|
 Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη. Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
 Νέα!
Show Posts
|
Pages: [1]
|
2
|
Παρα-φόρουμ / Open Source Moderating / Re: Άδικο σβήσιμο ποστ!!!
|
on: February 14, 2008, 19:07:39 pm
|
Νομίζω κι εγώ πως το θέμα φαίνεται από μόνο του. Ασχολούμαστε τόσα χρόνια με αυτό που λέγεται διαδίκτυο, και έχουμε κάνει άπειρα ποστ σε πάρα πολλά Φόρουμ.
Μάλιστα έχει τύχει να μου σβήσουν ποστ και να το επαναφέρουν άμεσα και με άμεση συγγνώμη από τους διαχειριστές με προσωπικό μήνυμα.
Εγώ δεν είμαι σε αυτό το Φόρουμ για να μαλώσω με κάποιους, άσχετο αν κάποιοι φαίνεται πως το επιδιώκουν.
Μπορείτε να το βάλουν στον κάδο, αφού αυτό επιθυμούν οι διαχειριστές και πιστεύουν ότι είναι σωστό.
Καλή συνέχεια!
|
|
|
3
|
Παρα-φόρουμ / Open Source Moderating / Re: Άδικο σβήσιμο ποστ!!!
|
on: February 14, 2008, 18:52:35 pm
|
Ζητώ συγγνώμη για το όρο σβήσιμο, αλλα αυτή την στιγμή αναρωτιέμαι ποιος ήθελε να αλλάξει το θέμα μου χωρίς να ενημερώσει εμένα, τον συγγραφέα!
Μα είναι δυνατόν!
Όσο για το αν ξεκίνησα κάπως δυνατά σε αυτό το Φόρουμ και μάλλον πειράζει, είναι γιατί δεν νοείται να γίνονται πράγματα χωρίς την άδεια κάποιου
Ευχαριστώ για όσους ακόμα συμφωνούν μαζι μου!
|
|
|
4
|
Παρα-φόρουμ / Open Source Moderating / Re: Άδικο σβήσιμο ποστ!!!
|
on: February 14, 2008, 18:47:27 pm
|
Αγαπητέ Χριστόφορε, κι εσεις ο ίδιος απαντήσες στο συγκεκριμένο ποστ όταν το δημιούργησα.
Δεν μπορώ να καταλάβω τότε πως εξαφανίστηκε αφού δε σβήστικε!
Εγώ πάντως ξαναλέω πως αυτοί δεν είναι δημοκρατικοί τρόποι για ένα Φόρουμ!
Και ελπίζω να συμφωνήσουν κι άλλοι με αυτό!
|
|
|
5
|
Παρα-φόρουμ / Open Source Moderating / Re: Άδικο σβήσιμο ποστ!!!
|
on: February 14, 2008, 18:38:19 pm
|
Ευχαριστώ πάρα πολύ φίλτατε feugatos.
Πάντως δεν το έχω συναντήσει σε κάνενα άλλο Forum την ξαφνική διαγραφή ενός θέματος!
Δηλαδή σε λίγο δε θα μας αφήνουν να γελάσουμε και να κάνουμε αστεία μεταξύ μας!
Και υποτίθεται ότι είμαστε σε δημοκρατική και ευρωπαική χώρα!
Μου φαίνεται ότι σαν άνθρωποι είμαστε κατώτεροι και απο το Κονγκό!
Δεν περίμενα τέτοια πρώτη αντιμετώπιση, όταν μάλιστα αναφέρει ο feugatos ότι αφήνουν τις βρισιές. Αυτό δεν είναι δείγμα πολιτισμού και σωστής κοινωνίας! Ντροπή!
|
|
|
6
|
Παρα-φόρουμ / Open Source Moderating / Άδικο σβήσιμο ποστ!!!
|
on: February 14, 2008, 18:22:08 pm
|
Σημερα το πρωί, αποφάσισα να γράψω το πρώτο μου ποστ, ένα ευχάριστο και πολύ αστείο θα έλεγα, στα Ερωτικά Θέματα.
Παρατήρησα ότι μέσα σε λίγη ώρα κατάφεραν οι διαχειριστές του Forum να το σβήσουν παρότι μάλιστα, κάποια άτομα εδω το βρήκαν και οι ίδιοι αστείο!
Μα είμαστε σε μία δημοκρατική κοινωνία, που ο καθένας μπορεί να γράφει οτιδήποτε που δε προσβάλει το Forum, αλλά και τα πρόσωπα εδώ μέσα (όπως και τα άτομα που το είδαν).
Οπότε με ποιο δικαίωμα ο κάθε διαχειριστής ενός Forum σβήνει το θέμα ενός ατόμου χωρίς καν να τον ενημερώσει;
Δυστυχώς λυπάμαι πολύ για το γεγονός, πόσο μάλλον για κάποιους που με τέτοιες φασιστικές διαδικασίες επεμβαίνουν στην ελευθερία ενός φοιτητή-πολίτη!
Κρίμα...!
|
|
|
|
|