Title: ελεος ο χριστιανός!!! Post by: aneguitar on October 13, 2004, 15:43:55 pm ειμαι πρωτοετης στους ηλεκτρολογους και εχω το εξης προβλημα με την νεα συνδεση μου στο auth.net, συγκεκριμενα. ενω εχω κανει register στη διευθυνση noc.auth.gr/register καθως και ολη τη διαδικασια... ωστοσο, οταν συνδεομαι με τον κωδικο μου με pstn δεν μπαινει!! και λεει οτι το ονομα του χρηστη ή ο κωδικος προσβασης ειναι λανθασμενα. πιπες..... μια χαρα σωστα τα γραφω! αλλα δεν δουλευουν. μπορει καποιος γνωστης να μου εξηγησει τι συμβαινει??? ευχαριστω.
Title: Re:ελεος ο χριστιανός!!! Post by: ~Michelle~ on October 13, 2004, 15:50:30 pm Κατ'αρχήν καλωσήλθες στο φόρουμ! Κι εγώ πρωτοετής είμαι!
Τωρα στο θέμα... Μήπως πήγες να μπείς πριν περάσει μία μέρα απο την ενεργοποίηση; Title: Re:ελεος ο χριστιανός!!! Post by: bakeneko on October 13, 2004, 18:09:40 pm Παίζουν ρόλο και τα κεφαλαία-μικρά.. Δοκίμασε να μπεις και μεσημέρι.. Αν πάλι δεν τα καταφέρεις πήγαινε στο ΚΥΤΠ που βρίσκεται στο Βιολογικό (Εκεί που είναι και το τμήμα Πληροφορικής στον 2ο ή 3ο όροφο δε θυμάμαι :P ) - μαζί με το βιβλιάριο σπουδών σου - α δεν έχεις ε :P τέλοσπάντων έχοντας μαζί σου κάποιο χαρτί που να δείχνει ότι είσαι φοιτητής (το πάσο δε ξέρω αν στρέχει... μάλλον όχι :P )
Title: Re:ελεος ο χριστιανός!!! Post by: fugiFOX on October 14, 2004, 00:09:51 am Πάσο δεν δέχονται! Ε, ξες τώρα επίσημα πράγματα :P
Στείλτου ένα μαιλ θα σε απαντήσουν. Πάντως δεν φταίει κατα αναγκη ότι δεν το βάζεις σωστά.Οι συνδέσεςι είναι χάλια μη τα ξαναλέμε.Και εάν αργήσει πολύ να κάνει verify password σε πετάει έξω. Συμβουλή.Μην περιμένεις πολλά από τη σύνδεση του ΑΠΘ Title: Re:ελεος ο χριστιανός!!! Post by: kekropas on October 14, 2004, 01:48:51 am Δεν ξέρω βέβαια καθώς έχω αρκετά χρόνια να μπώ με λογαριασμό από ΑΠΘ αλλά θυμάμαι τότε
για απανωτές προσπάθειες μισής ώρας κτλ για να μπω! συναγονιζότανε άνετα την xtreme!!! Title: Re:ελεος ο χριστιανός!!! Post by: ~Michelle~ on October 14, 2004, 14:34:03 pm Οχι ρε παιδια! Εγώ, αν και συνήθως δεν έμπαινα με την σύνδεση του ΑΠΘ, όσες φορές προσπάθησα να μπώ με αυτήν μπήκε ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ (μεσημέρι-απογευμα ήταν)
Title: Re:ελεος ο χριστιανός!!! Post by: bakeneko on October 14, 2004, 17:10:36 pm Το μεσημέρι-απόγιομα μπαίνει... Το βράδι ειδικά στις ώρες 21-1 είναι που γίνεται πανικός και πρέπει να προσπαθείς μισή ώρα για να μπορέσεις να μπεις!
|