Title: Συγχρονισμος PC-Laptop Post by: JAs0n-X on May 13, 2006, 20:42:42 pm Οσοι εχετε σταθερο υπολογιστη και φορητο και θελετε ο φορητος να αποτελει μια εικονα του σταθερου τοτε το παρακατω προγραμμα θα σας λυσει τα χερια.
SyncBackSE (http://www.2brightsparks.com/downloads.html#freeware) Συγχρονιζει τους επιλεγμενους φακελους αναμεσα σε δυο υπολογιστες. Ετσι οταν αλλαζει κατι σε εναν απο τους δυο υπολογιστες (πχ μια εργασια που την ειχατε κανει σπιτι στο σταθερο αλλα την συνεχισατε καπου στον φορητο, ενα καινουργιο τραγουδι που κατεβασατε) κανετε ενα απλο syncronize και εχουν πλεον και οι δυο υπολογιστες το νεοτερο αρχειο. ΥΓ.Οποιος χρειαστει πληροφοριες για την "αγορα" ;): ΡΜ Title: Απ: Συγχρονισμος PC-Laptop Post by: BOBoMASTORAS on May 13, 2006, 20:44:40 pm Δε μου λες Jason το συγκεκριμένο πρόγραμμα τι διαφορά έχει από το χαρτοφύλακα των windows ?
Title: Απ: Συγχρονισμος PC-Laptop Post by: JAs0n-X on May 13, 2006, 20:54:39 pm Στο συγκεκριμενο προγραμμα δεν τα πετας ολα σε ενα φακελο.
Αφηνεις τον υπολογιστη σου ως εχει, επιλεγεις τους φακελους που θες να συγχρονισεις και τελειωσες. Δεν εχω χρησιμοποιησει τον χαρτοφυλακα των παραθυρων αλλα δεν νομιζω οτι θα με βοηθουσε σε αυτο που ηθελα να κανω. Title: Απ: Συγχρονισμος PC-Laptop Post by: BOBoMASTORAS on May 13, 2006, 22:08:17 pm Μμμ κατάλαβα. Έχεις δίκιο αν χρησιμοποιήσεις το χαρτοφύλακα πλέον θα έχεις πρόσβαση στα έγγραφα σου μέσα από τον χαρτοφύλλακα και δεν θα είναι στον αρχικό σου κατάλογο. Πάντως και στον χαρτοφύλλακα μπορείς να έχεις καταλόγους δεν είναι όλα πεταμένα χύμα....
Title: Απ: Συγχρονισμος PC-Laptop Post by: JAs0n-X on May 13, 2006, 22:48:41 pm Ναι αλλα σκεψου οτι εγω συγχρονιζω και φακελους απο διαφορετικους δισκους..
Πχ στον ενα δισκο εχω 20γιγα τραγουδια...δεν θελώ να τα βαλω στον C. Αν εχεις λαπτοπ δοκιμασε το και θ αμε θυμηθεις. :) Title: Απ: Συγχρονισμος PC-Laptop Post by: BOBoMASTORAS on May 14, 2006, 01:20:13 am Ναι ρε συ και με τον χαρτοφύλακα δυνατότητα συγχρονισμού έχεις. Πχ στον ενα δίσκο θα έχεις τα τραγούδια κανονικά και στο λαπτοπ το χαρτοφύλακα. Θα πατάς το κουμπί συχρονισμού και θα μεταφέρονται μόνο οι αλλαγές. Απλά το θέμα είναι ότι στο λαπτοπ δε θα έχεις πρόσβαση κατευθείαν στο κατάλογο πχ c:\muisc αλλά θα πρέπει να πας c:\χαρτοφύλακας\music. νταξ δεν είναι και τίποτα τρομερό. Το πρόβλημα υπάρχει αν οι κατάλογοι που θέλεις να συγχρονίσεις πρέπει να έιναι σε συγκερκιμένο σημείο στο δίσκο και δε μπορείς να αλλάξεις το path.
Title: Απ: Συγχρονισμος PC-Laptop Post by: JAs0n-X on May 14, 2006, 14:47:54 pm Το πρόβλημα υπάρχει αν οι κατάλογοι που θέλεις να συγχρονίσεις πρέπει να έιναι σε συγκερκιμένο σημείο στο δίσκο και δε μπορείς να αλλάξεις το path. Ακριβως, οπως πχ τα updates του antivirus! |