THMMY.gr

Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία => Η πολιτική για το Πανεπιστήμιο => Topic started by: απλυτος on December 19, 2012, 15:14:54 pm



Title: ο Μήτκας καλεί μπάτσους στο ΑΠΘ
Post by: απλυτος on December 19, 2012, 15:14:54 pm
https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1443432 (https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1443432)



Θεσσαλονίκη, ΑΠΘ: Η  επιστολή προς την εισαγγελία Θεσσαλονίκης και η λίστα με τους 44 υπογράφοντες  καθηγητές (πρυτάνεις, κοσμήτορες και πρόεδροι) που κάλεσαν τα ΜΑΤ για να καταστείλουν την απεργία των εργολαβικών υπαλλήλων. Ανάμεσα τους και ο πρόεδρος του τμήματός μας, Περικλής Μήτκας.

Η λίστα αυτή και η "εγκυρότητα" της ήταν το βασικό χαρτί που χρησιμοποίησαν εισαγγελέας και πρόεδρος για να καταδικάσουν τους 11 εργαζόμενους σε 8μηνη φυλάκιση με τριετή αναστολή.


Title: Re: ο Μήτκας καλεί μπάτσους στο ΑΠΘ
Post by: AgentCain on December 19, 2012, 16:59:41 pm
Και γαμω τους τιτλους παντως  :P

Τώρα το πρόσεξα, σε όλους τους άλλους γράφει από μπροστά Καθηγητής ή Αναπληρωτής. Με τον δικό μας τι παίζει;


Title: Re: ο Μήτκας καλεί μπάτσους στο ΑΠΘ
Post by: Grecs on December 19, 2012, 17:09:09 pm
Παπατζης  ;D ;D  ;D ;D