Γεια σας ειπα να κανω την επανεμφανιση μου καθως τα κυκλωματα δεν με συγκινουν ιδιαιτερα

Εγω αυτο που εχω να πω ειναι τα εξης:
1ον Συμφωνω απολυτα και με την OlgaG ειδικα στα πρωτα πραγματα που ειπε πως η ασφαλεια ειναι ελευθερια. Στην τελικη αν δεν υπαρχει καποιος λογος, και το πολυτεχνειο και γενικοτερα το πανεπιστημιο ειναι ενας ασφαλης χωρος τοτε δεν θα υπαρχει λογος να κλεινει νωριτερα η βιβλιοθηκη μας ή να μην επιτρεπουν στην οποιαδηποτε ομαδα καλλιτεχνικη να κατσει σε καποια αιθουσα μετα το περας των μαθηματων.
2ον Στην προταση περι ομαδικης στο discord οπου θα αναφερονται τα εκαστοτε περιστατικα (Εχω μεινει πισω το ξερω). Πώς αυτο θα μας βοηθησει ωστε να να αντυιμετωπιστει το οποιο παραβατικο περιστατικο; Αν ειναι μεσω αυτης της ομαδικης να ενημερωνεται καποια αρχη τοτε να υπενθιμισω οτι αυτος ο ρολος (θεωρητικα τουαλχιστον ) τελει το 100 και η αστυνομια. Γιατι προσπαθουμε να ξανα δημιουργησουμε τον τροχο; Αν παλι δεν ενημερωνεται καποια αρχη για να επεμβει τοτε τι σκοπο θα επιτελει; Αν απλως ενημερωνει τους φοιτητες τοτε ποιο το νοημα ; Και τι θα κανειο οποισδηποτε που δεν εχει προσβαση σε αυτην την ομαδικη ειτε γιατι δεν εχει ιντερνετ ειτε γιατι πολυ απλα εμεινε απο μπαταρια ή εχει το κινητο του στο αθορυβο. Και εκτος αυτου πως θα ξερουμε αν κατι οντως συμβαινει ή αν ειναι ενας χαβαλες που κανει καποιος που δεν εχει κατι καλυτερο να κανει (ρεαλιστικα ειναι κατι που θα μπορουσε να συμβει εναν "καλοθελητη" θελει). Αν υπαρχει ελεγχος πως θα γινεται. Νιωθω οτι αυτη η προταση μπαζει απο παντου, επισης μπορουμε να συμφωνησουμε οτι η πλειοψηφια των ανθρωπων η πρωτη τους αντιδρασ οταν βρισκονται σε ενα αντιστοιχο περιστατικο ειναι να φυγουν οσο το δυνατον πιο γρηγορα απο εκει και να απρουν την αστυνομια.
3ον Ρεαλιστικα δεν γινεται απο μονο του το πανεπιστημιο να δημιουργησει μια ομαδα εθελοντων που θα δουλευουν σαν εθελοντες για να βοηθουν τον κοινωνια. Η "δουλεια" του πανεπιστημιου ειναι η ερευνα και η μορφωση των φοιτητων. Αυτο ειναι κατι το οποιο πρεπει να γινει απο καποιον αλλο φορεα (Το κρατος, καποιον ιδιωτη, καποια ΜΚΟ ,ολους αυτους, καποιον αλλο, δεν ξερω)
4ον Προφανως και οι θεσμοι δυσλειτουργουν, αμφιβαλω αν υπαρχει ενας θεσμος στην ελλαδα που να λειτουργει σωστα. ομως αυτο οπως καταλαβαινουμε ειανι κατι που δεν αφορα τα πανεπιστημια. Το αν η αστυνομια δεν λειτουργει οπως θα επρεπε δεν ειναι στην δικαιωδοσια καποιου πρυτανη. Ο πρυτανης, ειδικα μετα απο τα περιστατικα που συενβησαν φετος βλεπει οτι κατι δεν παει καλα με τα πανεπιστημια και προσπαθει να κανει κατι για αυτο, για τις υποδομες, τους φοιτητες και τους ανθρωπους που δουλευουν εδω. Η καμερες δεν θα λυσουν ως δια μαγειας ολα τα προβληματα ουτε θα εξαφανισουν καθε παραβτικη συμπεριφορα, σε αυτο συμφνουμε ολοι νμζ, αλλα ειναι μια προσπαθεια. Στην τελικη δεν νομιζω να ειχε κανεναν καημο ο πρυτανης να δωσει λεφτα για να μπουν καμερες, κατι για το οποιο οπως φαινεται υπαρχουν αντιδρασεις, αλλα αν εχουμε τον Γεναρη εν μεσω εξεταστικης να κανουν παρτι και να καταληγουν να πετανε μολοτοφ μετα παραμονη των εκλογων να ερχονται και να πλακωνουν τους παραταξιακους αναρχικοι (ακομα και το σκηνικο με τα παιδια που ηρθαν για την ταινια αν και δεν ξερω ακριβως τι εγινε θα συμφνσηω με την OlgaG οτι νομιζω πως δεν ειχαν αδεια και εκεινη την περιοδο ηταν μολις ειχε βγει η αποφαση οτι θα κλεινουν τα κτηρια στις 10 το βραδυ) αντικειμενικα πρεπει να γινει κατι. Δεν ειναι μπατε σκυλοι αλεστε το πολυτεχνειο να γινεται ο κακος χαμος οποτε εχουν ορεξη μερικοι μερικοι. Δηλαδη εσας δεν σας πειραζει αυτο;;
Καλη επιτυχια με την εξεταστικη κιολας (ασχετο αλλα επικαιρο)