• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 22:28:37 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 22:28:37 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426676
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 56
Guests: 98
Total: 154
angelos
asantor
jojos
ඞ
mpizos
stolieras
mett
chaniotism
Athinaaz
georsoti
Ntinomanolo123
glavdakis
George_RT
Lemonia
KZerenidis
Zougas
gntitsios
Nikos_313
elischat
swkraths
andreassifo
thanaf_231
difis
Maximos7
mmikelo
kouf
Leftor
despoina15
kokkinosgior
AcDimitri
xarisvougiou
ΚΟ
tzesi
Mr Watson
jimalexoud
cpapast
dinoschalv
andyy
Joannapet
kpa
Nicotre
filkilkis
Konstantina Karamani
Giannis_Kako
Zoifouka
gkg
stelinas
Petross
Saint_GR
Angelagfb
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πληροφορίες Καθηγητών
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Παρατάξεις, Αγωνιστικότητα, Καθοδήγηση με αφορμ
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 7 8 [9] Go Down Print
Author Topic: Παρατάξεις, Αγωνιστικότητα, Καθοδήγηση με αφορμ  (Read 12568 times)
mechanical_wind
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Παρατάξεις, Αγωνιστικότητα, Καθοδήγηση με αφορμή την ΓΣ 9/10
« Reply #120 on: October 11, 2008, 19:25:35 pm »

Quote from: Bgenopoulos on October 11, 2008, 19:17:49 pm
πλακα κανω ρε,ο καθενας ας γραψει οτι θελει,δεν εχω κομπλεξ. Cheesy Wink

It's better now...  8) Tongue

jimi
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Live Free or Die...

View Profile
« Reply #121 on: October 11, 2008, 20:06:55 pm »

Quote from: mechanical_wind on October 11, 2008, 19:07:43 pm
Quote from: jimi on October 11, 2008, 16:48:57 pm
Και το υποκατάστημα της Ρυγίλλης η δαπ δεν πάει πίσω.Τπερασπίζεται μια επικίνδυνη και ταυτόχρονα ανίκανη κυβέρνηση που έχει καταφέρει μέσα σε 6 χρόνια να διαλύσει ακόμη περισσότερο αυτή τη χώρα.

Αυτά που έγραψα εδώ
http://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=27015.msg519851#msg519851
σου φαίνονται για υποκατάστημα της ρηγίλλης? Η δαπ δεν είναι οννεδ, ενώ η πκσ είναι κνε. Έχει ουσιαστική διαφορά. Η αριστερά δεν τολμά ποτέ να διαφωνήσει με το κόμμα, είναι στρατός, πειθαρχία (και προπαγανδισμένος προσηλυτισμός για μένα). Η δαπ έχει επανειλλημένως αντιπροτείνει σε κυβερνητικές πρωτοβουλίες. Αν το γεγονός ότι δε μηδενίζει και δεν ισοπεδώνει ολοκληρωτικά (3 άρθρα προβληματικά, σκατά σε όλο το νόμο) την καθιστά υποκατάστημα της ΝΔ, κρίμα στη νοημοσύνη όσων το πιστεύουν αυτό.

Quote from: jimi on October 11, 2008, 16:48:57 pm
Οι αριστεροί(εντος ή εκτός εισαγωγικών) είναι το μεγάλο πρόβλημα που στο όνομα του σοσιαλισμού προβαίνουν πολλές φορές σε παρόμοιες ή ίδιες πράξεις με αυτές των δεξιών,αλλά παρόλα αυτά το παιζουν ιδεολόγοι και υπερασπιστές των φτωχών και των αδυνάτων.......

Κάπως έτσι είναι... Οι φασίστες δεν είναι πια δεξιοί... Το έχω ξαναπεί, και αν το ξαναναλύσω με παραδείγματα βγαλμένα μέσα από τη Σχολή θα γράφω 2 ώρες. Άλλη φορά.

Ναι και η πασπ δεν είναι πασοκ......ε μην το χέσουμε τελείως τώρα.....Μην υποτιμάς τη νουμοσύνη μας.....Αλλά δε μιλούσα για φασισμό.Αν μιλήσουμε για αυτό το θέμα θα θυμηθώ και εγώ ιστορίες από το ΠΑΜΑΚ αλλά δε επεκταθώ.Εγώ αναφερόμουν στην ασυνέπεια στα λόγια και στις πράξεις.Οι δεξιοί πιστεύουν σε μια κοινωνία ζούγκλας και αδικίας και οι πράξεις τους συνηγορούν υπέρ αυτού.Δεν είναι παράξενο ένας δεξιός να "σκοτώνει" για να ζήσει ή να κάνει κατάχρηση δημόσιου χρήματος ,αφού αυτή είναι η ιδεολογία του. Πολλοί "αριστεροί" όμως ενώ παροτσιάζουν την ίδια νοοτροπία ,καλύπτονται πίσω από το μανδύα της κοινωνικής αλληλεγγύης και του σοσσιαλισμού......Και εν τέλει τι σχέση έχει η ΠΚΣ με την αριστερά???Τέλος πάντων... δε θέλω να συνεχίσω αυτή τη συζήτηση γιατί είναι εκτός θέματος και για μένα δεν έχει και νόημα.

Καιρός να  αφήσουμε τους εγωισμούς και να κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας.....
mAn-_0lis
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #122 on: October 11, 2008, 20:47:10 pm »

Quote from: pontiki on October 11, 2008, 19:15:04 pm
Quote from: Tranquilius on October 11, 2008, 17:27:50 pm
Quote from: ^^DaRk_HunTeR on October 11, 2008, 17:04:44 pm
Μανωλακη κα8ησες στο προεδρειο,θα μιλησεις στην επομενη συνελευση ποσο γαματος μπορει να εισαι??

Συναγωνιζεσαι στη8ος με στη8ος τον μεγα λαικιστη Καπνια λεμε....

Χαχαχαχα  Grin Grin Grin
Φιλαράκο ενα πράμα θα σου πω. Ο,τι κανω εγω το κανω με βαση την ιδεολογία μου. Στα τετοια μου σε γραφω κι εσένα κι οποιοδήποτε αλλο, δεν εχω καμμία απολύτως ανάγκη ουτε να με αναγνωρίσεις, ουτε να πεις οτι είμαι γαμάτος, ουτε να συμφωνήσεις μαζι μου. Σου απάντησα, αν θες να καταλάβεις θα καταλάβεις. 

Ιδεολογία σου είναι ότι είσαι γαμάτος??

Πές και πόσο βαθιά λακούβα στην καρέκλα έχεις κάνει...

Ρε δε βρίσκετε κανα χόμπυ λεω γω...

o_0
jimi
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Live Free or Die...

View Profile
« Reply #123 on: October 11, 2008, 21:06:36 pm »

Quote from: Tranquilius on October 11, 2008, 20:47:10 pm
Quote from: pontiki on October 11, 2008, 19:15:04 pm
Quote from: Tranquilius on October 11, 2008, 17:27:50 pm
Quote from: ^^DaRk_HunTeR on October 11, 2008, 17:04:44 pm
Μανωλακη κα8ησες στο προεδρειο,θα μιλησεις στην επομενη συνελευση ποσο γαματος μπορει να εισαι??

Συναγωνιζεσαι στη8ος με στη8ος τον μεγα λαικιστη Καπνια λεμε....

Χαχαχαχα  Grin Grin Grin
Φιλαράκο ενα πράμα θα σου πω. Ο,τι κανω εγω το κανω με βαση την ιδεολογία μου. Στα τετοια μου σε γραφω κι εσένα κι οποιοδήποτε αλλο, δεν εχω καμμία απολύτως ανάγκη ουτε να με αναγνωρίσεις, ουτε να πεις οτι είμαι γαμάτος, ουτε να συμφωνήσεις μαζι μου. Σου απάντησα, αν θες να καταλάβεις θα καταλάβεις. 

Ιδεολογία σου είναι ότι είσαι γαμάτος??

Πές και πόσο βαθιά λακούβα στην καρέκλα έχεις κάνει...

Ρε δε βρίσκετε κανα χόμπυ λεω γω...

Έχουν ....απλά υποστηρίζουν multithreading και προσπαθουν να το αξιοποιήσουν όσο μπορούν...... Cheesy Grin

Καιρός να  αφήσουμε τους εγωισμούς και να κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας.....
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #124 on: October 11, 2008, 21:15:21 pm »

Επιτέλους ξεμπάν.

Λίγα πράγματα θα πω:

1) Η pandora το'χει χέσει τελείως. Pandora όλες αυτές οι αναφορές σε κάποιους "ψευτοαγωνιστές" που θα αγοράσουν βιβλία με λεφτά του μπαμπά σε ποιους ακριβώς αναφέρονται; Γιατί κατά της εφαρμογής της κάρτας συγγραμμάτων αν δεν κάνω λάθος ήμασταν 110-120 άτομα που ψηφίσαμε, και οι κατηγορίες σου έτσι όπως μιλάς μας πιάνουν όλους. Και πέρα από αυτό, ακόμα και αν έχεις συγκεκριμένα άτομα στο μυαλό σου, δεν έχεις δικαίωμα να κατηγορείς κάποιον προκαταβολικά για κάτι που δεν έχει κάνει ακόμα!

2) Αν καθιερωθεί η διανομή μέσω βιβλιοκάρτας και ξεκινήσουν να μοιράζονται τα βιβλία μας έτσι, αναγκαστικά θα πάμε να τα πάρουμε με αυτόν τον τρόπο... αυτό όμως δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι είμαστε υποχρεωμένοι να το επικροτήσουμε κιόλας! Γι'αυτό και ο εκβιασμός του Μάργαρη είναι τρισάθλιος. Η δήλωσή του περί μη διανομής βιβλίων πρέπει να βγει στις ειδήσεις, στα κανάλια και στις εφημερίδες (και στο Λαζόπουλο Tongue). Με το που θα βγει παραέξω το email του θα γίνει ρεντίκολο. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάρουμε βιβλία, αυτό είναι εξωφρενικό! Έλεος, μην ψαρώνετε!

3) Όταν σας λένε κάποιοι ότι έχουν πρόβλημα υγείας (χρόνιο άσθμα) και γι'αυτό δυσκολεύονται να παρακολουθήσουν τη συνέλευση, μην επιμένετε ότι "το πρόβλημα είναι η αδιαφορία". Μην είστε αναίσθητοι. Προτείνετε λύσεις (κάποιοι ευτυχώς πρότειναν).

Διεθνιστική Εργατική Αριστερά
Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Είμαι ΠΑΟΚΙ,υπάρχει πρόβλημα;

View Profile
« Reply #125 on: October 11, 2008, 21:18:28 pm »

Ρε Χείρονα δεν ανοίγετε ένα νέο topic για το αν τα ΕΑΑΚ είναι σχήμα ή παράταξη ή τζατζίκι ή δεν ξέρω εγώ τι;Δεν πολυκολλάει και πολύ με την υπόλοιπη θεματολογία.
Αν και θα μου πεις,με το μπ....έλο που έχει γίνει εδώ μέσα,άντε να ξεχωρίσει κανείς θεματολογία.Γι'αυτό έχω σταματήσει εδώ και καιρό να γράφω σε σοβαρά θέματα στο φόρουμ,γιατί πάντα καταλήγουμε στα ίδια,εδώ και 4 χρόνια....

Πάντως 1-2 πράγματα για την ιστορία:
Μπράβο στα παιδιά που τόλμησαν να κατεβάσουν πλαίσιο και να μιλήσουν.Δε συμφώνησα σε πολλά πράγματα στο περιεχόμενό του.Ωστόσο έχω να πω ότι κάπως έτσι θα ενεργούσα κι εγώ και κάπως έτσι θα μιλούσα στη ΓΣ πριν από 3 χρόνια που ξεκίνησα να το κάνω.Δυστυχώς,κάτι οι καρπαζιές που έφαγα,κάτι η διαπίστωση ότι δεν μπορείς πάντα να τα βλέπεις όλα ονειρικά,με προσγείωσε απότομα.
Ιωάννα,θα ήθελα να σου πω ότι έκανες καλά και πήρες την πρωτοβουλία και μίλησες,απλά σε γενικές γραμμές πιστεύω ότι σου λείπουν οι (κακές) εμπειρίες,ώστε να δεις τα πράγματα πιο ρεαλιστικά!  Smiley
Συνέχισε έτσι δυναμικά πάντως!Το έχουμε ανάγκη!  Wink

Επίσης,τείνω όλο και περισσότερο να συμφωνήσω περί της περίσσειας αγωνιστικότητας που διακρίνει κάποιους,που είναι και οι μόνοι που έχουν το δικαίωμα στον αγώνα...Οι υπόλοιποι περισσεύουμε.
Τάσο,συγγνώμη-λυπάμαι,αλλά νιώθω ότι έχω ένα δικαίωμα να κρίνω τη συμπεριφορά κάποιων και το καπέλωμά τους στο δικαίωμα για αγώνα,επειδή με έχουν κρίνει και μένα,πολύ άδικα,άστοχα,υπερφίαλα και σκληρά.Και ήταν πολλές οι απώλειες και το κόστος για να το υποστώ αυτό.Και ήταν από άτομα που νόμιζα ότι με ήξεραν και γνώριζαν τι πιστεύω και τι έδωσα και δίνω.
Οπότε πλέον την έχω δει αλλιώς,όλα τα παραπάνω με σκλήρυναν και αλλάζω πλεύση!
 Smiley

Στέλα (που θα πάω σε κάθε συνέλευση,και θα ακούω,και θα συμμετέχω όποτε χρειάζεται) ΔΕΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΛΑΙΜΑΙΙΙΙΙΙΙ

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
να μπερδευτούν τα όνειρά μας..
και στων φιλιών τη μουσική..
ρυθμό να δίνει η καρδιά μας..!!
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #126 on: October 12, 2008, 02:56:35 am »

Quote from: Nessa NetMonster on October 11, 2008, 21:15:21 pm

1) Η pandora το'χει χέσει τελείως. Pandora όλες αυτές οι αναφορές σε κάποιους "ψευτοαγωνιστές" που θα αγοράσουν βιβλία με λεφτά του μπαμπά σε ποιους ακριβώς αναφέρονται; Γιατί κατά της εφαρμογής της κάρτας συγγραμμάτων αν δεν κάνω λάθος ήμασταν 110-120 άτομα που ψηφίσαμε, και οι κατηγορίες σου έτσι όπως μιλάς μας πιάνουν όλους. Και πέρα από αυτό, ακόμα και αν έχεις συγκεκριμένα άτομα στο μυαλό σου, δεν έχεις δικαίωμα να κατηγορείς κάποιον προκαταβολικά για κάτι που δεν έχει κάνει ακόμα!

Προβλημα σου κοριτσάρα μου. Πρέπει να ζήσεις με το γεγονός ότι γράφω κι εγώ εδώ μέσα.
Από κει και έπειτα διάλογο μαζί σου δεν ανοίγω. Δεν κάνω κάτι επικίνδυνο για την ψυχική μου υγεία.

Είπα κάτι πολύ συγκεκριμένο. Όταν κάποιοι διατίθενται να αναλάβουν ένα κόστος "συνολικό" (aka που μπορεί να ζημειώσει όλους) εφαρμόζοντας κάτι που μπορεί σε μεγάλο ποσοστό να αποτύχει, τότε οφείλουν, όλοι αυτοί οι ηθικολόγοι που μας κάνουν εμάς "ντά" για την ηθική που δεν έχουμε, να βρούν μια λύση στην περίπτωση αποτυχίας όχι μόνο για τον εαυτό τους (aka τσέπη μπαμπά) αλλά και για τους γύρω τους.

Είναι κάτι παραπάνω από προφανές - μάλλον κρυστάλλινα προφανές - ότι δεν αναφέρομαι προσωπικά σε άτομα - αυτή τη στιγμή. Είπα ότι όσοι τη στιγμή που κατηγορούσαν τους συμφοιτητές τους ως ζώα που τους ενδιαφέρουν τα βιβλιαράκια τους, αν αποφασιστεί ότι φέτος δεν θα παρουμε δωρεάν βιβλία, θα αγοράσουν βιβλία τη στιγμή που οι συμφοιτητές τους δεν θα χουν να αγοράσουν, μπορεί να φάνε και κανένα φτύσιμο στα μούτρα. Απλά προειδοποίησα. Είναι δικαίωμά μου να προειδοποιώ. Άλλοι πχ προειδοποιούν ότι θα φάνε ψητά συκώτια. Δικαίωμά τους.

edit// κάποιος στο παρόν τόπικ - πρίν γινει σπλίτ - προέβλεψε ότι στην επόμενη ΓΣ η πλειοψηφία των συμφοιτητών του θα δράσουν φοβητσιάρικα και απολιτίκ και θα ψηφίσουν ένα πλαίσιο της μιας παραγράφου. Μήπως εννοεί εμένα, την Σούλα, τον Μάκη, τον Τάκη? Λές? Γιατί μας παίρνει όλους η μπάλα. Οκ got it, δεν έχει δικαίωμα να μιλάει σύμφωνα με τη λογική σου, άλλωστε πετάει λάσπη γιατί δεν ξέρει τί θα ψηφίσω.

edit 2// στη ΓΣ ο μόνος που πρότεινε εναλλακτικό "σχέδιο" αποφυγής του αδιεξόδου, και παλι χωρίς σίγουρο αποτέλεσμα αλλά παρόλα αυτά πρότεινε κάτι, ήταν ο Παναγιώτης ο Μουσουλιώτης.

Quote from: cecs on October 11, 2008, 21:18:28 pm
Ρε Χείρονα δεν ανοίγετε ένα νέο topic για το αν τα ΕΑΑΚ είναι σχήμα ή παράταξη ή τζατζίκι ή δεν ξέρω εγώ τι;Δεν πολυκολλάει και πολύ με την υπόλοιπη θεματολογία.
Αν και θα μου πεις,με το μπ....έλο που έχει γίνει εδώ μέσα,άντε να ξεχωρίσει κανείς θεματολογία.Γι'αυτό έχω σταματήσει εδώ και καιρό να γράφω σε σοβαρά θέματα στο φόρουμ,γιατί πάντα καταλήγουμε στα ίδια,εδώ και 4 χρόνια....

Πάντως 1-2 πράγματα για την ιστορία:
Μπράβο στα παιδιά που τόλμησαν να κατεβάσουν πλαίσιο και να μιλήσουν.Δε συμφώνησα σε πολλά πράγματα στο περιεχόμενό του.Ωστόσο έχω να πω ότι κάπως έτσι θα ενεργούσα κι εγώ και κάπως έτσι θα μιλούσα στη ΓΣ πριν από 3 χρόνια που ξεκίνησα να το κάνω.Δυστυχώς,κάτι οι καρπαζιές που έφαγα,κάτι η διαπίστωση ότι δεν μπορείς πάντα να τα βλέπεις όλα ονειρικά,με προσγείωσε απότομα.
Ιωάννα,θα ήθελα να σου πω ότι έκανες καλά και πήρες την πρωτοβουλία και μίλησες,απλά σε γενικές γραμμές πιστεύω ότι σου λείπουν οι (κακές) εμπειρίες,ώστε να δεις τα πράγματα πιο ρεαλιστικά!  Smiley
Συνέχισε έτσι δυναμικά πάντως!Το έχουμε ανάγκη!  Wink

Επίσης,τείνω όλο και περισσότερο να συμφωνήσω περί της περίσσειας αγωνιστικότητας που διακρίνει κάποιους,που είναι και οι μόνοι που έχουν το δικαίωμα στον αγώνα...Οι υπόλοιποι περισσεύουμε.
Τάσο,συγγνώμη-λυπάμαι,αλλά νιώθω ότι έχω ένα δικαίωμα να κρίνω τη συμπεριφορά κάποιων και το καπέλωμά τους στο δικαίωμα για αγώνα,επειδή με έχουν κρίνει και μένα,πολύ άδικα,άστοχα,υπερφίαλα και σκληρά.Και ήταν πολλές οι απώλειες και το κόστος για να το υποστώ αυτό.Και ήταν από άτομα που νόμιζα ότι με ήξεραν και γνώριζαν τι πιστεύω και τι έδωσα και δίνω.
Οπότε πλέον την έχω δει αλλιώς,όλα τα παραπάνω με σκλήρυναν και αλλάζω πλεύση!
 Smiley

Στέλα (που θα πάω σε κάθε συνέλευση,και θα ακούω,και θα συμμετέχω όποτε χρειάζεται) ΔΕΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΛΑΙΜΑΙΙΙΙΙΙΙ

καμάρι μου, με κάλυψες.

Καληνύχτα σας  Smiley

« Last Edit: October 12, 2008, 03:59:19 am by pandora » Logged
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #127 on: October 12, 2008, 11:52:51 am »

Quote from: pandora on October 12, 2008, 02:56:35 am
Προβλημα σου κοριτσάρα μου. Πρέπει να ζήσεις με το γεγονός ότι γράφω κι εγώ εδώ μέσα.

Α έτσι το πας; Καλά θα δούμε ποιανής τα νεύρα θα σπάσουν πρώτα.

Από κει και έπειτα διάλογο μαζί σου δεν ανοίγω. Δεν κάνω κάτι επικίνδυνο για την ψυχική μου υγεία.

Μα, μόλις άνοιξες Grin

Ο μόνος τρόπος να λήξει ο διάλογος πλέον είναι να έχω εγώ την τελευταία κουβέντα 8)

[κοκορομαχία mode off]

Είπα κάτι πολύ συγκεκριμένο. Όταν κάποιοι διατίθενται να αναλάβουν ένα κόστος "συνολικό" (aka που μπορεί να ζημειώσει όλους) εφαρμόζοντας κάτι που μπορεί σε μεγάλο ποσοστό να αποτύχει, τότε οφείλουν, όλοι αυτοί οι ηθικολόγοι που μας κάνουν εμάς "ντά" για την ηθική που δεν έχουμε, να βρούν μια λύση στην περίπτωση αποτυχίας όχι μόνο για τον εαυτό τους (aka τσέπη μπαμπά) αλλά και για τους γύρω τους.

Είναι κάτι παραπάνω από προφανές - μάλλον κρυστάλλινα προφανές - ότι δεν αναφέρομαι προσωπικά σε άτομα - αυτή τη στιγμή. Είπα ότι όσοι τη στιγμή που κατηγορούσαν τους συμφοιτητές τους ως ζώα που τους ενδιαφέρουν τα βιβλιαράκια τους, αν αποφασιστεί ότι φέτος δεν θα παρουμε δωρεάν βιβλία, θα αγοράσουν βιβλία τη στιγμή που οι συμφοιτητές τους δεν θα χουν να αγοράσουν, μπορεί να φάνε και κανένα φτύσιμο στα μούτρα. Απλά προειδοποίησα. Είναι δικαίωμά μου να προειδοποιώ.

Έχεις υπόψη σου κανέναν που προτίθεται να το κάνει αυτό ή απλά βγάζεις αρρωστημένα σενάρια από τη φαντασία σου; Μάλλον το δεύτερο. BTW αυτό λέγεται λάσπη, κανονικότατα.

Άλλοι πχ προειδοποιούν ότι θα φάνε ψητά συκώτια. Δικαίωμά τους.

Ωμά, ωμά Grin

Διεθνιστική Εργατική Αριστερά
Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
Pages: 1 ... 7 8 [9] Go Up Print
Jump to: