|
 Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη. Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Show Posts
|
Pages: [1] 2 3 ... 31
|
3
|
Πίνακας Ανακοινώσεων / Ληγμένες Αγγελίες / Re: Εργασία στον ΟΤΕ
|
on: February 26, 2009, 13:15:06 pm
|
Sto 2650 peripou, prin 2-3 meres me kalesan kai me rwtisan gia 1242 (den mou eipan kapoia imerominia omws)
p.s. Sorry gia ta greeklish, twra ry8mizw ta locales
We will be expecting you  Πότε περίπου να περιμένω? Ήρθε καινούριος κόσμος?? Μήπως με προσπέρασαν??? 
|
|
|
6
|
Μαθήματα Βασικού Κύκλου / Συστήματα Αυτόματου Ελέγχου Ι / Re: [ΣΑΕ Ι] ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2008
|
on: February 09, 2009, 00:26:05 am
|
Κι ως Y(s) τί θα θεωρήσουμε? Την έξοδο του συστήματος?
Γιατί έχω την εντύπωση ότι σε τέτοια περίπτωση, είτε αναφερόμαστε σε άλλο Ε(s) είτε σε άλλο Y(s). Είναι λογικό να ισχύει αυτός ο τύπος για το σφάλμα ανάδρασης, γιατί εκεί αναφέρεται, στο πόσο καλά παρακολουθεί η έξοδος την είσοδο του συστήματος.
Όμως έτσι καθιστάς αδιάφορη τη συνάρτηση της ανάδρασης.
Το πιθανότερο είναι ότι κάπου λέω μλκίες αλλά δεν μπορώ να το βρω.
|
|
|
7
|
Μαθήματα Βασικού Κύκλου / Συστήματα Αυτόματου Ελέγχου Ι / Re: [ΣΑΕ Ι] ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2008
|
on: February 09, 2009, 00:20:29 am
|
Το πρώτο θέμα με τα σφάλματα μας το έλυσε μέσα στην τάξη.
Μια απορία για το πρώτο θέμα του Σεπτεμβρίου 2008. Το σφάλμα ανάδρασης το υπολογίζω ως εξής: E(s) = V(s) - Ha(s) x Y(s) E(s) = V(s) - Ha(s) x H(s) x E(s) E(s) x [ 1 + Ha(s) x H(s) ] = V(s) E(s) = V(s) / [ 1 + Ha(s) x H(s) ]Αυτό είναι το σωστό? Σε μια ερώτηση προόδου Νοέμβριο του 2001, αυτό αναφέρεται σαν σωστό. Ο αρχικός τύπος που λέει το βιβλίο ότι ισχύει πάντα (σελ. 203 κάτω) αναφέρει όμως: E(s) = V(s) - Y(s) κι αν το Y(s) ληφθεί ως η έξοδος του συστήματος, τότε πως λαμβάνουμε υπόψη και το Ha(s) στο σφάλμα?
|
|
|
10
|
Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές και Τεχνικά Θέματα / Οθόνες, Projectors / Re: Help η LG μου τρεμοπαίζει-αναβοσβήνει!
|
on: November 13, 2008, 11:22:23 am
|
Στην Ευρωπαϊκή Ένωση, απ' όποιο κατάστημα κι αν είναι αγορασμένο ένα "ηλεκτρονικό" προϊόν έχει minimum 2 χρόνια εγγύηση. Πιο συγκεκριμένα αναφέρονται τα εξής:
Οδηγία 1999/44/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, της 25ης Μαΐου 1999, σχετικά με ορισμένες πτυχές της πώλησης και των εγγυήσεων καταναλωτικών αγαθών. Η Ελλάδα εναρμονίστηκε με τον ν. 3043/2002 (ΦΕΚ 192Α/21/8/02).
Σύμφωνα λοιπόν με το νόμο αυτό (και γενικότερα με την κοινοτική νομοθεσία) όποιο προϊόν διακινείται στην Ελλάδα (και γενικότερα σε χώρα της ΕΟΚ) έχει τουλάχιστον δύο χρόνια εγγύηση.
Τα σχετικά άρθρα: Άρθρο 554 Παραγραφή Τα δικαιώματα του αγοραστή λόγω πραγματικού ελαττώματος ή έλλειψης συνομολογημένης ιδιότητας παραγράφονται μετά την πάροδο πέντε ετών για τα ακίνητα και δύο ετών για τα κινητά. Άρθρο 555 Η παραγραφή αρχίζει από την παράδοση του πράγματος στον αγοραστή. Το ίδιο ισχύει και αν ο αγοραστής ανακάλυψε το ελάττωμα ή την έλλειψη της ιδιότητας αργότερα. Αν ο αγοραστής ζήτησε να διεξαχθεί συντηρητική απόδειξη, η παραγραφή διακόπτεται έως το τέλος της διαδικασίας αυτής.
Επίσης, από όσες LG πέρασαν από τα χέρια μου, ή αγόρασαν φίλοι μου, σε όλες υπήρχε 3 χρόνια on-site εγγύηση αντιπροσωπίας. Ήτοι: τηλέφωνο για ενημέρωση, fax με την απόδειξη αγοράς και τον σειριακό αριθμό και μέσα σε 2 εργάσιμες έρχεται courier στο σπίτι σου παίρνει την παλιά και σου αφήνει μια καινούρια.
|
|
|
13
|
Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές και Τεχνικά Θέματα / CPU, RAM, Motherboards / Re: RAM Cocktail?
|
on: September 18, 2008, 22:01:50 pm
|
Τι θα γίνει αν βάλω μαζί RAM διαφορετικών συχνοτήτων? Δηλαδή είναι καλύτερα να έχω μόνο τη γρήγορη ή να έχω περισσότερα GB με ανάμεικτες συχνότητες?
Σε manual mode μπορεί να παίξουν και στην ανώτερη συχνότητα. Ανάλογα τι ic's φοράνε, και τί "σηκώνουν" αυτά. By spd λογικά ναι, θα παίξουν στην χαμηλότερη. Δώσε μας πληροφορίες για τις μνήμες και τη μητρική σου και θα δούμε τί γίνεται 
|
|
|
|
|