κατι που ο μεσος φοιτητης επι πτυχιο δεν ειχε καν δωσει πανελληνιες οταν εγινε.[/size]
Έτσι πιστεύεις? Οτι απέδειξες οτι δε στέκουν και μάλιστα είναι για γέλια. Ότι πεις.

Δεν είπε κανείς οτι τον γνωρίζεις κάπως και για αυτό έγραψες ότι έγραψες. Ακόμα και να τον γνώριζες ή να ταν και φίλος σου, δε θα ήταν πια και κανένα προπατορικό αμάρτημα να πεις ότι θες ή να πάρεις και το μέρος του.
Όταν εξήγησες το point σου, και συνεχίζεις να νομίζεις οτι δε μπορώ να καταλάβω το επιχείρημά σου,
δε χρειαζόταν να "πω τίποτα για την ουσία των επιχειρημάτων σου", γιατί απλά πρώτον δεν είμαι υποχρεωμένος να πω κάτι για την ουσία των επιχειρημάτων σου, δικά σου είναι, εγώ είπα και τα δικά μου και ας κρίνουν τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ ποιος έχει τα καλύτερα επιχειρήματα να του δώσουν ένα γλειφιτζούρι δώρο.
Και 2ον εσύ δεν κατάλαβες οτι
και πάλι η εξήγησή σου, τα επιχειρήματά σου δεν αναιρούν / δεν καταρρίπτουν τα δικά μου, που είναι εν συντομία το
"για ποιον γαμημένο λόγο" να πληρώσουμε κάτι που βρίσκεται και δωρεάν? (και εννοείται οτι μπορεί να "δουλεύει" για πάντα?.
Πόσο πιο λλLLακωνικός να γίνω?

Σα τον L (ή και τον g και τον Κ παλιότερα) που έφτιαξαν προφίλ και βαριόταν να βάλουν κι άλλα γράμματα στο nickname τους? Θα φοβήθηκαν μη τους πούμε "φλύαρους"

Μήπως απαγορεύεται και να κοτσάρω και ένα κομμάτι μέσα στην απάντησή μου (ή και σε κάθε ποστ μου) για να πάρεις κι εσύ και όλοι και μια ιδέα για το πως τα εννοώ αυτά που λέω, δλδ με τι mood τα γράφω αυτά που γράφω για να μη μου παρεξηγιέστε? Και ξαναεπαναλαμβάνω: Και εσύ και ο άλλος που ανέβασε την αγγελία για το Office πχ μπορεί να είστε τα καλύτερα παιδιά εδώ μέσα. Θα μπορούσαμε να είμαστε και οι καλύτεροι φίλοι και να κάναμε παρέα και να περνούσαμε τέλεια.
Πάντως αυτό που πρότεινα εμμέσως (αλλά δεν θυμάστε πόσο αγχολυτικό είναι και ξαλαφρωτικό είναι) είναι κάτι που
μπορούμε να το κάνουμε ανά πάσα στιγμή = να κάνουμε μια παρτάρα γιατί καταρχήν έχουμε πολύ καιρό, εκτός του οτι δε χρειάζεται να έχεις ειδικό "λόγο" για να διασκεδάσεις, και μόνο αυτό που ζούμε είναι πολύ καλός λόγος... και για να σας φύγουν τα νευράκια / να διώξετε το άγχος της σχολής και να διαλυθούν και οι όποιες παρεξηγήσεις και νευράκια. Εδώ ρε σεις διαλύθηκε σε μια στιγμή κάθε παρεξήγηση και καυγαδάκι και διαμάχη που είχα τότε με τον Αrgirios γιατί με το που έσκασα με ομπρέλα

(ενώ όχι μόνο δεν έβρεχε, λιακάδα είχε) στην 1η? 2η? συνάντηση για να συζητήσουμε για το τότε thmmy party και ενώ έχω κλασσικά αργήσει με το που "εισβάλλω" εκεί που ήταν τα παιδιά και μου τον συστήνουν του λεω μια "Μια χαρά συμπαθητικό παιδί φαίνεσαι

, γιατί μου γράφεις αυτές τις μαλακίες που γράφεις στο φόρουμ?

Ε? Ε?" και σκάμε στα γέλια και οι δυο μας, και πετάχτηκαν αυτοί οι (κλασσικά) "κακοί" της ΟΔΟΣ για να μη βγούμε "Off Topic" ...από το τόπικ της συζήτησης για ένα party! Να μας κάνουν Moderation να ουμε. ΟΜG και τρία LOL που λένε. Ακούς εκεί Off Topic? Κάτσε βρε "κακέ" Admin να σχωρεθούμε πρώτα, τι παρτάρα θα κάναμε αν δεν δίναμε τα χέρια? Οχι και Οff Τopic ρε "bro"

Ίσα που
σταματάω περιορίζω και τις "κακές λεξούλες" αν αποφασίστε να κάνετε παρτάρα.

Τι άλλο θέλετε πχια?
Syncopix • 'Soul Happiness' [VA • Syncopix presents 'Urban Symphonies'] [℗ & © 25 Sept 2009, Syncopix Records]
https://www.youtube.com/watch?v=So_9TREsq0k♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫
♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪
338 views • 4 Jun 2015
Provided to YouTube by Believe SAS
Soul Happiness · Syncopix
Urban Symphonies (Syncopix presents)
℗ Syncopix Records
Released on: 2009-09-25
Music Publisher: Copyright Control
Composer: R. BogdahnΠάντως μπορώ κάθε θέμα να το συνδέω με το thmmy.gr party μέχρι να συντονιστείτε να πετύχει το ινσέψιο και να γίνει