• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 19, 2025, 13:31:36 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 19, 2025, 13:31:36 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Αιτήσεις Ορκωμοσίας ΤΗΜΜΥ...
by Mr Watson
[Today at 09:55:52]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 07:09:33]

H Στοά των Off Topic
by Katarameno
[June 18, 2025, 20:28:39 pm]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 18, 2025, 19:40:47 pm]

[ΣΗΕ ΙΙ] Γενικές απορίες ...
by chatzikys
[June 18, 2025, 19:26:00 pm]

Σιδηροδρομικό Δυστύχημα σ...
by Katarameno
[June 18, 2025, 18:22:39 pm]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[June 18, 2025, 07:55:05 am]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[June 18, 2025, 00:45:33 am]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9965
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426725
Total Topics: 31712
Online Today: 209
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 62
Guests: 114
Total: 176
AristeidisM
Jordann
fopapadopoulos
Dimos Bachlas
Leou
cchristodoulou
manwlakhs
Vassoula
Pcsc
geoagour
Denisivo
evax
HamesJetfield
glavdakis
melisste22
mrPink
MrGreekArrow
AcDimitri
unreasonable
Athinaaz
gpr000
schristofo
A-TheITGuy
Vasilikikr
almpandr
kutsukellis
Aris★
plapas
gpap
athena_apo
Marihouan820
BB
stavrosk
balligeorgia
dimitris585
koulakidis
fapios
anastasis_sid
kapas
iropap
vajim
JoHn!
dimopoul
apal
dsaragiotis
KG03
electro_lux
tank
MrEagle
giannischliapas
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
Christop
vaggelisx
johnnypap
Gaspard
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Επίσημη ενημέρωση για Αντιστοίχηση Μαθημάτων ΝΠΣ με ΠΠΣ και η συζήτηση στο forum.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Χιούμορ - Ανέκδοτα - Φωτογραφίες (Moderators: Nikos_313, Tasos Bot) > Οδηγίες χρήσης
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: Οδηγίες χρήσης  (Read 951 times)
aliakmwn
Guest
Οδηγίες χρήσης
« on: January 23, 2005, 15:05:30 pm »

Ειναι λιγο παλιο, αλλα το ξεθαψα πριν λιγο σε κατι CD και σκεφτηκα να το ανεβασω εδω:

Εχετε προσέξει ποτέ τις οδηγίες χρήσης σε προιόντα που καθημερινά καταναλώνουμε; Αν όχι καλα θα κάνετε να τις διαβάζετε γιατί έχουν πολύ γέλιο. Σας αναφέρουμε μερικές.

1. Εμφανίστηκε σε γαριδάκια, και αντιγράφτηκε μετά απ'όλες τις μάρκες: "Μπορεί να είσαι ο νικητής, δεν είναι απαραίτητη η αγορά του προϊόντος, πληροφορίες εντός". (Μπορώ βέβαια και να γλιτώσω, αν χακέψω το κουτί...)

2. Σε ιμιτασιόν μάρκας πιστολάκι για μαλλιά: "Μην το χρησιμοποιείτε κατά την διάρκεια του ύπνου". (Αγκού;)

3. Σε all brand σαπούνι ελληνικής παραγωγής: "Xρησιμοποιήστε το σαν κανονικό σαπούνι. (Ok, δε θα το φυτέψω στη γλάστρα, να είσαι σίγουρος!)

4. Σε κατεψυγμένο φαγητό: "Πρόταση σερβιρίσματος: Ξεπαγώστε το". (Βασικά καλά που μου τό'πες γιατί πού να γδύνομαι για να το σερβίρω με παγοκόφτη...)

5. Σε κάλυμμα κεφαλιού για ντους: "Προσοχή: Χωράει μόνο ένα κεφάλι". (Το έχω υπόψη μου, αλλιώς θα έπαιρνα το μοντέλο Λερναία Ύδρα)

6. Σε πακέτο με γλυκό τιραμισού (τυπωμένο στον πάτο): "Μην το αναποδογυρίζετε". (Πολύ αργά, την πάτησα!)

7. Σε υπνωτικό χάπι: "Παρενέργειες: Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία". (Βαριά η επιστήμη για μας τους αδαείς)

8. Σε φωτάκια Χριστουγέννων με μεγάλα γράμματα: "Μόνο για εσωτερική και εξωτερική χρήση". (Κι εγώ που έλεγα να τα φυτέψω στο περιβόλι...)

9. Σε αποκριάτικη παιδική στολή Σούπερμαν με αυστηρό ύφος: "Φορώντας αυτή τη στολή δε μπορείς να πετάξεις". (Εδώ δολοφονείται η μεγαλύτερη παιδική φαντασίωση)

10. Σε πακέτο ξηρών καρπών αεροπορικής εταιρείας: "Οδηγίες: Ανοίξτε το πακέτο, φάτε τους ξηρούς καρπούς". (Χωρίς σχόλια)

11. Σε κουβέρτα από την Ταϊβάν: "Να μη χρησιμοποιείται για προστασία σε τυφώνες".

12. Σε καθρέφτη σε δίκυκλο: "Θυμήσου: Τα αντικείμενα στον καθρέφτη είναι στην πραγματικότητα πίσω σου".

13. Στο καπάκι ενός μπουκαλιού με γάλα (Αγγλία): "Αφού ανοιχτεί, κρατήστε το όρθιο".

14. Σ'ένα σπρέι για έντομα στη Ν. Ζηλανδία: "Αυτό το προϊόν δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα".

15. Σε κάποιες χώρες στη βάση του μπουκαλιού της Κόκα Κόλας: "Ανοιξτε απ'την άλλη μεριά".

16. Σ'ένα μπλέντερ για τρόφιμα (Ιαπωνία): "Να μη χρησιμοποιηθεί για την άλλη χρήση". (Εδώ αρχίζω και έχω σοβαρές απορίες)

17. Σε ένα κουτί φυστίκια (ΗΠΑ): "Προσοχή. Περιέχει φυστίκια". (Ελεγα κι εγώ...)

18. Στο κουτί ενός αλυσσοπρίονου (Σουηδία): "Μην προσπαθείσετε να σταματήσετε την αλυσσίδα με τα χέρια σας ή τα γεννητικά σας όργανα". (Σκέφτομαι ποιο τηλεφώνημα πελάτη τους έκανε να προσθέσουν αυτήν την οδηγία;)

20. Στη συσκευασία κάποιου σίδερου σιδερώματος: "Μη σιδερώνετε τα ρούχα ενώ τα φοράτε". (Αμα τα φοράει άλλος;)

21. Στη συσκευασία ενός παιδικού αντιβηχικού: "Μην οδηγείτε αυτοκίνητο, ούτε να χρησιμοποιείτε μηχανές".
olympia
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

welcome to my realm!

View Profile
Απ: Οδηγίες χρήσης
« Reply #1 on: February 15, 2005, 04:13:34 am »

Quote from: aliakmwn on January 23, 2005, 15:05:30 pm

17. Σε ένα κουτί φυστίκια (ΗΠΑ): "Προσοχή. Περιέχει φυστίκια". (Ελεγα κι εγώ...)

Καλά εγώ έχω δει το καλύτερο!
Σε συσκευασία κατεψυγμένου μπακαλιάρου έγραφε: " ΠΡΟΣΟΧΗ! Περιεχει ψάρι!"

χμμμ!  Undecided

I was told "If you dream of the next world you'll find yourself swimming in a lake of fire"
Lurpak
Θαμώνας

Shocking ...isn't it?

View Profile
Απ: Οδηγίες χρήσης
« Reply #2 on: February 15, 2005, 20:07:10 pm »

...πέρα από την πλάκα όμως επειδή ήμουν εκεί και ρώτησα, είναι αναγκασμένοι να το αναγράφουν από το Νόμο σε συσκευασίες που ίσως μπορεί να περιέχουν και "ίχνη" από φυστίκι γιατί όσο κι αν φαίνεται απίστευτο τα φυστίκια είναι η νούμερο 1 αιτία θανάτων από αλλεργικές αντιδράσεις. Επομένως από το να γλυτώσουν μηνύσεις από δικομανείς-ηλίθιους αμερικάνους που ενώ είναι αλλεργικοί στα φυστίκια μπορεί να πούν οτι δεν υπήρχε προειδοποίηση...
Το ίδιο προφανώς ισχύει και για τον μπακαλιάρο γιατί μπορεί να απαιτήσει κάποιος αποζημίωση με την αιτιολογία οτι "μένει σε χωριό σε 1500 μ. υψόμετρο και δεν έχει δεί ψάρια και που να ξέρω οτι το "μπακαλιάρος" είναι ψάρι". Είναι λιγάκι τρελά τα πράγματα στο America με τα δικαστήρια. Π.χ. βρίσκεις τον διαρρήκτη μέσα στο σπίτι σου, τον παίρνεις στο κυνήγι, πέφτει, χτυπάει, σου κάνει μήνυση.... και την κερδίζει (!!!).
Συμπερασματικά, οι άνθρωποι που τα αναγράφουν αυτά δεν είναι ηλίθιοι αλλά προσπαθούν να προφυλάξουν και να προφυλαχτουν από ηλίθιους.  Smiley

Έχω ξεφύγει απ τα κλισέ,
πίνω Fanta και γράφω C
Pages: [1] Go Up Print
Jump to: