THMMY.gr

Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία => Κινητοποιήσεις - Πρωτοβουλίες Φοιτητών => Topic started by: Aris★ on October 24, 2024, 14:45:56 pm



Title: [ΑΡΑΓΕ Attack] Η πρωινή βαβούρα των F-16 βλάπτει σοβαρά την παιδεία-υγεία
Post by: Aris★ on October 24, 2024, 14:45:56 pm
(https://i.imgur.com/gcyehaQ.png)

Η πρωινή βαβούρα των F-16 βλάπτει σοβαρά την παιδεία-υγεία

Στην Θεσσαλονίκη έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για την στρατιωτική παρέλαση με τα F-16 και τα ραφαλ να μας παίρνουν τα αυτιά κάθε πρωί. Πτήσεις οι οποίες κοστίζουν 23.000+ την ώρα για το κάθε μαχητικό αεροσκάφος.

Όλα αυτά σε μια περίοδο όξυνσης των πολεμικών συρράξεων και της αντίστοιχης πολεμικής προετοιμασίας. Με άλλα λόγια, η κυβέρνηση και η ΕΕ ετοιμάζονται για πόλεμο. Η ΕΕ έχει δώσει 40 δισεκατομμύρια ευρώ ως πακέτο στρατιωτικής βοήθειας για την Ουκρανία και φτιάχνει την δική της οικονομία πολέμου. Υπάρχουν πλάνα για δημιουργία «αμυντικού» ταμείου που θα αγγίζει τα 100 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ προωθούνται σχεδιασμοί για την χρηματοδότηση φθηνών δανείων προς τα κράτη για την αγορά εξοπλισμών.

Αυτά σε βάρος των λαών οπού θα υποστούν νέα μέτρα λιτότητας, νέες αντεργατικές πολιτικές (το 8ώρο αποτελεί παρελθόν σε πολλές χώρες της ΕΕ) για χάρη της ανάπτυξης της πολεμικής βιομηχανείας, αφού κονδύλια που προορίζονται για την υγεία, την παιδεία, την ασφάλιση και άλλα αγαθά θα κατευθυνθούν στην πολεμική βιομηχανία. Με απλά λόγια οι λαοί θα βάλουν πλάτη για να φτιάξουν τα όπλα που θα τους φτωχοποιήσουν και στην χειρότερη θα τους σκοτώσουν.

Για αυτό εμείς απαιτούμε:
// Τέρμα στις δαπανηρές στρατιωτικές παρελάσεις. Εναντιωνόμαστε στην προώθηση του μιλιταριστικού αισθήματος!
// Ανακατεύθυνση των κονδυλίων των παρελάσεων προς την παιδεία και την υγεία!
// Έξοδος από το ΝΑΤΟ και την φιλοπόλεμη ΕΕ!
// Λεφτά για την παιδεία και όχι για την πολεμική προετοιμασία!
// Καμία πολεμική έρευνα στις σχολές μας. Να κλείσει η DefenceEduNet, εταιρεία με μοναδικό σκοπό την διασύνδεση των ΑΕΙ με την ελληνική πολεμική βιομηχανία.

ΑΡΑΓΕ Attack