Title: Η Χάιδω ...ο Κώστας ...κι οJimi που δεν ξέρει C... Post by: jimi on September 25, 2006, 22:31:37 pm Bob εσύ λες ψέμματα....Τη Χάιδω μπορεί να της έμαθες C ,αλλά δεν της έμαθες ηλεκτρονικά... ;D ;D ;D
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Το θέμα προέκυψε από εδώ (http://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=6861.0). Title: Απ: Η Χάιδω ...ο Κώστας ...κι οJimi που δεν ξέρει C... Post by: MARIOS on September 25, 2006, 22:36:26 pm Ρε παιδιά, c ούτε εγώ ξέρω,αλλά μήπως άδικα μαλλώνετε και εσείς?Τελικά με αυτά που βάζει (και εννοεί κυρίως), μόνο ο Κορτέσης ξέρει c!!
Title: Απ: Η Χάιδω ...ο Κώστας ...κι οJimi που δεν ξέρει C... Post by: jimi on September 25, 2006, 22:45:42 pm Ρε παιδιά, c ούτε εγώ ξέρω,αλλά μήπως άδικα μαλλώνετε και εσείς?Τελικά με αυτά που βάζει (και εννοεί κυρίως), μόνο ο Κορτέσης ξέρει c!! Πρώτον άσε μας να γελάσουμε λίγο...Και δεύτερον ο Κορτέσης είναι ό,τι να'ναι...Εκείνος είναι που δε ξέρει C.. ;) Title: deleted Post by: BOBoMASTORAS on September 25, 2006, 23:07:47 pm deleted
Title: Απ: Η Χάιδω ...ο Κώστας ...κι οJimi που δεν ξέρει C... Post by: jimi on September 25, 2006, 23:42:07 pm Καλά μιλάμε για επιστημοική εξήγηση...Όχι παίζουμε... ;D :D ;D
Title: Απ: Η Χάιδω ...ο Κώστας ...κι οJimi που δεν ξέρει C... Post by: Καμένος on September 25, 2006, 23:56:10 pm Τέλος όσο αναφορά τη Χάιδω, είναι προφανές ότι σα γνήσια απόγονος των ΕΛ κατέχει γνώση και τεχνογνωσία σαφώς ανώτερη. Πως θα μπορούσα εγώ ένα αδαής να τη διδάξω οτιδήποτε. Το παραπάνω κείμενο είναι μπλιεεεέ. Μη δίνετε σημασία. Ο Jimi θα καταλάβει :D Μου ρίχνετε τον Κώστα... Ά ρε Κώστα τι τραβάς!! Σε πήρε η Χάιδω φαλλάγγι!! Title: Απ: Η Χάιδω ...ο Κώστας ...κι οJimi που δεν ξέρει C... Post by: poly1 on September 26, 2006, 00:05:51 am Έλεος ο Κορτέσης μια χαρά ξέρει C
Εσείς δε ξέρετε την τύφλα σας >:( και ολα τα παραπανω ειναι οφφ τοπικ Αποστολε μη ξεχασεις να τα πεταξεις :) Title: Απ: Η Χάιδω ...ο Κώστας ...κι οJimi που δεν ξέρει C... Post by: jimi on September 26, 2006, 00:15:58 am Έλεος ο Κορτέσης μια χαρά ξέρει C Εσείς δε ξέρετε την τύφλα σας Καλά καλά ....ό,τι πεις... Title: Απ: Η Χάιδω ...ο Κώστας ...κι οJimi που δεν ξέρει C... Post by: poly1 on September 26, 2006, 00:17:48 am Έλεος ο Κορτέσης μια χαρά ξέρει C Εσείς δε ξέρετε την τύφλα σας Καλά καλά ....ό,τι πεις... Title: Απ: Η Χάιδω ...ο Κώστας ...κι οJimi που δεν ξέρει C... Post by: anonymous-root on September 26, 2006, 00:24:40 am Αφού μαμήθηκε το τοπικ.
Η χάιδω ποιά είναι; Τι σχέση έχει με την ΣΕ; Title: Απ: Η Χάιδω ...ο Κώστας ...κι οJimi που δεν ξέρει C... Post by: jimi on September 26, 2006, 00:31:40 am Αφού μαμήθηκε το τοπικ. Η χάιδω ποιά είναι; Τι σχέση έχει με την ΣΕ; Η Χάιδω είναι η καλύτερη φίλη της Αστερίας...Η τελευταία τα είχε με τον Κώστα ,αλλά τελικά της την έφαγε η πρώτη...Τελικά η Χάιδω χώρησε και αυτή με τον Κώστα και τα έφτιαξε με την Αστερία....Στο όλο σκηνικό μπλέκονται και τα στοιχεία που έδωσε ο Bob...Γενικά η υπόθεση είναι ανεξιχνίαστη και συνεχώς νέα στοιχεία έρχονται στο προσκήνιο... Η C εμπλέκεται με ένα μοναδικό τρόπο στην ιστορία...Αλλά ακόμα δεν έχουμε πολλές πληροφορίες για το θέμα...Αναμείνατε στο ακουστικό σας λοιπόν... ;) Υ.Σ:Το ξέρω ότι τα έπαιξες...Άλλη φορά να μάθεις να μην είσαι περίεργος...μουχαχαχα Title: Απ: Η Χάιδω ...ο Κώστας ...κι οJimi που δεν ξέρει C... Post by: anonymous-root on September 26, 2006, 00:41:45 am Συνεχίζω λίγο ακόμα, και θα τα κόψουμε μετά. ;)
Τζίμι έχεις χοντρύνει το πράγμα. :???: :???: :???: :???: Ποιος είναι ο Κώστας; Ποιά είναι η Αστερία; (καλή; :D :P)*** Να μου αναφέρεις ΑΕΜ ! :D Τέλος η ΣΕ ήταν πλους πλους ή σαρπ; Γιατί έχει μεγάλη σημασία ξέρεις. και γιατί ο μπομπ δεν της έμαθε τελικά ηλεκτρονικά; ήταν ανεπίδεκτη μαθήσεως; :-\ ***ΕΔΙΤ ελικά η Χάιδω χώρησε και αυτή με τον Κώστα και τα έφτιαξε με την Αστερία.. Ακυρή η ερώτηση! :o :o :o :o :o :o :o Title: Απ: Η Χάιδω ...ο Κώστας ...κι οJimi που δεν ξέρει C... Post by: poly1 on September 26, 2006, 00:42:42 am Συνεχίζω λίγο ακόμα, και θα τα κόψουμε μετά. ;) Τζίμι έχεις χοντρύνει το πράγμα. :???: :???: :???: :???: συμπερασμα : τζιμι κανε διαιτα επειγοντως Title: Απ: Η Χάιδω ...ο Κώστας ...κι οJimi που δεν ξέρει C... Post by: jimi on September 26, 2006, 00:46:51 am και γιατί ο μπομπ δεν της έμαθε τελικά ηλεκτρονικά; ήταν ανεπίδεκτη μαθήσεως; :-\ Τέλος όσο αναφορά τη Χάιδω, είναι προφανές ότι σα γνήσια απόγονος των ΕΛ κατέχει γνώση και τεχνογνωσία σαφώς ανώτερη. Πως θα μπορούσα εγώ ένα αδαής να τη διδάξω οτιδήποτε. Tελικά η Χάιδω χώρησε και αυτή με τον Κώστα και τα έφτιαξε με την Αστερία.. Ακυρή η ερώτηση! :o :o :o :o :o :o :o Γιατί ρε???Bisexual είναι ...όχι λεσβία...Αμάν πια...Σεχιστές... Συνεχίζω λίγο ακόμα, και θα τα κόψουμε μετά. ;) Τζίμι έχεις χοντρύνει το πράγμα. :???: :???: :???: :???: συμπερασμα : τζιμι κανε διαιτα επειγοντως Ναι όντως ...έχω παχύνει τελευταία... ;) Title: Απ: Η Χάιδω ...ο Κώστας ...κι οJimi που δεν ξέρει C... Post by: anonymous-root on September 26, 2006, 00:47:54 am Ρε, δε μου είπες για τον κώστα και την αστερία.
Υπάρχει ληξιαρχική πράξη γάμου μεταξύ των κοριτσιών; :D Title: Απ: Η Χάιδω ...ο Κώστας ...κι οJimi που δεν ξέρει C... Post by: anonymous-root on September 26, 2006, 00:58:19 am ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ: JIMI, ούτε εγώ ξέρω C! Μην τους ακούς τους κουλτουριάδες, εμείς ξέρουμε κατευθείαν γλώσσα μηχανής! ;) Title: Απ: Η Χάιδω ...ο Κώστας ...κι οJimi που δεν ξέρει C... Post by: akis on September 26, 2006, 00:59:36 am είστε καμένοι ρε
εγω ξέρω μυ Title: deleted Post by: BOBoMASTORAS on September 26, 2006, 01:21:48 am deleted
Title: Απ: Η Χάιδω ...ο Κώστας ...κι οJimi που δεν ξέρει C... Post by: anonymous-root on September 26, 2006, 01:24:04 am Μπομπ οι αποκαλύψεις σου είναι κάτι παραπάνω απο συγκλονιστικές.
Έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό!! πες μας όμως. η αστερία τι ρόλο βαράει; και γιατί ο τζίμι που δεν ξέρει ΣΕ είναι μπλεγμένος στην υπόθεση; Title: Re: Η Χάιδω ...ο Κώστας ...κι οJimi που δεν ξέρει C... Post by: meltemi on September 26, 2006, 09:42:51 am Kαλά όλα τα άλλα.
Ο jimi γιατί δεν ξέρει C; :???: Title: Re: Η Χάιδω ...ο Κώστας ...κι οJimi που δεν ξέρει C... Post by: Verminoz on September 26, 2006, 10:09:39 am Γιατί είναι άχρηστος :P
Title: Re: Η Χάιδω ...ο Κώστας ...κι οJimi που δεν ξέρει C... Post by: mendelita on September 26, 2006, 12:27:26 pm Ένα έχω να πω!!
Αυτό το τόπικ είναι ό,τι να'ναι!!!!! ;D ;D Μπράβο, συνεχίστε την καλή δουλειά!! :D Title: deleted Post by: BOBoMASTORAS on September 26, 2006, 12:32:38 pm deleted
Title: Απ: Η Χάιδω ...ο Κώστας ...κι οJimi που δεν ξέρει C... Post by: anonymous-root on September 26, 2006, 12:34:40 pm ΒΟΒ μη μας κρατάς πολύ ώρα σε αγωνία!!
Έρχονται οι ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ! :D Title: Απ: Η Χάιδω ...ο Κώστας ...κι οJimi που δεν ξέρει C... Post by: anonymous-root on September 26, 2006, 12:35:46 pm Kαλά όλα τα άλλα. Ο jimi γιατί δεν ξέρει C; :???: Για τον ίδιο λόγο που δεν ξέρω και εγώ ΣΕ. Το ερώτημα που βασανίζει το ΑΛΤΕΡ είναι, θα μάθει ΣΕ; Θα μάθει ΣΕ πλους πλους; Title: Re: Απ: Η Χάιδω ...ο Κώστας ...κι οJimi που δεν ξέρει C... Post by: mendelita on September 26, 2006, 12:38:04 pm Ευχαριστούμε mendelita θα προσπαθήσουμε, όποτε έχουμε στοιχεία φυσικά. Η επόμενη αποκάλυψη είναι η σχέση της βουλίτσας με τη τεχνολογία των αρχαίων Αιγυπτίων. 8) Ωραίαααα!!!! :D Πειράζει όμως που ακόμα δεν έχω καταλάβει τι είναι η βουλίτσα? :-\ Kαλά όλα τα άλλα. Ο jimi γιατί δεν ξέρει C; :???: Για τον ίδιο λόγο που δεν ξέρω και εγώ ΣΕ. Το ερώτημα που βασανίζει το ΑΛΤΕΡ είναι, θα μάθει ΣΕ; Θα μάθει ΣΕ πλους πλους; Ε για ποιό λόγο? :???: Title: Απ: Η Χάιδω ...ο Κώστας ...κι οJimi που δεν ξέρει C... Post by: bakeneko on September 26, 2006, 12:38:52 pm (Μήπως να πάει στο χιούμορ; :P )
Title: Απ: Η Χάιδω ...ο Κώστας ...κι οJimi που δεν ξέρει C... Post by: anonymous-root on September 26, 2006, 12:42:38 pm Ε για ποιό λόγο? :???: Δυστυχώς ο λόγος ακόμα δεν μπορεί να αποκαλυφθεί. Οι ΕΛ τον έχουν καλά κρυμμένο. (Μήπως να πάει στο χιούμορ; :P ) Όχι ρε. Εδω μιλάμε σοβαρά. Βλέπεις τι προβλήματα έχουμε; Καλύτερα να πάει στις ανακοινώσεις! :D ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ. Title: Re: Απ: Η Χάιδω ...ο Κώστας ...κι οJimi που δεν ξέρει C... Post by: mendelita on September 26, 2006, 12:48:11 pm Ε για ποιό λόγο? :???: Δυστυχώς ο λόγος ακόμα δεν μπορεί να αποκαλυφθεί. Οι ΕΛ τον έχουν καλά κρυμμένο. Κάνεις λάθος!! Κι εγώ ανήκω στους Ελ (αφού είναι το τόπικ των αποκαλύψεων... :P) αλλά δεν έχω ακούσει τίποτα σχετικό... Οκ πολύ καμμένο, σταματάω... :-X Title: deleted Post by: BOBoMASTORAS on September 26, 2006, 12:53:50 pm deleted
Title: Απ: Η Χάιδω ...ο Κώστας ...κι οJimi που δεν ξέρει C... Post by: Καμένος on September 26, 2006, 12:55:07 pm Η Χαίδω ξέρει C SE Σε Σι?
Title: Απ: Η Χάιδω ...ο Κώστας ...κι οJimi που δεν ξέρει C... Post by: jimi on September 26, 2006, 13:25:57 pm Η Χαίδω ξέρει C SE Σε Σι? Τα είπαμε αυτά ...Με τα στοιχεία που έχουμε ως τώρα ,δε ξέρει C(ΣΕ ή ΣΥ)...Υπάρχει πιθανότητα όμως να γνωρίζει την παραλλαγή του Κορτέση. Kαλά όλα τα άλλα. Ο jimi γιατί δεν ξέρει C; :???: A, όλες μαζί τις θέλετε τις αποκαλύψεις. Αυτό δε μπορώ να το πω. Ας κάνει ο Jimi αποκαλύψεις γιατί δεν έχω στοιχεία. Επίσης ο Jimi όχι μόνο δε ξέρει C αλλα ούτε ΣΕ ούτε ΣΥ. Λοιπόν...Ο συνδυασμός του δυνάμεων της νέας τάξης πραγμάτων και του ψυχονετρονιακού πολέμου παρεμπόδισαν πολλά άτομα να μάθουν C,ΣΕ ή ΣΥ(εμπλέκομαι εντελώς συμπτωματικά λοιπόν).Ακόμα ο ακριβής τρόπος επίδρασης σε άτομα δεν έχει ανακαλυφθεί και ούτε η πραγματική σχέση με τους ΕΛ.Εκτιμήσεις μέχρι στιγμής δείχνουν πως υπάρχουν κόμβοι εκτοπλασματικής-ψυχονετρονιακής ενέργειας σε διάφορα γεωγραφικά πλάτη και μήκη της γης,και όσοι κινούνται σε αυτούς τους κόμβους δεν έχουν τη δυνατότητα να μάθουν C ή ΣΕ ή ΣΥ.Αυτή η κίνηση υπολογίζεται πως αντίκειται στη δράση της Χάιδως που ως γνωστόν προσπαθεί να μεταδώσει την ΕΛ-C(που είναι η πραγματική έκδοση της C) ως γνήσια απόγονος των ΕΛ. Title: Re: Η Χάιδω ...ο Κώστας ...κι οJimi που δεν ξέρει C... Post by: Turambar on September 26, 2006, 13:54:18 pm Quote ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ. Ξέρω την προπαίδεια... Το γράφει και το βιογραφικό μου! ( μέχρι το 7 όμως μόνο :( ) (στο χαρτί ξέρω και το 9 με τον εξής τρόπο: γράφω στο χαρτί: 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 και μετά γράφω δίπλα τους αριθμούς με αντίστροφη φορά: 0-9 1-8 2-7 3-6 4-5 5-4 6-3 7-2 8-1 9-0 οπότε έχω: 9 (όταν υπάρχει 0 μπροστά σε έναν αριθμό αριστερά της υποδιαστολής, παραλείπεται) 18 27 36 45 54 63 72 81 90 ) ΑΑΑΑ ξέρω και την προπαίδεια του Lost: 4 8 15 16 23 42 Title: Απ: Η Χάιδω ...ο Κώστας ...κι οJimi που δεν ξέρει C... Post by: jimi on September 26, 2006, 13:57:25 pm To off-topic του Turambar απαιτώ να σβηστεί...Μας χαλάει την πιάτσα... :)
Title: Re: Η Χάιδω ...ο Κώστας ...κι οJimi που δεν ξέρει C... Post by: mendelita on September 26, 2006, 13:58:11 pm Τι λες ρε jimi!!!!
Του Turambar είναι το καλύτερο.... :D Title: Απ: Η Χάιδω ...ο Κώστας ...κι οJimi που δεν ξέρει C... Post by: anonymous-root on September 26, 2006, 13:59:26 pm παιδιά ας επικεντρωθούμε στο μείζον θέμα μας.
ίσως η προπαίδεια του τουραμπαρ να ειναι το κλειδί για την αποκάλυψη του μυστικού των ΕΛ. Title: Re: Η Χάιδω ...ο Κώστας ...κι οJimi που δεν ξέρει C... Post by: Turambar on September 26, 2006, 14:06:49 pm Η απάντηση σε όλα
4 8 15 16 23 42 Title: Απ: Η Χάιδω ...ο Κώστας ...κι οJimi που δεν ξέρει C... Post by: Daphnekasgr on September 26, 2006, 14:18:13 pm Αφού το μαμήσαμε το θέμα όπως είπε και ο ανώνυμος.....
Ρε σεις...πήγα να γραφτώ στη σχολή μου όλα ωραία και καλά...μου δίνουν το πάσω...πάω να φύγω....το κοιτάω...και ο βλάκας με είχε γράψει ως Δάφνη-Χάιδω αντί για Δάφνη-Άννα!!!! :D :D :D :o Γύρισα του τα ψαλα.... ^idiot^ Ποιος ξέρει τι σκεφτόταν................. 8) Title: Απ: Η Χάιδω ...ο Κώστας ...κι οJimi που δεν ξέρει C... Post by: anonymous-root on September 26, 2006, 14:22:53 pm Αφού το μαμήσαμε το θέμα όπως είπε και ο ανώνυμος..... Ρε σεις...πήγα να γραφτώ στη σχολή μου όλα ωραία και καλά...μου δίνουν το πάσω...πάω να φύγω....το κοιτάω...και ο βλάκας με είχε γράψει ως Δάφνη-Χάιδω αντί για Δάφνη-Άννα!!!! :D :D :D :o Γύρισα του τα ψαλα.... ^idiot^ Ποιος ξέρει τι σκεφτόταν................. 8) Δάφνη το παρόν θέμα προέκυψε από διαχωρισμό από το "Τραπεζάκι για τους πρωτοετείς". :) Καλύτερα πόσταρε στο κατάληλλο τόπικ. ;) ΕΚΤΟΣ ΦΥΣΙΚΑ εαν το πάσο σου έχει γραμμένες επάνω του απόκρυφες πληροφορίες για τον Τζίμι. :D Title: Απ: Η Χάιδω ...ο Κώστας ...κι οJimi που δεν ξέρει C... Post by: bakeneko on September 26, 2006, 14:24:20 pm Προφανώς έγινε λάθος μέσα από το οποίο όμως αποκαλύφθηκε ότι το μυστικό κωδικό όνομα της Χάιδως είναι Δάφνη....
Title: Απ: Η Χάιδω ...ο Κώστας ...κι οJimi που δεν ξέρει C... Post by: Daphnekasgr on September 26, 2006, 14:48:13 pm Προφανώς έγινε λάθος μέσα από το οποίο όμως αποκαλύφθηκε ότι το μυστικό κωδικό όνομα της Χάιδως είναι Δάφνη.... ^wav^ ;D ;D ;D ;D ;D ;D Title: Re: Η Χάιδω ...ο Κώστας ...κι οJimi που δεν ξέρει C... Post by: Turambar on September 26, 2006, 14:59:15 pm Ώστε η Δάφνη είναι η Χάιδω?
οι αποκαλύψεις πέφτουν βροχή... προσοχή παιδιά, οι μυστικές υπηρεσίες δεν το έχουν σε τίποτα να ρίξουν στο φόρουμ όταν καταλάβουν ότι τα συμφέροντα τους θίγονται... Title: Re: Η Χάιδω ...ο Κώστας ...κι οJimi που δεν ξέρει C... Post by: Turambar on September 26, 2006, 14:59:36 pm πόσο μάλλον οι εξωγήινοι...
Title: Re: Η Χάιδω ...ο Κώστας ...κι οJimi που δεν ξέρει C... Post by: Verminoz on September 26, 2006, 15:17:39 pm Echelon is watching...
Title: Απ: Η Χάιδω ...ο Κώστας ...κι οJimi που δεν ξέρει C... Post by: Daphnekasgr on September 26, 2006, 15:18:12 pm Κάτι ήξερε ο γραμματέας της σχολής μου και με γραψε Χάιδω.... :-\ Που το βρήκε ο άτιμος!!! Λες να τας μυστικός πράκτορας? ^suspicious^
Title: Re: Η Χάιδω ...ο Κώστας ...κι οJimi που δεν ξέρει C... Post by: Turambar on September 26, 2006, 15:21:19 pm μπα... προφανώς η διαρροή θα έγινε από την ΚΥΠ, για να σε συνδέσουν με τους τρομοκράτες.
κλασσικά πράγματα Title: Re: Η Χάιδω ...ο Κώστας ...κι οJimi που δεν ξέρει C... Post by: Verminoz on September 26, 2006, 15:23:50 pm Ίσως να έγινε και μέσω του Carlos του Τσακαλιού ο οποίος συνεργάζεται με τον μυστικό στρατό των Ελ Μουντζαχεντιν!
Title: Απ: Η Χάιδω ...ο Κώστας ...κι οJimi που δεν ξέρει C... Post by: Daphnekasgr on September 26, 2006, 15:30:57 pm Ίσως να έγινε και μέσω του Carlos του Τσακαλιού ο οποίος συνεργάζεται με τον μυστικό στρατό των Ελ Μουντζαχεντιν! :o :o :o Λες????????......... Title: Re: Η Χάιδω ...ο Κώστας ...κι οJimi που δεν ξέρει C... Post by: Verminoz on September 26, 2006, 17:29:21 pm Στάνταρ όμως!!!
Title: Re: Η Χάιδω ...ο Κώστας ...κι οJimi που δεν ξέρει C... Post by: Nightwish on September 26, 2006, 17:31:17 pm :o
Title: Re: Η Χάιδω ...ο Κώστας ...κι οJimi που δεν ξέρει C... Post by: 4Dcube on September 26, 2006, 18:56:09 pm Παιδιά πραγματικά συγχαρητήρια!
Αυτά που γράφτηκαν εδώ μπορούν να προκαλέσουν και επιληψία! Magnifique! Title: Re: Η Χάιδω ...ο Κώστας ...κι οJimi που δεν ξέρει C... Post by: Turambar on September 26, 2006, 18:59:42 pm /me is also funny
Title: Απ: Η Χάιδω ...ο Κώστας ...κι οJimi που δεν ξέρει C... Post by: jimi on September 27, 2006, 00:01:39 am Μη λέτε ρε ό,τι θέλετε...Καμιά σχέση δεν έχει η Χάιδω με τη Δάφνη...Αλλά το εν λόγω πάσο πρέπει να το ελέγξουμε (ο Bob,ο Καμένος και εγώ) γιατί μπορεί όντως με κάποιο τρόπο να εμπλέκεται και αυτό στην ιστορία...Ίσως μας βοηθήσει να συγκεντρώσουμε και άλλες πληροφορίες. ;)
Η προπαίδεια του Turambar μπορεί να έχει κάποια ελάχιστη σχέση με τους ΕΛ ,αλλά όχι άμεσα με τη Χάιδω. Title: Re: Η Χάιδω ...ο Κώστας ...κι οJimi που δεν ξέρει C... Post by: Turambar on September 27, 2006, 01:04:32 am Έχουμε συγκάληψη... όχι συγκάληψη... να βγουν όλα στην φόρα τώρα
Title: Απ: Η Χάιδω ...ο Κώστας ...κι οJimi που δεν ξέρει C... Post by: Daphnekasgr on September 27, 2006, 01:29:50 am Μη λέτε ρε ό,τι θέλετε...Καμιά σχέση δεν έχει η Χάιδω με τη Δάφνη...Αλλά το εν λόγω πάσο πρέπει να το ελέγξουμε (ο Bob,ο Καμένος και εγώ) γιατί μπορεί όντως με κάποιο τρόπο να εμπλέκεται και αυτό στην ιστορία...Ίσως μας βοηθήσει να συγκεντρώσουμε και άλλες πληροφορίες. ;) Η προπαίδεια του Turambar μπορεί να έχει κάποια ελάχιστη σχέση με τους ΕΛ ,αλλά όχι άμεσα με τη Χάιδω. Και γω τι κέρδος θα έχω?!! ::) Μη νομίζεις ότι θα σε αφήσω να δεις σημαντικότατες πληροφορίες ανευ αντιτιμου!!! 8) Title: deleted Post by: BOBoMASTORAS on September 27, 2006, 17:08:25 pm deleted
Title: Απ: Η Χάιδω ...ο Κώστας ...κι οJimi που δεν ξέρει C... Post by: anonymous-root on September 27, 2006, 17:19:00 pm Πολύ δελεαστική προσφορά μπομπ. Το πι σι τι είναι; Quad Core? Το ρούτερ είναι 24 θέσεων;
Το αυτοκίνητο είναι πόρσε ή φερράρι; έχει Έι μπι Ες; :D Δώσε μας και άλλες πληροφορίες! Title: Απ: Η Χάιδω ...ο Κώστας ...κι οJimi που δεν ξέρει C... Post by: Daphnekasgr on September 27, 2006, 17:24:11 pm Ο ανώνυμος αυτόανακυρήχθηκες επίσημος μανατζερ μου...γι αυτό κάνει τις ερωτησεςι όσον αφορά την προσφορά σου..να δούμε αν μας συμφέρει!!!
Αν και πσ και λαπτο έχω...αλλά δε με χαλάει....... Μάνατζερ εσύ τι λες? Ή μήπως να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο? Γιατί όσο να ναι έχουμε σημαντικότατες πληροφορίες!!! ::) Title: Απ: Η Χάιδω ...ο Κώστας ...κι οJimi που δεν ξέρει C... Post by: anonymous-root on September 27, 2006, 17:30:37 pm Αφου η δάφνη με αυτοανακύρηξε επίσημο μάνατζερ θα κάνω πολύ σκληρές ερωτήσεις για να λάμψει η αλήθεια.
Δάφνη θα περιμένουμε την απάντηση του μπομπ ώστε να δούμε τι θα κάνουμε μετά. Title: deleted Post by: BOBoMASTORAS on September 27, 2006, 17:31:10 pm deleted
Title: Απ: Η Χάιδω ...ο Κώστας ...κι οJimi που δεν ξέρει C... Post by: anonymous-root on September 27, 2006, 17:32:10 pm Anonymous εσύ δεν έχεις info. Δε θα πάρεις τίποτα......... :P Όλα για τη Δάφνη ρεεεεε που ξέρεις εσύ τι έχω και τι δεν έχω; 8) Title: deleted Post by: BOBoMASTORAS on September 27, 2006, 17:37:14 pm deleted
Title: Απ: Η Χάιδω ...ο Κώστας ...κι οJimi που δεν ξέρει C... Post by: apostolos1986 on September 27, 2006, 17:39:16 pm άντε ρε μάθατε όλοι. μέχρι στιγμής μόνω εγω έχω κάνει αποκαλύψεις, με προσωπικό κίνδυνο μάλιστα. αν έχετε να πείτε κάτι τα τόπικ είναι ανοιχτά και οι mod δεμένοι...... :P ναι αλλά εσύ τα ξέρεις από πρώτο χέρι..κι έχεις ιερή υποχρέωση προς την ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ...να πεις ότι ξέρεις... κι επίσης ο Jimi κι ο Καμένος που μέχρι στιγμής δεν έχουν μιλήσει και πολύ... :P :P Title: Απ: Η Χάιδω ...ο Κώστας ...κι οJimi που δεν ξέρει C... Post by: Daphnekasgr on September 27, 2006, 18:40:15 pm Anonymous εσύ δεν έχεις info. Δε θα πάρεις τίποτα......... :P Όλα για τη Δάφνη ρεεεεε ^kissy^ Ο ανώνυμος ο μάνατζερ μου ξέρει τα πάντα!! :D :D Πέσε τώρα την προσφορά! 8) Title: deleted Post by: BOBoMASTORAS on September 27, 2006, 18:47:03 pm deleted
|