Title: [Σ.Π.Η.Ε.] Εκπαιδευτική εκδρομή 2018 Post by: Wagabaga on October 24, 2018, 19:15:15 pm Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος διοργανώνεται εκδρομή στα πλαίσια του μαθήματος των Σταθμών Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας του Ενεργειακού Τομέα. Η εκδρομή είναι 2ήμερη με μία διανυκτέρευση, Πέμπτη και Παρασκευή 29 - 30 Νοεμβρίου. Περιλαμβάνει επίσκεψη στον υδροηλεκτρικό σταθμό της Σφηκιάς, τα λιγνιτορυχεία, τον ΑΗΣ Αμύνταιου και το κέντρο ελέγχου ενέργειας στην Πτολεμαΐδα.
Στην εκδρομή μπορούν να συμμετέχουν φοιτητές ανεξαρτήτως του τι τομέα έχουν επιλέξει. Ωστόσο, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για τους φοιτητές που έχουν επιλέξει το μάθημα των Σ.Π.Η.Ε. Σε ό,τι αφορά το κόστος το πανεπιστήμιο καλύπτει τα έξοδα μεταφοράς και διαμονής. Την μία από τις 2 μέρες το γεύμα αναλαμβάνει συνήθως η ΔΕΗ. Το βράδυ οργανώνεται δείπνο στον χώρο του ξενοδοχείου για το οποίο θα χρειαστεί να διατεθεί το ποσό των 15 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες γι' αυτό σύντομα. Για δηλώσεις συμμετοχής στην εκδρομή συμπληρώνετε την φόρμα https://goo.gl/forms/1IWC2KjFQ3Jl9Q333 Προθεσμία δήλωσης συμμετοχής (μέσω της φόρμας) μέχρι την Παρασκευή 09/11 Προθεσμία καταβολής χρηματικού ποσού (15 ευρώ) μέχρι Τρίτη 20/11 Υπεύθυνοι για την εκδρομή είναι: Γήσης Αλέξανδρος Γκερζελής Γιώργος Μπόζιου Νικόλ Title: Re: [Σ.Π.Η.Ε.] Εκπαιδευτική εκδρομή 2018 Post by: Wagabaga on November 27, 2018, 14:32:44 pm Την Πέμπτη το πρωί ώρα συγκέντρωσης 7:15 μπροστά στην είσοδο του Πολυτεχνείου ώστε 7:30 η ώρα αυστηρά να έχουμε φύγει.
Πρόγραμμα εκδρομής : Θα ξεκινήσουμε απ δω για το ΥΗΣ Σφηκιάς, ύστερα θα επισκεφθούμε τα λιγνιτωρυχεία έξω απ την Πτολεμαίδα με επόμενη στάση στο εργοτάξιο της Πτολεμαΐδας V. Το απόγευμα θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για περίπου δυο ώρες στην Πτολεμαίδα. Μετά θα τακτοποιηθούμε στα ξενοδοχεία που είναι το Panorama Hotel και το Bella Toumpa στον Αγ. Παντελεήμονα και το βράδυ έχει κανονιστεί γεύμα με ορχήστρα στο Bella Toumpa. Την επόμενη μέρα θα επισκεφθούμε τον ΑΗΣ Αμυνταίου όπου θα μας προσφέρει η ΔΕΗ το μεσημεριανό γεύμα. Τέλος θα πάμε στο κέντρο κατανομής φορτίου στην Πτολεμαΐδα και μετά επιστροφή Θεσσαλονίκη. Πρωινό παρέχεται και στα δύο ξενοδοχεία! Σχετικά με το σε ποιο ξενοδοχείο θα μείνει ποιος θα σας ενημερώσουμε το πρωί της Πέμπτης . |