THMMY.gr

Παρα-φόρουμ => Σχετικά με το THMMY.gr => Topic started by: Tempus Fugit on September 24, 2012, 20:30:01 pmTitle: Κανονισμός του ΤΗΜΜΥ.gr
Post by: Tempus Fugit on September 24, 2012, 20:30:01 pm
Παρατίθονται οι όροι συμμετοχής στο forum όπως εμφανίζονται κατά την εγγραφή και ισχύουν ως τώρα, για να μπορεί κανείς να τους ανατρέξει όποτε θελήσει.

Οι κανονισμοί είναι γενικά είναι εξελίξιμοι και συζητήσιμοι στην κοινότητα. Υπάρχει παλιότερο topic εδώ (https://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=10750.0) που είναι αρκετά παλιό και αφορά τον σχολιασμό outdated πλέον κανόνων. Οποιαδήποτε συζήτηση και μπορεί να συνεχιστεί εκεί και για τους ισχύοντες κανόνες.
***
Σημείωση προ ανάγνωσης όρων:
Παρακαλείστε μετά την εγγραφή να ελέγχετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που εισάγατε, συμπεριλαμβανομένου και του φάκελου όπου στέλνει τα αυτόματα μηνύματα το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο. Εγκρίνεται σύντομα από τους διαχειριστές και απαιτείται από μέρους σας επαλήθευση με σύνδεσμο που θα έχει το email που θα σας αποσταλεί.
***

Με την εγγραφή σας στη Δημόσια Συζήτηση (Forum) και τη συμμετοχή σας στις συζητήσεις του, συμφωνείτε ότι δε θα χρησιμοποιήσετε υλικό ή κείμενο στις δημοσιεύσεις σας το οποίο είναι αναληθές, δυσφημιστικό, συκοφαντικό, ανακριβές, υβριστικό, που να προκαλεί μίσος, που να απειλεί ή να παραβιάζει τον ιδιωτικό χώρο ενός άλλου μέλους, ή να έρχεται σε αντίθεση με κάποιον διεθνή ή ελληνικό νόμο. Επίσης, συμφωνείτε ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε υλικό που να ανήκει στην πνευματική ιδιοκτησία κάποιου τρίτου χωρίς να έχετε την έγγραφη συναίνεση του ιδιοκτήτη του υλικού αυτού, εκτός και αν έχετε ο ίδιος τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας του υλικού που χρησιμοποιείτε. Επιπλέον, απαγορεύονται σε αυτή τη Δημόσια Συζήτηση τα ανεπιθύμητα εμπορικοδιαφημιστικά μηνύματα (spam), η αποστολή τεράστιων όγκων πληροφοριών (flooding), κάθε είδους διαφημίσεις, οι αλυσιδωτές επιστολές (chain letters), το πυραμιδικό μάρκετινγκ και κάθε είδους παρενοχλήσεις προς άλλα μέλη. Σας συνιστούμε να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας γιατί κουράζουν τους αναγνώστες ή κεφαλαίους χαρακτήρες που υποδηλώνουν κατά την γραπτή διαδικτυακή επικοινωνία υψηλή ένταση της φωνής.

Πρέπει να λάβετε υπόψη σας ότι η Ομάδα Διαχείρισης δεν μπορεί να επαληθεύσει την εγκυρότητα της κάθε δημοσίευσης. Επίσης μην ξεχνάτε ότι οι δημοσιεύσεις  δεν παρακολουθούνται συνεχώς, επομένως η Ομάδα Διαχείρισης δεν είναι υπεύθυνη για το όποιο περιεχόμενο τους και δεν εγγυάται την ακρίβεια, πληρότητα ή τη χρησιμότητα των παρατιθέμενων πληροφοριών. Οι δημοσιεύσεις εκφράζουν τις απόψεις του μέλους που τις συνέγραψε, και σε καμία περίπτωση τις απόψεις της Ομάδας Διαχείρισης, των διαχειριστών ,των συντονιστών, των άλλων μελών ή του forum. Δεν αναγνωρίζεται, δεν γίνεται αποδεκτή και δεν προωθείται κανενός είδους "συλλογική ευθύνη" για οποιαδήποτε δημοσίευση. Οποιοδήποτε μέλος θεωρήσει ότι ένα δημοσιευμένο μήνυμα είναι ανάρμοστο, παρακαλείται να ειδοποιήσει αμέσως κάποιον διαχειριστή ή συντονιστή της Δημόσιας Συζήτησης. Η Ομάδα Διαχείρισης και οι Συντονιστές, διατηρούν το δικαίωμα να διαγράψουν ανάρμοστο περιεχόμενο, είτε μετά από ειδοποίηση μέλους είτε σύμφωνα με την ιδία κρίση της Ομάδας Διαχείρισης και/ή των συντονιστών μέσα σε λογικά χρονικά πλαίσια, αν κρίνουν ότι είναι απαραίτητη η άμεση διαγραφή του. Επειδή αυτή η διαδικασία δεν είναι αυτόματη, παρακαλούμε καταλάβετε ότι δεν είναι εφικτό να διαγραφούν ή να διορθωθούν οι συγκεκριμένες δημοσιεύσεις άμεσα. Η ίδια τακτική ισχύει και για τις πληροφορίες που υπάρχουν στα προφίλ του κάθε μέλους.

Παραμένετε αποκλειστικά υπεύθυνος για το περιεχόμενο των δημοσιεύσεων σας. Επιπλέον, συμφωνείτε να προστατεύετε και να απαλλάσσετε από κάθε ευθύνη την Ομάδα Διαχείρισης, τους διαχειριστές και τους συντονιστές, καθώς και τους όποιους δικτυακούς τόπους σχετίζονται με αυτή τη Δημόσια Συζήτηση. Η Ομάδα Διαχείρισης διατηρεί επίσης το δικαίωμα να αποκαλύψει την ταυτότητα σας (ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετική με εσάς που έχει αποθηκευτεί σε αυτήν την υπηρεσία) σε περίπτωση κάποιας επίσημης καταγγελίας ή δικαστικής αγωγής που έχει προκύψει από τη χρήση της Δημόσιας Συζήτησης.

Έχετε την δυνατότητα με την εγγραφή σας να επιλέξετε το ψευδώνυμό σας. Παρακαλείσθε να επιλέξετε ένα ψευδώνυμο που να αρμόζει με τους παραπάνω κανόνες της Δημόσιας Συζήτησης. Με αυτόν τον λογαριασμό που πρόκειται να ενεργοποιήσετε, συμφωνείτε να μην ανακοινώνετε ποτέ τον κωδικό σας σε κάποιο άλλο μέλος, για την προστασία του λογαριασμού σας και για λόγους εγκυρότητας. Επίσης, συμφωνείτε να μη χρησιμοποιείτε ΠΟΤΕ τον λογαριασμό κάποιου άλλου μέλους για οποιονδήποτε λόγο. Επιπλέον, θα είναι ασφαλέστερο να χρησιμοποιήσετε έναν περίπλοκο και μοναδικό κωδικό για τον λογαριασμό σας, για να εμποδίσετε την πιθανή παραβίαση του λογαριασμού σας. Ακόμα δεν επιτρέπεται να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό εάν είστε ήδη κάτοχος κάποιου λογαριασμού.

Μετά την εγγραφή σας και όταν συνδεθείτε στη Δημόσια Συζήτηση, είστε σε θέση να συμπληρώσετε ένα λεπτομερές προφίλ. Είναι δικιά σας ευθύνη να παρουσιάσετε ευπρεπείς και ακριβείς πληροφορίες σε αυτό. Οποιαδήποτε πληροφορία κρίνει η Ομάδα διαχείρισης ή οι συντονιστές ότι δεν είναι ακριβής ή ότι είναι ανάρμοστη, θα απομακρύνεται, με ή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Εάν η ομάδα διαχείρισης αντιλήφθει πως κάτι από τα παραπάνω δεν τηρείται, και διαγνωστεί συστηματική προσπάθεια δημιουργίας άσχημων καταστάσεων, διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείσει μόνιμα το μέλος. Πρέπει να λάβετε επίσης υπόψη σας ότι με κάθε δημοσίευση  καταγράφεται και η διεύθυνση IP σας, σε περίπτωση που χρειαστεί να αποβληθείτε από τη Δημόσια Συζήτηση ή να επικοινωνήσουμε με τον Πάροχο Υπηρεσιών Ίντερνετ (ISP). Αυτό θα συμβεί μόνο σε περίπτωση υπερβολικής παραβίασης αυτής της συμφωνίας.

Τέλος, λάβετε υπόψη σας ότι το λογισμικό της Δημόσιας Συζήτησης τοποθετεί ένα cookie, ένα αρχείο κειμένου που περιέχει μικρά κομμάτια πληροφοριών (όπως είναι το όνομα και ο κωδικός σας), στην προσωρινή μνήμη (cache) του φυλλομετρητή σας. Αυτό χρησιμοποιείται ΜΟΝΟ για να διατηρεί ή όχι τη σύνδεσή σας με τη Δημόσια Συζήτηση. Αυτό το λογισμικό δεν συλλέγει ούτε στέλνει κανένα άλλο είδος πληροφοριών στον υπολογιστή σας.

Σε κάθε περίπτωση, η Ομάδα Διαχείρισης είναι πρόθυμη να συζητήσει για κάθε προβληματισμό σας, είτε δημόσια είτε με προσωπική επικοινωνία.