Show Posts
|
Pages: [1] 2 3 ... 6
|
4
|
Παρα-φόρουμ / Open Source Moderating / Re: Παράπονο για πρώην Αντμίν
|
on: March 17, 2007, 18:03:13 pm
|
Επίσης, αν υπάρχουν θέμα για το χαρακτήρα και την προσωπικότητα του φόρουμ, από τα ποστ του Netgull, θα πρέπει να ανατρέξεις σε ποστ του Netgull πριν να αποχωρήσει από τη θέση του Administrator.
Αλλιώς παρακαλώ να μη λασπολογείς.
Ευχαριστώ.
Περιμένω τις ενέργειες σας τότε...
|
|
|
5
|
Παρα-φόρουμ / Open Source Moderating / Re: Παράπονο προς την ομάδα διαχείρησης "-80"
|
on: March 17, 2007, 18:00:25 pm
|
Juan το λινκ για τη βρισιά που έγινε πριν 80 μέρες το ξαναπαρέθεσα εδώ Τρώω άκυρο δλδ... Και εγώ που νόμιζα ότι μπορούσα να προσφέρω... Τέλος πάντων, φαίνεται ότι οι moderators προκύπτουν ανάλογα με τις πολιτικές τους πεποιθήσεις...
Ειλικρινά λυπάμαι,
fiodor
Άρε Fiodor στο πολυτεχνείο είσαι όπου όλοι διαβάζουν Μαρξ και ονειρεύονται μία κοινωνία σαν αυτή που έχουν τα στρουμφάκια. Βέβαια το πως καταλαβαίνουν τι είπε ο Μαρξ χωρίς να τους τα εξηγεί κα΄ποιος είναι μεγάλο θέμα. Βέβαια και το αν έχουν διαβάσει Άνταμ Σμιθ ή Φρίντμαν και τον έχουν καταλάβει είναι άλλο θέμα ΑΠό την άλλη αν κάποιος είναι διαχειριστής ή πρώην μπορεί να βρίζει αβέρτα μέσω του φόρουμ χωρίς κυρώσεις όπως εδώ http://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=10084.msg174373#msg174373Αυτά βέβαια μόνο μέσω ίντερνετ, γιατί δεν έχουν τα κότσια να στα πουν τετ α τετ και δεν το έδωσε κανείς σημασία!
|
|
|
6
|
Παρα-φόρουμ / Open Source Moderating / Re: Παράπονο προς την ομάδα διαχείρησης "+1"
|
on: March 17, 2007, 17:56:09 pm
|
Προτείνω, σε κάθε άνθρωπο που αρχίζει να συμμετέχει σε ένα φόρουμ, σε μια παρέα, να αφεθεί στο κλίμα της παρέας, και να μη ψάχνει μόνο το πώς θα το φέρει στα μέτρα του. Είναι ξεκάθαρο Αρχιμήδη ότι ο στόχος σου δεν αφορά το σωστό ή το δίκιο. Ο λόγος σου είναι επιθετικός προς κάθε τι στο φόρουμ, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο σου ποστ. Από εκεί και πέρα μπορώ να αντιμετωπίσω σοβαρά την κριτική του gepeltek που έχει κάνει κάποιες σοβαρές προσπάθειες να επικοινωνήσει. Προφανώς το τι λες και τι κατακρίνεις λαμβάνεται υπόψη μου και κατ' επέκταση υπόψη των μελών της ΟΔ. Μέχρι τώρα το φόρουμ δεν διατυμπάνιζε ότι η όποια χρήση συγκεκριμένων λέξεων σημαίνει ποινή. Παρόλα αυτά όποτε κάποιος προσβλήθηκε ή ενοχλήθηκε από κάτι, και το δήλωσε στους διαχειριστές, οι διαχειριστές έλαβαν τα μέτρα τους για να διορθωθεί. Τα περισσότερα από τα εξαιρετικά δραστήρια μέλη δεν έχουν παράπονο τόσο καιρό. Ίσως η ένταση των ημερών, ίσως κάποιοι νέοι που δεν έχουν καταλάβει ότι εδώ είμαστε απλώς μια παρέα, και 2-3 μέλη προσπαθούν να δημιουργήσουν θέμα εκεί που δεν υπάρχει. Υπενθυμίζω, ότι η ελαστικότητα και το φιλικό κλίμα είναι αυτό που κάνει το φόρουμ αυτό που είναι. Αν θέλετε auto-ban με την χρήση της λέξης μαλάκας, προτείνω αυτόν τον χώρο: www.e-steki.comΤουράμ δεν έχω επιτεθεί σε κανέναν παρά μόνο μία φορά στον καμένο και αυτό γιατί εκείνος το ξεκίνησε. Και η διαφωνάι μου με τον καμένο είχε και ένα επιστημονικό χαρακτήρα και κατέληξε κάπου Σε προκαλώ να μου παραθέσεις τις επιθέσεις μου προς τα άλλα μέλη του φόρουμ Συμπέρασμα μου είναι: Τώρα ή εσύ δεν καταλαβαίνεις ή είσαι μέρος της κλίκας?
|
|
|
7
|
Παρα-φόρουμ / Open Source Moderating / Re: Παράπονο για πρώην Αντμίν
|
on: March 17, 2007, 17:50:18 pm
|
Στο post του ο Netgull δεν υπογράφει ούτε ως αντμιν, ούτε ως πρώην αντιμ αλλά ως Netgull. (εγώ τουλάχιστον δεν βλέπω υπογραφή Αντμιν, ή πρώην αντμιν).
Οπότε ο ισχυρισμός σου για το χαρακτήρα και την προσωπικότητα του φόρουμ, από ένα ποστ ενός μέλους δεν έχει βάση.
Αρνείσαι ότι ο Netgull ήταν πρώην Αντμίν του φόρουμ ναί ή όχι? Λογασριασμός που δημιουργήθηκε στις 27 Μαΐου Πρόσεχε... τις αλλαγές στην Ο.Δ. τις έχει αναλύσει ο Απόστολος σε αντίστοιχο τόπικ όπου γίνεται αναφορά για την περσόνα Netgull
|
|
|
8
|
Παρα-φόρουμ / Open Source Moderating / Παράπονο για πρώην Αντμίν
|
on: March 17, 2007, 17:41:40 pm
|
Με τη δημιουργία δύο τόπικ από μέρους μου για την έκφραση των παραπόνων μου ο πρώην Αντμίν Netgull ήρθε και έβρισε εμένα και όλους όσους συμμερίζονται τους προβληματισμούς μου και ως εκ τούτου απαιτώ τη λήψη μέτρων!Ως πρώην αντμίν που είναι φανερώνεται ο χαρακτήρας που έχει αυτό το φόρουμ...και το επίπεδο ενός πρώην αντμίν Παραθέτω το ποστ της περσόνας Netgull Κατεβάστε το το γαμημένο να δούμε πως θα ξεκαυλώνουν μετά! Ας το διάολο με τους κομπλεξικούς, τους ανέραστους και τους αχάριστους εδώ μέσα!
Netgull/που πλέον δεν είναι διαχειριστής και θέλει να τον κόψουν επιτέλους μια φορά
--Είμαστε όλοι Χριστόφοροι, είμαστε όλοι αλιάκμων!!!
Κατεβάστε το το γαμημένο να δούμε πως θα ξεκαυλώνουν μετά! Ας το διάολο με τους κομπλεξικούς, τους ανέραστους και τους αχάριστους εδώ μέσα!
Netgull/που πλέον δεν είναι διαχειριστής και θέλει να τον κόψουν μια δεύτερη φορά
--Είμαστε όλοι Χριστόφοροι, είμαστε όλοι αλιάκμων!!!
Το ίδιο ποστ και στα 2 τόπικ δείγμα του χαρακτήρα και της προσωπικότητας της περσόνας Netgull ή μήπως και του φόρουμ? Έχει αλλάξει το φόρουμ ή είναι η κλίκα 10 ατόμων που μπορούν να βρίζουν ότι ώρα θέλουν τα άλλα μέλη του φόρουμ
|
|
|
9
|
Παρα-φόρουμ / Open Source Moderating / Re: Παράπονο προς την ομάδα διαχείρησης "-80"
|
on: March 17, 2007, 17:33:06 pm
|
Κατεβάστε το το γαμημένο να δούμε πως θα ξεκαυλώνουν μετά! Ας το διάολο με τους κομπλεξικούς, τους ανέραστους και τους αχάριστους εδώ μέσα!
Netgull/που πλέον δεν είναι διαχειριστής και θέλει να τον κόψουν μια δεύτερη φορά
--Είμαστε όλοι Χριστόφοροι, είμαστε όλοι αλιάκμων!!!
Τουράμ η περίτρανη απόδειξη κλίκας! εδώ από έναν πρώην διαχειριστή Η ακριβής επιβεβαίωση των λεγομένων του Fiodor
|
|
|
10
|
Παρα-φόρουμ / Open Source Moderating / Re: Παράπονο προς την ομάδα διαχείρησης "+1"
|
on: March 17, 2007, 17:30:22 pm
|
Κατεβάστε το το γαμημένο να δούμε πως θα ξεκαυλώνουν μετά! Ας το διάολο με τους κομπλεξικούς, τους ανέραστους και τους αχάριστους εδώ μέσα!
Netgull/που πλέον δεν είναι διαχειριστής και θέλει να τον κόψουν επιτέλους μια φορά
--Είμαστε όλοι Χριστόφοροι, είμαστε όλοι αλιάκμων!!!
Αυτό είναι ομολογία της ύπαρξης κλίκας? Άσε που βρίζεις εμένα προσωπικά αφού άνοιξα εγώ το τόπικ Σου επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς και θα κάνω τόπικ και για σένα...έννοια σου Μάριε πάνε και στη 2 και στη 3 σελίδα να δεις τα ηλίθιοι και τα άλλα που γράφει απευθυνόμενος στα άλλα μέλη του φόρουμ
|
|
|
11
|
Παρα-φόρουμ / Open Source Moderating / Re: Παράπονο προς την ομάδα διαχείρησης "+1"
|
on: March 17, 2007, 17:27:53 pm
|
Κάθε ποστ, κάτω αριστερά, έχει ένα κουμπάκι, διαθέσιμο προς όλα τα μέλη, που γράφει "Report to moderator"
Εφόσον ουδείς το πάτησε, και ενδεχομένως οι διαχειριστές να μην πρόσεξαν το εν λόγω ποστ, και η συζήτηση προχώρησε και επεκτάθηκε, είναι πολύ πιθανόν να μείνει εκεί μετά από 3 μήνες.
Όταν σε ένα χώρο, τρέχουν 15 θέματα συζήτησης που 1/2 ποστ είναι υβριστικό, μην περιμένετε να μπορούν να τα δουν όλα.
Χαίρομαι να βλέπω τους συναδέλφους μου να κάνουν επισημάνσεις. Δε μ'αρέσει το επιθετικοειρωνικό ύφος.
Juan
Το τόπικ κλειδώθηκε και ο Ανώνυμος έχει ποστάρει να σβηστεί το επίμαχο ποστ εδώ http://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=10084.msg174395#msg174395και πήραν "εντολή" από την περσόνα Αλιάκμων να μη σβηστεί τίποτε! αμέσως μετά από το ποστ του ανώνυμουΗ Ο.Δ. γνώριζε...ποολύ καλά...
|
|
|
13
|
Παρα-φόρουμ / Open Source Moderating / Re: Παράπονο προς την ομάδα διαχείρησης "-80"
|
on: March 17, 2007, 17:20:33 pm
|
[Πρέπει να σε "πουτάνα " μελτέμι για να το καταλάβεις?
Μήπως θέλεις να ξανασκευτείς αυτό που μόλις είπες????? Δεν την αποκάλεσα, αλλά απλά τη ρωτάω πως θα της φαινόταν αν κάποιος το είχε γράψει για αυτήν και δεν είχε σβηστεί για κάτι μήνες! Ούτε που ξέρω ποια είναι η κοπέλα
|
|
|
14
|
Παρα-φόρουμ / Open Source Moderating / Re: Παράπονο προς την ομάδα διαχείρησης "+1"
|
on: March 17, 2007, 17:13:58 pm
|
Φίλε χωρίς να θέλω να τα χώσω σε κανέναν και σε τίποτα!!Εσύ ήσουν που κατέβασες ένα τέτοιο ψήφισμα στην ΓΣ?
Στο θέμα μας τώρα, ο xristoforos είναι ένα άτομο που δήνει στο φόρουμ μια ωραία πνοή!!Μπορεί να μας βρίζει και να μας λέει οτιδήποτε (βάζω μας χωρίς να εννοώ το φόρουμ αλλά ορισμένους από εμάς ξεχωριστά για συγκεκριμένα ζυτήματα) αλλά το λέει με τέτοιο τρόπο που ναι μεν πειράζεσαι αλλά δεν σε ενδοιαφέρει και τόσο!!!Νομίζω πως εσύ με τους ομοίους σου είστε οι μόνοι που ενοχλούντε από τα σχόλια του Χριστόφορου!!!
Ανάτρεξε στα ποστ του να δεις τους χαρακτηρισμούς
|
|
|
|