Title: [Ημερίδα ΙΕΕΕ] Εκδήλωση για την επιλογή τομέα Post by: IEEE SB on March 01, 2016, 12:54:01 pm Το φοιτητικό παράρτημα ΙΕΕΕ του ΑΠΘ σε συνεργασία με το Τμημα ΗΜΜΥ προσκαλούν τους φοιτητές του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΑΠΘ στην ημερίδα που πραγματοποιείται εν’όψει της επιλογής τομέα στο εαρινό εξάμηνο.
Πιο συγκεκριμένα, η ημερίδα είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 3/3 και θα περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη ενημέρωση τόσο σε θεωρητικό, όσο και σε πρακτικό επίπεδο και για τους 3 τομείς της σχολής. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με εισαγωγικές παρουσιάσεις από τους προέδρους του κάθε τομέα και θα συνεχιστεί με μία πλήρη ξενάγηση σε μεγάλο μέρος των εργαστηρίων της σχολής από διδακτoρικούς φοιτητές της σχολής μας. Η εκδήλωση απευθυνεται κυρίως σε φοιτητές και φοιτήτριες που επιλέγουν τομέα αυτό το εξάμηνο και εχει ως στοχο να καθιερωθεί ως ετήσιος θεσμός, για την καλύτερη δυνατή ενημερώση στο κομμάτι της επιλογής κατευθυνσης. Συνεπώς, στην περίπτωση μεγάλης συμμετοχής θα δοθεί προτεραιότητα στους φοιτητές που επιλέγουνε τομέα τρέχον εξάμηνο. Για την ομαλή λειτουργία της εκδήλωσης και για τον έγκαιρο διαχωρισμό των ομάδων επίσκεψης στα εργαστήρια, παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα, δηλώνοντας το έτος σας και αν επιλέγετε τομέα αυτό το εξάμηνο. Το link για τη φόρμα: https://docs.google.com/forms/d/1EcSyydOrNxq0GA6kTowTRoWMdI7VcMn8M0lSzZk_ZSc/viewform?c=0&w=1 Το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης θα ανακοινωθεί σύντομα! Η οργανωτική επιτροπή Title: Re: [Ημερίδα ΙΕΕΕ] Εκδήλωση για την επιλογή τομέα Post by: rspappas on March 01, 2016, 13:09:23 pm (για να μην παρεξηγηθει το παρακατω, μπραβο στην ieee για την πρωτοβουλια)
γιατί όμως να πρέπει να διοργανώνεται από τρίτες οργανώσεις μια τέτοια εκδήλωση που ενδιαφέρει όλους τους τριτοετεις? προηγούμενες χρονιές γινόταν κατευθείαν από το τμήμα. πχ https://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=55141.0 δεν ξηγιεται καλα ο χασαπης μου φαινεται. Title: Re: [Ημερίδα ΙΕΕΕ] Εκδήλωση για την επιλογή τομέα Post by: τιρκουαζ στοκος on March 01, 2016, 13:17:36 pm Οχι, νταξει καλα κανεις και ρωτας!
Η εκδήλωση γίνεται σε συνεργασία με το τμήμα και τον κ.Χασάπη, γιαυτό άλλωστε θα μιλήσουνε και οι εκπρόσωποι καθηγητές του κάθε τομέα, όπως και ο ίδιος. Όμως επειδή σκεφτήκαμε να πάμε ένα βήμα παραπέρα την εκδήλωση (όπως γράφουμε θα γίνει μια ξενάγηση σε πολλά εργαστήρια αρκετά αναλυτική, κάτι που δεν γίνεται γενικά στους φοιτητές πριν τον τομέα), συζητήσαμε τις ιδέες μας με το τμήμα και συμφωνήσανε να την τρέξουμε εμείς. Αυτααα εν ολίγοις 8)) Title: Re: [Ημερίδα ΙΕΕΕ] Εκδήλωση για την επιλογή τομέα Post by: IEEE SB on March 02, 2016, 13:13:34 pm Η φόρμα για τη δήλωση θα είναι ανοιχτή μέχρι σήμερα Τετάρτη 2/3 στις 20:00, ετσι ωστε να ανακοινωθούνε από σήμερα οι ομάδες που θα συμμετέχουνε στην επίσκεψη των εργαστηρίων.
Το πρόγραμμα αναμένεται να ανακοινωθεί το απόγευμα! Η οργανωτική επιτροπή Title: Re: [Ημερίδα ΙΕΕΕ] Εκδήλωση για την επιλογή τομέα Post by: IEEE SB on March 02, 2016, 16:09:10 pm Η εκδήλωση θα ξεκινήσει την Πέμπτη 3/3 στις 9:30, στο αμφιθέατρο «Αλέξανδρος Τσιούμης» με εισαγωγικές ομιλίες για τους τομείς της σχολής. Πιο συγκεκριμένα:
Εισαγωγικές παρουσιάσεις:
Παρουσιάσεις των τομέων:
Έπειτα, θα ακολουθήσει ξενάγηση στα εργαστήρια με βάση το παρακάτω πρόγραμμα: 10:30-12:30 : Κυκλική ξενάγηση των φοιτητών σε ομάδες των 15 ατόμων, με διάρκεια 15-20 λεπτά για την κάθε ομάδα, στα παρακάτω εργαστήρια:
12:30 : Ομαδική επίσκεψη στη νησίδα υπολογιστών Βεργίνα:
Η οργανωτική επιτροπή Title: Re: [Ημερίδα ΙΕΕΕ] Εκδήλωση για την επιλογή τομέα Post by: IEEE SB on March 03, 2016, 00:48:23 am Αν και λίγο αργα 8)) , όλοι όσοι δηλώσατε στη φόρμα για την ημερίδα έχετε επιλεγεί για την επίσκεψη των εργαστηρίων!
Οι ομάδες λοιπόν διαμορφώνονται ως εξης: https://docs.google.com/spreadsheets/d/14tXtGSvLtWp-hcW4C8jPjbh7lrRDp4g5s67wHlWlKRQ/edit#gid=209939293 Η οργανωτική επιτροπή |