|
 Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη. Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
 Νέα!
 Για ανανέωση (ή προσθήκη νέου) avatar, πρέπει η μεγαλύτερη διάσταση της εικόνας να είναι 110 pixels.
Show Posts
|
Pages: [1] 2 3 ... 5
|
4
|
Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία / DECODE / Re: [Εργασίες] Ανοιχτά Σεμινάρια Ανάπτυξης Web και Mobile Εφαρμογών
|
on: January 23, 2012, 15:55:55 pm
|
Σχετικά με το παράδειγμα dashboard, αφού έχω αλλάξει σε settings.php την σχετική κλήση συνάρτησης, αφού έχω δημιουργήσει την βάση δεδομένων db.sql και αφού έχω βάλει τα σωστά στοιχεία (password, κ.ά.) για την βάση δεδομένων, ο wamp δεν κολλά σε σφάλμα κώδικά, αλλά κολλά τόσο άσχημα που δεν αναγνωρίζει πλέον ότι υπάρχει ο φάκελος dashboard στον sandbox! Έχω δοκιμάσει ανανέωση σελίδας στον φυλλομετρητή καθώς και put on line στον wamp.
|
|
|
6
|
Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία / DECODE / Re: [Εργασίες] Ανοιχτά Σεμινάρια Ανάπτυξης Web και Mobile Εφαρμογών
|
on: January 19, 2012, 15:03:34 pm
|
Θα ήθελα να αναφερθώ σε ένα κρίσιμο παράδειγμα του σεμιναρίου για την τελευταία εργασία, το 14_dashboard ("μεγάλης δυσκολίας", όπως αναφέρει). Είναι απ' όσο βλέπω τον κώδικα, μεγάλο έργο που συνδυάζει php, html, css, MVC, mysql ακόμα και javascript.
Λόγω κάποιας αδυναμίας μου στο προγραμματισμό σκέφτηκα πρώτα να το τρέξω στον wamp να δω τί κάνει και μετά να μελετήσω τον κώδικα (πώς το κάνει).
-Αντί για "include" υπάρχει η 'εντολή php' "clude"(; ) -Αντί για κλήση της συνάρτησης settings.example.php γίνεται κλήση της settings.php -H βάση δεδομένων ή το σχέδιο δημιουργίας της δεν υπάρχει όπως στο αντίστοιχο παράδειγμα πχ shoutbox, μήπως θα έπρεπε να την δημιουργήσουμε εμείς τελικά (πώς;) για να μάθουμε και για να τρέξει; -Όλη αυτή η "μεγάλης δυσκολίας" εργασία είναι τελικά σχεδιασμένη να ΜΗΝ τρέχει καν στον wamp
Όλα τα παραπάνω εξυπηρετούν κάποιο συγκεκριμένο διδακτικό σκοπό που δεν καταλαβαίνω; Πάντως προσωπικά δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο από το να προσπεράσω σχεδόν όλο το παράδειγμα του dashboard.
|
|
|
13
|
Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία / DECODE / Re: [Εργασίες] Ανοιχτά Σεμινάρια Ανάπτυξης Web και Mobile Εφαρμογών
|
on: December 11, 2011, 12:07:01 pm
|
Εντοπίστηκε συντακτικό λάθος στην PHP.
Ή το pc μου είναι ηλίθιο ή εγώ είμαι ηλίθιος διότι δεν βλέπω κανένα error όταν το τρέχω. Τι παίζει;
Μήπως στο string της mysql_query($str) έβαλες κανέναν κεφαλαίο χαρακτήρα εκεί που δεν έπρεπε (πεδίο, πίνακας); Η mySQL δεν κάνει διακρίσεις στα κεφαλαία, η php κάνει και απ' όσο θυμάμαι ενώ μου έτρεχε η php στο pc μου δεν την δεχόταν ο dashboard μέχρι που διόρθωσα τα κεφαλαία στο string αν θυμάμαι καλά.
|
|
|
14
|
Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία / DECODE / Re: [Εργασίες] Ανοιχτά Σεμινάρια Ανάπτυξης Web και Mobile Εφαρμογών
|
on: December 08, 2011, 22:22:16 pm
|
Ρε παιδιά στο ερώτημα 7 λέει να επιλέξουμε τον αριθμό των παιχνιδιών με id του παιχνιδιού μικρότερο του id του κατασκευαστή. Τι είναι αυτός ο αριθμός των παιχνιδιών;;;; Θα τα μετρήσουμε και θα βγάλουμε ξέρω γω 27 , η εννοεί το Id?
Να τα μετρήσετε θέλουμε, και να εμφανίσετε αριθμό, ναι. Ενημερωτικά και για να μην μπερδευτεί κανένας άλλος, στην εργασία ζητάει το αντίθετο, δηλαδή το id του κατασκευαστή μικρότερο απ' το id του παιχνιδιού.
|
|
|
|
|