• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:13:11 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:13:11 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[Today at 22:46:54]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426677
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 68
Guests: 124
Total: 192
stolieras
Zoe06
Yamal
TheKingInTheNorth
pordozoumis
gpr000
thpanousis
LelisNiko
miltan8
Aftzidou
iliaspapas
Petross
AODON
gkarapip
kgakisb
ggalamat
AlexKyr
dimitrisblioumis
MomostheGreen
Pastellaki
Farmakis Aggelos
Roidos
gkyrodi
ΦΙδανης Αριστοτελης
ThanosKoutsoump
aggp
astepoul
rigas_s
pantoulis
3rdDegreeBurn
gorilaki
DimKaratzas
VaiosG
ant2946
tzortzis
Giorgos2222
chrisdardas
Sotiris_atha
vagk
θσερναμε
npalami
grammaths
difis
Panagopf
Nicotre
jimalexoud
DemetriosL
alexter
Emilios
Stelios V.
ΡΙΤΟΣΧΑ
AA RE LEWN
Nikos_313
Amalia
Angelagfb
spoun
GeorgeGk
vajulin
mariaxalk
gkougeor
steliosakritidis
theofr
taniakrg
Tsomp
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για ανανέωση (ή προσθήκη νέου) avatar, πρέπει η μεγαλύτερη διάσταση της εικόνας να είναι 110 pixels.
THMMY.gr > Forum > Παρα-φόρουμ > Σχετικά με το THMMY.gr (Moderator: PolarBear) > Το μέλλον του forum
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 3 4 [5] Go Down Print
Author Topic: Το μέλλον του forum  (Read 9778 times)
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
Re: Το μέλλον του forum
« Reply #60 on: September 17, 2006, 18:07:16 pm »

Quote from: 4Dcube on September 17, 2006, 17:45:43 pm
Αυτό που παρατηρεί κανείς είναι ότι μόνο 2 καθηγητές βρέθηκαν να εκφέρουν άποψη.
Και ενισχύει περισσότερο την άποψη ότι πρόκειται για θέμα που αφορά πρόσωπα... οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί να εμπλέκεται όλο το φόρουμ?

Ο κύριος Δημάκης αναφέρεται στην ουσία του τόπικ, την οποία όμως ο ίδιος έκανε οφφ τόπικ.

Δεν θεωρώ ότι το γεγονός έχει άμεση σχέση με το ίδιο το τόπικ.

Πιστεύω ότι:
Την συζήτηση για την επισημοποίηση ή όχι του φόρουμ, ο κύριος Μάργαρης αποφάσισε να την ξεκινήσει με αυτόν τον πυροτεχνηματικό τρόπο, και ο κύριος Δημάκης, σύμφωνος μαζί του μετέφερε την συζήτηση εδώ.
Εμένα με καλύπτει η απάντηση του κυρίου Μάργαρη όσο ακόμα είχε τον δικό του λογαριασμό. Σε ερώτηση του κύριο Δημάκη για την μεταφορά του ζητήματος στην ΓΣ:

"Με τίποτε δεν θα συμβάλω στον "ευπρεπισμό" του ΤΗΜΜΥ.gr"

Μετά από αυτό, θεωρώ σαν δεδομένο ότι ο κύριος Μάργαρης δεν θεωρεί στα ενδιαφέροντα του την επισημοποίηση του φόρουμ στην πανεπιστημιακή σκέπη. Άν ευσταθεί και ο ισχυρισμός του κύριου Μάργαρη ότι ο κύριος Δημάκης δε μας γουστάρει άλλο (στο οποίο διατηρώ επιφυλάξεις) τότε η συνεχιζόμενη ανεπίσημη παρουσία μας εκεί είναι μια παρωδία.

byeeee
dimakis
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Είμαι μέλος ΔΕΠ....Δεν πειράζει!

View Profile
« Reply #61 on: September 17, 2006, 18:14:49 pm »

Quote from: Turambar on September 17, 2006, 18:07:16 pm
........................
Πιστεύω ότι:
Την συζήτηση για την επισημοποίηση ή όχι του φόρουμ, ο κύριος Μάργαρης αποφάσισε να την ξεκινήσει με αυτόν τον πυροτεχνηματικό τρόπο, και ο κύριος Δημάκης, σύμφωνος μαζί του μετέφερε την συζήτηση εδώ.
Εμένα με καλύπτει η απάντηση του κυρίου Μάργαρη όσο ακόμα είχε τον δικό του λογαριασμό. Σε ερώτηση του κύριο Δημάκη για την μεταφορά του ζητήματος στην ΓΣ:

Μετά από αυτό, θεωρώ σαν δεδομένο ότι ο κύριος Μάργαρης δεν θεωρεί στα ενδιαφέροντα του την επισημοποίηση του φόρουμ στην πανεπιστημιακή σκέπη. Άν ευσταθεί και ο ισχυρισμός του κύριου Μάργαρη ότι ο κύριος Δημάκης δε μας γουστάρει άλλο (στο οποίο διατηρώ επιφυλάξεις) τότε η συνεχιζόμενη ανεπίσημη παρουσία μας εκεί είναι μια παρωδία.

Τελικά συμφωνώ με τον Μάργαρη ή διαφωνώ?  SuperConfused  Grin
Verminoz
Veteran
Καταστραμμένος

I smoke my friends down to the filter

View Profile WWW
« Reply #62 on: September 17, 2006, 18:17:31 pm »

Quote from: dimakis on September 17, 2006, 18:14:49 pm
Quote from: Turambar on September 17, 2006, 18:07:16 pm
........................
Πιστεύω ότι:

Τελικά συμφωνώ με τον Μάργαρη ή διαφωνώ?  SuperConfused  Grin

Ποιος μπορεί άραγε να μας το ξεκαθαρίσει αυτό. Κε Δημάκη έχετε καμιά ιδέα? Grin

Englab - Open source scientific/engineering platform
Rebetologion - Contemporary/Experimental

Κακούργα ύπαρξις!
aliakmwn
Guest
Απ: Το μέλλον του forum
« Reply #63 on: September 17, 2006, 18:25:57 pm »

Quote from: Turambar

Μετά από αυτό, θεωρώ σαν δεδομένο ότι ο κύριος Μάργαρης δεν θεωρεί στα ενδιαφέροντα του την επισημοποίηση του φόρουμ στην πανεπιστημιακή σκέπη.

Για δυνατους λυτες:

Κι εγω συμφωνω με τον κ. Μαργαρη, και ταυτοχρονα θελω την επισημη μεταφορα του forum σε server του τμηματος.

Crashαρατε πουλακια μου?

Καντε ενα reboot και τα ξαναλεμε Grin

...
...
...
...
...

Και μετα το reboot, φορτωνω πιο βαρυ προγραμμα:

Κατα τη γνωμη μου, το forum θα επρεπε να εχει καποιο συνδεσμο με το Συλλογο Φοιτητων!

Ε ρε γλεντια Grin
« Last Edit: September 17, 2006, 18:28:49 pm by aliakmwn » Logged
dimakis
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Είμαι μέλος ΔΕΠ....Δεν πειράζει!

View Profile
« Reply #64 on: September 17, 2006, 18:28:44 pm »

Το πέμπτο μήνυμα αυτού του τόπικ

http://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=7846.msg122367#msg122367

είναι ένα εξαιρετικό κείμενο που το υπογράφουν 5 άτομα
Μπόντζιος Γιώργος
Σγούρας Καλλισθένης
Γλάρος Κων/νος
Δημητριάδης Αλέξανδρος
Παπαδόπουλος Ευστάθιος

που φαίνεται να κατανοούν τι έχουν δημιουργήσει, από πού ξεκίνησαν και πού πηγαίνουν.

Το κείμενο αυτό κατατέθηκε στη Γ. Σ. ως αίτημα τον Απρίλιο.
Αυτή τη στιγμή βλέπω ότι ο μόνος που το υπερασπίστηκε είμαι εγώ και ο ... Turambar, που δεν το υπόγραψε.
Φαίνεται ότι συναισθάνεται σοβαρά την ευθύνη του διαχειριστή, γι αυτό και έχω αρχίσει να τον εκτιμώ, σε λίγο θα πω και το τον αγαπώ.

Η δική μου πρόθεση ήταν μια και μόνη, συνεχίστε την προσπάθεια που ξεκινήσατε με αυτό το κείμενο τον Απρίλη.
Τίποτε άλλο από την κουβέντα αυτή (που ήθελα να γίνει, δεν θέλατε, την εκβίασα, και δεν μ' αρέσει μέχρι στιγμής) δεν μ' αγγίζει.

Εδιτ

Περνάτε καλά?
Περνάμε καλά!
 Grin
« Last Edit: September 17, 2006, 18:32:08 pm by dimakis » Logged
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #65 on: September 17, 2006, 18:41:52 pm »

Quote from: BOBoMASTORAS on September 17, 2006, 17:10:36 pm
Σχετικά με τη "κατάντια" του φόρουμ. Σα μέλος του δεν αισθάνομαι την ανάγκη να απολογηθώ σε κανένα. Ο καθένας μπορεί να μπορεί να δει με τα μάτια του ποια είναι η κατάσταση και δε χρειάζεται καθοδήγηση. Ο ρόλος της διαχείρισης δεν είναι να επιβάλει θεματολογία, αν το έκανε αυτό θα ήταν καθαρά φασιστική.

όσο για τα σχόλια περί κώλων ένα έχω να πω:

μετά τον αυνανισμό της λίστας αρχίσαμε να μιλάμε και στο φόρουμ για κώλους. Μήπως τελικά κάναμε το φόρουμ λίστα?

Συμφωνω και επαυξανω...

Θα πω και εγω το κοντο μου, αλλα και το μακρυ μου...

Πριν απο 1,5  με δυο χρονια, αυτοι που εμαιναν στο thmmy.gr ειμασταν 6-7 ατομα και μπορω αν θελετε να τους κατονομασω. Απο την πλευρα των καθηγητων εμπαινε ο κ. Παπαγιαννης. Καθως σιγα σιγα οι διαδικτυακα αναλφαβητοι μειωθηκαν, αυτηθηκε η κινηση του χωρου αυτου. Ταυτοχρονα μπηκαν στο κολπο και καποιοι αλλοι καθηγητες. Μετα απο 2 χρονια, το φορουμε κατεληξε στην σημερινη του μορφη.

Ειναι δεδομενο οτι παλιοτερα ο χαρακτηρας του ηταν πιο σοβαρος. Αλλα γι αυτο δεν μπορει να κανει καποιος κατι. Και αν νομιζετε οτι η λιστα παραμενει σοβαρη, για καποιο αλλο λογο περα απο την δυσχρηστια της πλαναστε πλανη οικτρα. Κανενας δεν εχει την αρμοδιοτητα να λογοκρινει(εντος οριων φυσικα) καποιον αλλο. Οποιος δεν γουσταρει δεν μπαινει. Η διαβαζει επιλεκτικα. Οπως συνηθως κανω και εγω. Οι διαφορες πλακιτσες που γινονται, απο οσο ξερω δεν γινονται σε πραγματικα σοβαρα θεματα. Αν πανε σε καποιο σημειο να γινουν πλακιτσες, προφανως η συζητηση εχει φτασει σε τετοιο σημειο που τις αξιζουν οι "πλακιτσες".
Γενικα, απεχθανομαι την σνομπαρια... Το ξαναλεω, οποιος δεν γουσταρει δεν μπαινει.

Οσον αφορα τις περσονες, προσωπικη μου αποψη και μιας και προαναφερθηκε η λεξη "αρχιδια", για μενα αρχιδια εχει καποιος οταν τα λεει αυτα που θελει στα ισια, ντομπρα. Οταν δεν χρειαζεται να φτιαξει ειδικο λογαριασμο για να πει καποια συγκεκριμενα πραγματα. Ο μονος λογος που θεωρω θα μπορουσε να μην ισχυει κατι τετοιο, ειναι αν υπηρχε πραγματικα σοβαρο κολλημα σε σχεση με καποια ιδιοτητα του κατοχου της περσονας. Αν για καποιους οι περσονες ειναι το αλατοπιπερο, τοτε συγγνωμη: γιατι αλατοπιπερο να θεωρουνται οι περσονες και οχι πλακιτσες-χαζομαριτσες(που σε καμια περιπτωση δεν υποστηριζω). Γιατι αλατοπιπερο να μην ειναι το ανεβασμα φωτο τσοντας, να μπορουμε να αυνανιζομαστε και ευκολοτερα;;;

Τελος δεν καταλαβαινω την φαγωμαρα το thmmy.gr αν θα βρισκεται η οχι σε πανεπιστημιακο σερβερ. Και στην τελικη αποδειχτηκε ασυμβατοτητα. Δεν καταλαβαινω τον λογο για τον οποιο θα πρεπει να ειμαστε επισημοι. Αν το τμημα δεν θελει να μας στεγασει, δεν νομιζω οτι τρεχει και κατι το ιδιαιτερο. Αλλωστε και οταν δεν ειμασταν σε πανεπιστημιακο σερβερ, η κατασταση ηταν καλυτερη.

Ασχετα με ολα τα υπολοιπα, βαρεθηκα τα παντα. Βαρεθηκα την γκρινια των "φωστηρων", βαρεθηκα την δικη μας μαλακια, βαρεθηκα τις προσπαθειες καποιων που θελουν να υποδαυλισουν συγκεκριμενες καταστασεις.

Ειμαστε παντως φλωροι και γουσταρουμε. Ειμασταν, ειμαστε και θα ειμαστε. Ειμαστε ζωα που οι αλλοι μας λενε τι να κανουμε. Οταν τα κανουμε μας δινουν και μπισκοτακι, μας χαιδευουν και το κεφαλι...

Οσο να ναι παιρνεις μια γευση της πραγματικης ζωης εδω μεσα. Τα εχουμε ολα, ιντριγκες, μπλαζε υφακια, χαζομαρα, ιχνη σοβαροτητας και μπολικα οπισθια....
« Last Edit: September 17, 2006, 19:50:16 pm by Aurelius » Logged

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
aristotelis
Νεούλης/Νεούλα
*

Είμαι ηλεκτρολόγος, συμβαίνει κάτι;

View Profile
« Reply #66 on: September 17, 2006, 18:57:14 pm »

Quote from: aika on September 17, 2006, 18:05:58 pm
Πάντως, θεωρώ πολύ προσβλητικά σχόλια του τύπου "η άθλια εικόνα που παρουσιάζει αυτό το φόρουμ" και μάλιστα όταν δεν εξηγείται από που προκύπτει αυτός ο χαρακτηρισμός.
Στο φόρουμ είναι εγεγγραμένοι πάνω από χίλιοι ηλεκτρολόγοι και μεγάλος αριθμός αυτών συμμετέχει σε καθημερινή βάση σχεδόν στο thmmy.gr
Μαζεύτε λοιπόν τα λόγια σας, ειδικά όταν δεν τα λέτε επωνύμως.

Παραθέτω το μέιλ που έστειλα στη λίστα, για να το διαβάσουν και όσοι δεν είναι γραμμένοι στην electroauth.

Τα σχόλια είναι προσβλητικά γιατί αυτή είανι η αλήθεια. Σημαντικό σε έναν διάλογο είναι ο συνομιλητής να μπορεί να διαβάζει και μόνο στα "προσβλητικά" μείνατε. Από την απάντησή σου καταλαβαίνω ότι δεν ξέρεις να διαβάζεις. Ξαναδιάβασε σε παρακαλώ τι γράφω και μετά κάνε όσες υποδείξεις θέλεις.

Επιχείρημα των λεγομένων μου είναι αυτό το ίδιο το topic, επιχείρημα για τα λεγόμενά σας δεν έδω δει ακόμη. Ελπίζω στη Γενική Συνέλευση να έχετε να πείτε κάτι παραπάνω...

PS Θα σας αφήσω το ερωτηματικό του αν έχω ψήφο στη γενική συνέλευση ή όχι... η ανωνυμία δεν απαγορεύεται σύμφωνα με τον κανονισμό του forum.
Larry_Flynt
Καταστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #67 on: September 17, 2006, 19:00:26 pm »

Εγώ συνεχίζω να περνάω τα μηνύματα σα να μη συμβαίνει τπτ.
Μάλλον τα εκλαμβάνω πολύ χαλαρά....

Υπάρχει λόγος να γίνεται τόσο μεγάλος τζέρτζελος;

Μήπως καθόμαστε όλη τη μέρα πίσω απο το pc και η ψηφιακή αλφαβητοσύνη μας έχει πειράξει στα νεύρα;
Μήπως γινόμαστε ψηφιακά φυτά;
Και έχουμε ενέργεια μέσα μας που δε διοχετεύεται κάπου με όμορφο τρόπο;
Μήπως μαλώνουμε χωρίς σοβαρή αιτία; Και αρπαζόμαστε χωρίς λόγο;
Μήπως η τάση προς φασαρία υποκινείται απο τη μαζεμένη ενέργεια που δεν σπαταλιέται αλλού;

Σιγά τα ωα.

void DrawShadow()
        {
            shadow = Matrix.CreateShadow(-directionalLight0Direction, game.functions.GetPlane(ref game.player.position, 5));
            Matrix[] bones = game.heroPlayer.GetSkinTransforms();
            Matrix[] shadowBones = new Matrix[bones.Length];

for (int i = 0; i < shadowBones.Length; i++)
            {
                shadowBones = bones * shadow;
            }

foreach (ModelMesh mesh in game.heroModel.Meshes)
            {
                foreach (Effect effect in mesh.Effects)
                {
                    effect.CurrentTechnique = effect.Techniques["Shadow"];
effect.Parameters["Bones"].SetValue(shadowBones);  effect.Parameters["View"].SetValue(game.viewMatrix);
effect.Parameters["Projection"].SetValue(game.projectionMatrix);
                }
                mesh.Draw();
            }

}
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

Fugi+Fox μια νέα μορφή ζωής...

View Profile
« Reply #68 on: September 17, 2006, 19:25:50 pm »

Το συμπέρασμα της όλης ιστορίας είναι κλασσικά το ίδιο και απαράλλαχτο τα τελευταία 5 χρόνια.

ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΜΠΟΝΤΖΙΟΣ

(Τον ξέρω τον ρόλο, τον έχω παίξει πολλές φορές λίγο ακόμη και θα μου δώσουν και όσκαρ!)

Να'στε καλά συνάδελφοι!

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/
poly1
Guest
« Reply #69 on: September 17, 2006, 19:54:09 pm »

Ο Μπόντζιος ειναι ο καλυτερος εδω μεσα ρε !!!

Καμένος
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #70 on: September 17, 2006, 20:44:18 pm »

Quote from: aristotelis on September 17, 2006, 18:57:14 pm
Quote from: aika on September 17, 2006, 18:05:58 pm
Πάντως, θεωρώ πολύ προσβλητικά σχόλια του τύπου "η άθλια εικόνα που παρουσιάζει αυτό το φόρουμ" και μάλιστα όταν δεν εξηγείται από που προκύπτει αυτός ο χαρακτηρισμός.
Στο φόρουμ είναι εγεγγραμένοι πάνω από χίλιοι ηλεκτρολόγοι και μεγάλος αριθμός αυτών συμμετέχει σε καθημερινή βάση σχεδόν στο thmmy.gr
Μαζεύτε λοιπόν τα λόγια σας, ειδικά όταν δεν τα λέτε επωνύμως.

Παραθέτω το μέιλ που έστειλα στη λίστα, για να το διαβάσουν και όσοι δεν είναι γραμμένοι στην electroauth.

Τα σχόλια είναι προσβλητικά γιατί αυτή είανι η αλήθεια. Σημαντικό σε έναν διάλογο είναι ο συνομιλητής να μπορεί να διαβάζει και μόνο στα "προσβλητικά" μείνατε. Από την απάντησή σου καταλαβαίνω ότι δεν ξέρεις να διαβάζεις. Ξαναδιάβασε σε παρακαλώ τι γράφω και μετά κάνε όσες υποδείξεις θέλεις.

Επιχείρημα των λεγομένων μου είναι αυτό το ίδιο το topic, επιχείρημα για τα λεγόμενά σας δεν έδω δει ακόμη. Ελπίζω στη Γενική Συνέλευση να έχετε να πείτε κάτι παραπάνω...

PS Θα σας αφήσω το ερωτηματικό του αν έχω ψήφο στη γενική συνέλευση ή όχι... η ανωνυμία δεν απαγορεύεται σύμφωνα με τον κανονισμό του forum.

Αν δεν το πρόσεξες, η/ο aika παρέθεσε και το μήνυμα που έστειλε στη λίστα. Παρ' όλα αυτά εσύ σχολίασες μόνο 2-3 σειρές. Δηλαδή σύμφωνα με τα λεγόμενα σου δεν ξέρεις να διαβάζεις.

Επίσης τι μας είπες και θές και επιχειρήματα? Ότι είμαστε φλώροι? Αν αφήσεις την παπαρολογία και μιλήσεις κανονικά μπορεί να ακούσεις και επιχειρήματα.

Το φόρουμ μια χαρά στάθηκε και έξω από τον πανεπιστημιακό σέρβερ 2 χρόνια τώρα. Δεν αναγκάσαμε κανέναν να το παρακολουθεί. Τώρα γι&#
945;τί κάποια πρόσωπα που συμμετείχαν αυτά τα χρόνια έκαναν τέτοια αναστροφή δεν μπορώ να καταλάβω. Η μάλλον μπορώ αλλά.... άστο... να μην τροφοδοτούμε και συνομωσίες...

ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΜΠΟΝΤΖΙΟΣ

Στη πυρά, στη πυρά, γι ακομά μια φορά!!
« Last Edit: September 18, 2006, 07:59:33 am by Καμένος » Logged
Pages: 1 ... 3 4 [5] Go Up Print
Jump to: