@Karaμazoβ
Trolls must be trolled
αυτός ομως δεν ειναι troll. Ο,τι ποστάρει το πιστευει. Στην τελική, είναι δυνατον, να γίνει καποια σοβαρή συζητηση στο φορουμ, οταν a priori ο σκοπος ειναι το τρολλαρισμα?
He speaks the truth.
Αλλά έχουμε φάει τα (διαλεκτικά) μας μπούτια στο φόρουμ, γιατί η συζήτηση με τους φορουμοκνίτες(dnitsos, promitheas κλπ) δεν βοηθάει όταν ο άλλος έχει γράψει κάποτε:
gay friendly Βιομηχανία!!!
εμπρός όλου του κόσμου τα πουσταρία ενωθείτε, διαδηλώστε, βγάλτε τις ανωμαλίες σας απο το κρεβάτι σας στους δρόμους, μυήστε και άλλους στο πουσταριό,
να ανοίξουν οι αγορές της gay friendly Βιομηχανίας.....
...συγχρονα μεμεδάκια υποταχτειτε στους σύγχρονους "Σουλτάνους", ρευστοποιήστε τον θεσμό της οικογένειας, γρεμίστε κάθε άμυνα στον εκμαυλισμό των συνειδήσεων, επιταχύνετε τον "εκπολιτισμένο" λουμπενισμό, γονατίστε στα σφυροκοπήματα του Ιμπεριαλιστικού Κοσμοπολιτισμού.
.....έμ μας γαμάνε τα αφεντικά
.....έμ να μας γαμάνε και άλλοι
Δηλαδή αλήθεια μετά απο αυτό(και μετά από τόσα άλλα που έχει πει) ,
δεν περιμένω κανέναν άνθρωπο να μιλήσει σοβαρά μαζί του.Αλλά είναι κρίμα, γιατί παλιά πραγματικά γίνονταν και μια κουβέντα, έστω κουτσουρεμένα ή στρεβλά , ενώ τον τελευταίο καιρό τίποτα... Μόνο τρολοτόπικ έχουμε γεμίσει ρε γαμώτο. Και δε λέω, το τρολλάρισμα έχει πλάκα, αλλά άμα θέλω να τρολλάρω πάω στο /b/
ρε παλουκάρι.... όποιος δεν συμφωνεί με την διαφήμηση και την προώθηση της ομοφυλοφιλίας δεν ειναι σοβαρός και άξιος να σταθεί μαζί σου σε κουβέντα?
Τι να κάνουμε τώρα... Δεν συμφωνώ με την κατάσταση των gay παρελάσεων να προχωράω με τα παιδία μου και να βλέπουν τους πούστιδες να γλωσσοφιλίουνται!!
Τι να κάνουμε τώρα... εσύ είσαι σε ένα άλλο "ανώτερο" επίπεδο αντίληψης και μόρφωσης... μπορεί να πείς μια μέρα στον γίο σου ότι έιναι "επιλογή" του να τα φτίαξεις είτε με
την Κατερινούλα είτε με τον Βαγγελάκη.Εγώ απλά είμαι ένας "συντηρητικός" που απλά τυχαίνει - τυχαίνει λεω - να βλέπω πίσω απο την επιφάνεια του ντεμέκ "δικαιώματος στο ετεροπροσδιορισμό", βιομηχανίες υποταγής συνειδήσεων και σχεδιασμούς για την κάμψη των αντιστάσεων των λαών.
Οσο για τον Καζάκη, φυσικά και δεν συμφωνώ μαζί του σε πολλά και κυρίως για το ρόλο που αποδίδει στο ΚΚΕ, ωστόσω η ανάλυση που κάνει για τον φασισμό είναι διαλεκτική και ερευνά σε βάθος τα οικονομικά και πολιτικά αίτια της ανάδειξής του.