• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
January 12, 2026, 17:53:40 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία
  
  Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY
  
  Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther
  
Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
January 12, 2026, 17:53:40 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by LowGround
[Today at 15:32:07]

Νομοσχέδιο Δένδια και φοι...
by The Web
[Today at 15:25:39]

[ΟΔΕ] Γενικές απορίες,ασκ...
by christina02
[Today at 15:11:01]

Πωλείται Ηλεκτρικό Πατίνι...
by DJ Stefzia
[Today at 14:39:19]

[Θ.Υ.Α.] Επικαιρότητα, απ...
by vaiatyr
[Today at 13:26:19]

[Ηλεκτρονική Ι] Απορίες σ...
by freakyy
[Today at 12:53:11]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[January 11, 2026, 19:21:26 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by stefpapa21
[January 11, 2026, 12:44:05 pm]

Επιλογή τομέα 2025
by chatzikys
[January 11, 2026, 00:56:41 am]

[Ρομποτική] Να επιλέξω το...
by sassi
[January 11, 2026, 00:23:51 am]

[Ηλεκτρονική Ι] Γενικές α...
by RivenT
[January 10, 2026, 23:09:25 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[January 10, 2026, 21:37:52 pm]

Έναρξη και Λήξη Εαρινού Ε...
by Nikos_313
[January 10, 2026, 21:34:56 pm]

Freelancer Alerts εργαλεί...
by Mr Watson
[January 10, 2026, 21:24:03 pm]

[Δομημένος Προγραμματισμό...
by Mr Watson
[January 10, 2026, 21:21:28 pm]

[Λογική Σχεδίαση] Ύλη που...
by sifakas
[January 10, 2026, 13:06:03 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by George_RT
[January 10, 2026, 11:48:27 am]

[Πολυμέσα] Παλιά θέματα -...
by Tsn
[January 09, 2026, 22:25:09 pm]

[Σύγχρονα Ενεργειακά Συστ...
by Διάλεξις
[January 07, 2026, 22:00:23 pm]

[Ισχύος II] Γενικές απορί...
by Nikos_313
[January 07, 2026, 17:27:24 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 10306
Latest: gapadab06
Stats
Total Posts: 1429816
Total Topics: 31889
Online Today: 705
Online Ever: 2364
(January 02, 2026, 00:25:10 am)
Users Online
Users: 68
Guests: 530
Total: 598
stergiosb
mgrivab
Xontroulis
Theoxarhs Bladimiros
Gstremp
Giorgos2222
panapasc05
Petross
HoodLibre
ntinos²
tanidis
Smaragda
elias_farhood
Leonidas Kaitatzis
VagT
Mihalist
Orgianelis
swthrhs
DespoinaKarategou
PeriklisL
stefanos hios
Σουλης
dkoukn
ManosD
mpilas_giwrgos
Μιχάλης Αβραμίδης
kouf
chris123
Thanasiscon1
aachmet
konstsoup
anna.ts
giorgosc
simos
soa2002
kvas
bax
andreassifo
nikos.a
gmoysi
iliaspapas
nmpampal
mkoutsouk
dseid
amekrasa
Billyskotsikas
chaniotism
nietigheid
CaptAngryEyes
freakyy
Nekt
Christop
maestrokk
giorgosss03
eed
kmathio
immo
agis3
georkala
maranageo
marbolz
afroster
babis.o.sougias
astakos1
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Γενική Συνέλευση Σ. Φ. Ηλ-Μηχ Πέμπτη 28/11 στις 15.00 στην Α5.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: Γενική Συνέλευση Σ. Φ. Ηλ-Μηχ Πέμπτη 28/11 στις 15.00 στην Α5.  (Read 1515 times)
ChrisKaloy-Kakou
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr
*****
Posts: 556


View Profile
Γενική Συνέλευση Σ. Φ. Ηλ-Μηχ Πέμπτη 28/11 στις 15.00 στην Α5.
« on: November 26, 2019, 12:25:55 pm »

Θεματολογια:
-Σύνοδος πρυτανεων.
-Διώξεις σε φοιτητές.
-Διορία για εκκένωση καταλήψεων.
-6η Δεκέμβρη.
Logged
ChrisKaloy-Kakou
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr
*****
Posts: 556


View Profile
Re: Γενική Συνέλευση Σ. Φ. Ηλ-Μηχ Πέμπτη 28/11 στις 15.00 στην Α5.
« Reply #1 on: November 26, 2019, 19:37:59 pm »

Κείμενο-κάλεσμα του ΑΡΑΓΕ-ΕΑΑΚ για τη γενική συνέλευση: https://arage-e-a-a-k.blogspot.com/

Όλοι-ες στη Γενική Συνέλευση του Σ.Φ. Ηλ-Μηχ την Πέμπτη 28/11 στις 15:00 στην Α5!

2 βδομάδες μετά την τελευταία συνέλευση και 10 μέρες μετά το πολυτεχνείο, ο σύλλογός μας καλείται να ξανασυνεδριάσει και να αποφασίσει πάνω σε σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τους φοιτητές και την κοινωνία.

Η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως έρχεται στη Σύνοδο Πρυτάνεων να καταθέσει σε διάλογο το νομοσχέδιο με τις διαγραφές φοιτητών, την εξίσωση των πτυχίων με τα κολλέγια, τη βάση του 10, τη σύνδεση της κρατικής χρηματοδότησης με την αξιολόγηση, την ένταση της επιχειρηματικής λειτουργίας σε υποδομές και προγράμματα σπουδών και τη διοίκηση πανεπιστημίων από managers. Η ίδια κυβέρνηση που χτυπάει φοιτητές στην ΑΣΟΕΕ, κάνει πογκρόμ στα Εξάρχεια, συλλαμβάνει και χτυπάει στο σωρό, κάνει «ντου» σε κινηματογράφους και κλαμπ, η κυβέρνηση του «τσεκουροφόρου» Βορίδη έρχεται να μας μιλήσει για δημοκρατικό διάλογο, την ώρα που θεωρεί παράνομες τις συνελεύσεις μας, τις καταλήψεις και τις κινητοποιήσεις.

Την ίδια ώρα, 2 συμφοιτητές μας έχουν δικαστήρια επειδή ήταν στην ΑΣΟΕΕ, ενώ πληθαίνουν οι διώξεις σε αγωνιστές για τη δράση τους στο κίνημα στα πανεπιστήμια, στους χώρους δουλειάς, στις πόλεις και στο στρατό. Η κυβέρνηση, προκειμένου να ικανοποιήσει το συντηρητικό κοινό της αλλά και να ξεμπερδεύει μια ώρα αρχύτερα από τους δαίμονες που θα έρθουν από το εξωτερικό (Χιλή, Βολιβία, Λίβανος, Ιράκ, Ινδονησία, Γαλλία, Εκουαδόρ και αλλού), έχει αναλάβει δημόσια την πολιτική ευθύνη για το ενδεχόμενο νεκρού από την καταστολή! Έχει φτάσει στο σημείο να δίνει 15 μέρες διορία για εκκένωση κατειλημμένων κτιρίων, με τη διορία να λήγει –καθόλου τυχαία- στις 5 Δεκέμβρη, μία μέρα πριν την επέτειο της δολοφονίας του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλο από τον ειδικό φρουρό Κορκονέα. Αφήνουν να εννοηθεί ότι σε περίπτωση που δεν εκκενωθούν συναινετικά οι καταλήψεις, τότε θα εκκενωθούν με τη βία από την αστυνομία.

Λένε ψέματα ότι «δεν υπάρχουν λεφτά»! Λεφτά υπάρχουν, αλλά μόνο για τους μεγαλοεργολάβους, την ΕΕ, τους τοκογλύφους τραπεζίτες τους οποίους θα πληρώνουμε μέχρι το 2060, το ΝΑΤΟ, το στρατό και τους επενδυτές που απαιτούν από εμάς χίλιες θυσίες και φεύγουν για ψύλλου πήδημα. Στην ίδια μας τη σχολή μαθαίνουμε για τρομερά εργαλεία που απελευθερώνουν μεγάλες δυνατότητες για την ανθρωπότητα, την παιδεία, την υγεία, τη ζωή. Αυτοί που μας λένε ότι δεν υπάρχουν λεφτά, παίρνουν την ευθύνη να ξοδεύουν όσα έχουν σε εντελώς άσχετα ή και επικίνδυνα για την ανθρωπότητα και τη χώρα πράγματα.

Έχουμε δει το μέλλον και θέλουμε να είμαστε κομμάτι του! Οι εξεγέρσεις σε Χιλή, Ιράκ, Λίβανο, Εκουαδόρ και τόσες άλλες χώρες δείχνουν τη δύναμη του λαού όταν αυτός είναι ενωμένος απέναντι στους ισχυρούς. Θέλουμε να νικήσουμε όπως ο λαός του Εκουαδόρ, δεν υποχωρούμε-δε διαπραγματευόμαστε παίρνοντας παράδειγμα από τον περήφανο λαό της Χιλής.

Σπάμε τη βιτρίνα του «κοινωνικού διαλόγου»! Οι ανάγκες μας να μπουν μπροστά, μέσα από την από τα κάτω οργάνωσή μας και το συντονισμό! Εν όψει και της Γενικής Συνέλευσης στις 28/11 ως ΑΡ.ΑΓ.Ε.-ΕΑΑΚ προχωράμε σε:

-Διαδικασία συνδιαμόρφωσης Ανοιχτού Αγωνιστικού Πλαισίου την Τετάρτη στις 3 στο Καμαράκι. Στη διαδικασία αυτή θέλουμε κάθε συνάδελφο-ισσα και πολιτική δύναμη που θέλει σύλλογο με αγωνιστικές αποφάσεις και αναγνωρίζει την αναγκαιότητα άρσης του διαχωρισμού ανάμεσα στους ανθρώπους που διαμορφώνουν ένα πλαίσιο και στους ανθρώπους που απλώς το ψηφίζουν. Συλλογικά θέλουμε να διαμορφώνουμε πρότασή μας στη Γενική Συνέλευση, όπως και συλλογικά θέλουμε να την υλοποιούμε όταν υπερψηφίζεται.

-Μετά τη Γενική Συνέλευση θέλουμε τη δημιουργία ανοιχτής συντονιστικής επιτροπής υλοποίησης της απόφασης, ώστε κάθε άνθρωπος να έχει την ευκαιρία να συμμετέχει στις δράσεις του συλλόγου ως διοργανωτής και όχι απλά ακολουθητής.

-Αφού έχουν τελειώσει όλοι οι σύλλογοι τις συνελεύσεις τους, διεξαγωγή ενός ενιαίου συντονιστικού γενικών συνελεύσεων της Θεσσαλονίκης, το οποίο θα λειτουργεί με όρους εργατικής δημοκρατίας με τοποθετήσεις συντονιστικών επιτροπών που θα λογοδοτούν και στη συνέλευσή τους. Διαμόρφωση πρότυπου πλαισίου για τις συνελεύσεις το οποίο θα ξαναφιλτραριστεί από τα ανοιχτά αγωνιστικά πλαίσια και θα κατέβει στις επόμενες Γενικές Συνελεύσεις. Παράλληλα, συντονισμός του φοιτητικού κινήματος με τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και το εργατικό-λαϊκό κίνημα ενάντια στις πολιτικές κυβερνήσεων-ΕΕ-ΔΝΤ.

Διεκδικούμε:
-Καμία κατάθεση του νομοσχεδίου για την εκπαίδευση.

-Λεφτά για την παιδεία, τα νοσοκομεία και τις κοινωνικές παροχές, όχι για το χρέος και τις στρατιωτικές δαπάνες.

-Δημόσια-δωρεάν παιδεία για όλους-ες. Κανένας εκτός τριτοβάθμιας εκπαίδευσης! Ούτε ένα ευρώ από την τσέπη μας για φαϊ, στέγαση, μεταφορές, αναλώσιμα.

-Ένα πτυχίο ανά γνωστικό αντικείμενο, με όλη τη βασική γνώση σε αυτό, μόνη προϋπόθεση για δουλειά.

-Έρευνα για τις κοινωνικές ανάγκες. Έξω οι εταιρίες, ο στρατός και το ΝΑΤΟ από τις σχολές. Φοιτητικός και εργατικός έλεγχος στη γνώση και την έρευνα.

-Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους, μείωση του χρόνου εργασίας, αυξήσεις στους μισθούς. Τέλος η ελαστική εργασία, τα voucher, τα μπλοκάκια και οι απλήρωτες πρακτικές.
   
-Δημοκρατικά δικαιώματα και ελευθερία στον συνδικαλισμό και τη διαμαρτυρία. Άσυλο για τους αγώνες και τον πολιτισμό, όχι για το ΝΑΤΟ, τις εταιρίες και το καθηγητικό κατεστημένο. Κάτω τα χέρια από τους φοιτητικούς συλλόγους, κάτω τα χέρια από τους φοιτητές. Καμία δίωξη σε αγωνιστές. Διάλυση των ομάδων ΜΑΤ, ΔΙΑΣ, ΟΠΚΕ, ΔΕΛΤΑ.


 

Logged
Katarameno
NoShoutBox
Διεστραμμένος
*
Posts: 23865


Music@ ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/ ♫♪♯


View Profile WWW
Re: Γενική Συνέλευση Σ. Φ. Ηλ-Μηχ Πέμπτη 28/11 στις 15.00 στην Α5.
« Reply #2 on: November 26, 2019, 21:37:55 pm »

Quote from: ChrisKaloy-Kakou on November 26, 2019, 12:25:55 pm
Θεματολογια:
-Διώξεις σε φοιτητές.
???  Υπάρχει κανένας δικός μας που διώκεται?
Logged

©2008-2025, Καταραμένο Αροξόλ™ | Μουσικούλα για να (μην) διαβάζετε (καλύτερα) ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/creative ♫♪♯ & https://www.patreon.com/c/Katarameno ♫♪♯ ή από καλύτερους dj: https://www.bassdrive.com/ / https://mixing.dj/ / https://lifefm.tv/ / https://nubreaks.com/stream-links/nubreaks-podcast/ / και 60 χιλιάδες+ ιντερνετικά ραδιόφωνα εδώ: https://directory.shoutcast.com/ ♫♪♯
ΝΔ: Στα Εξάρχεια (στους πρόσφυγες, στους φοιτητές, στους φτωχούς) μαγκιές, στο Μαρινάκη πίπες
ChrisKaloy-Kakou
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr
*****
Posts: 556


View Profile
Re: Γενική Συνέλευση Σ. Φ. Ηλ-Μηχ Πέμπτη 28/11 στις 15.00 στην Α5.
« Reply #3 on: November 27, 2019, 11:27:58 am »

Ναι και πήραν αναβολή.
Logged
Pages: [1] Go Up Print
Jump to:  

Powered by SMF | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
Scribbles2 | TinyPortal © Bloc | XHTML | CSS
Loading...