Title: Ποσό αναγκαίες είναι οι γνώσεις Η/Υ??? Post by: τεκίλα_αλάτι_λεμόνι on September 14, 2011, 18:08:17 pm Στο λύκειο δεν είχα πληροφορική... ποσό δύσκολο θα είναι για έμενα να τα καταφέρω στο κλάδο των ΗΜΜΥ?? :(
Title: Re: Ποσό αναγκαίες είναι οι γνώσεις Η/Υ??? Post by: il capitano on September 14, 2011, 18:09:38 pm Στο λύκειο ήξερα μόνο να καίω cd... τα κατάφερα στο ΤΗΜΜΥ!
Title: Re: Ποσό αναγκαίες είναι οι γνώσεις Η/Υ??? Post by: Bazinga on September 14, 2011, 18:11:19 pm ανετα(εφοσον υπαρχει θεληση βεβαια)!
Title: Re: Ποσό αναγκαίες είναι οι γνώσεις Η/Υ??? Post by: provataki on September 14, 2011, 18:17:20 pm Απο τη στιγμή που κατάφερες να μπεις και να ποσταρεις στο φορουμ, νομιζω εισαι ΟΚ σχετικα με τις γνωσεις Η/Υ.
Title: Re: Ποσό αναγκαίες είναι οι γνώσεις Η/Υ??? Post by: Karaμazoβ on September 14, 2011, 18:32:54 pm εδω στο πρωτο έτος μερικοι/ες επιαναν το ποντίκι αναποδα και πηραν δίπλωμα, αρα νο προμπλεμ :D
Title: Re: Ποσό αναγκαίες είναι οι γνώσεις Η/Υ??? Post by: τεκίλα_αλάτι_λεμόνι on September 14, 2011, 22:07:26 pm Τότε θα είμαι οκ…. Έχω μανικιούρ αλλά το σχέδιο δεν το φοβάμαι…. Και όσο για τις γνώσεις μου στους Η/Υ έχω περασμένα τα IGCSES μου… ;D
Title: Re: Ποσό αναγκαίες είναι οι γνώσεις Η/Υ??? Post by: cyb3rb0ss on September 14, 2011, 22:22:18 pm Εγώ θυμάμαι άτομο στο εργαστήριο της FORTRAN (προγραμματισμός στο 1ο εξάμηνο κάποτε) που έβαζε τη δισκέτα στο CD-ROM DRIVE και παραπονιόταν ότι δεν τη "ρουφούσε"...
Title: Re: Ποσό αναγκαίες είναι οι γνώσεις Η/Υ??? Post by: Tempus Fugit on September 14, 2011, 23:10:49 pm Περισσότερο πρόβλημα θα έχεις στο να κατανοήσεις το χάσμα που υπάρχει στα μαθηματικά λυκείου με τα μαθηματικά στο πρώτο έτος, παρά την γνώση υπολογιστών. Στο πρώτο έτος έχει κάποια εισαγωγικά για υπολογιστές, και μετα έχει προγραμματισμό. Εκεί μπορεί να είσαι λίγο πίσω σε σχέση με κάποιους που μπήκαν -λίγο- στο κλίμα από το λύκειο, αλλά δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Ψάξου λίγο μόνος/η σου αν έχεις ανασφάλεια και είσαι οκ.
Title: Re: Ποσό αναγκαίες είναι οι γνώσεις Η/Υ??? Post by: τεκίλα_αλάτι_λεμόνι on September 14, 2011, 23:20:40 pm Μμμ…. Μαθηματικά … όσο αφορά αυτά τι διαφορά έχουν???
Title: Re: Ποσό αναγκαίες είναι οι γνώσεις Η/Υ??? Post by: Grecs on September 14, 2011, 23:33:03 pm Μμμ…. Μαθηματικά … όσο αφορά αυτά τι διαφορά έχουν??? Απλως αλλη φιλοσοφια και αλλος τροπος γραφης σε σχεση με λυκειο αμα ασχολεισαι θα μπεις στο νοημα και νο προμπλεμ. Θεμα προσαρμογης ειναι οπως απο γυμνασιο σε λυκειο. Title: Re: Ποσό αναγκαίες είναι οι γνώσεις Η/Υ??? Post by: cyb3rb0ss on September 15, 2011, 00:29:23 am Μμμ…. Μαθηματικά … όσο αφορά αυτά τι διαφορά έχουν??? Απλως αλλη φιλοσοφια και αλλος τροπος γραφης σε σχεση με λυκειο αμα ασχολεισαι θα μπεις στο νοημα και νο προμπλεμ. Θεμα προσαρμογης ειναι οπως απο γυμνασιο σε λυκειο. Kαι η σχολή γενικότερα έχει αρκετά μαθηματικά... αρκετά. Title: Re: Ποσό αναγκαίες είναι οι γνώσεις Η/Υ??? Post by: SolidSNK on September 15, 2011, 01:40:08 am Στο λύκειο δεν είχα πληροφορική... ποσό δύσκολο θα είναι για έμενα να τα καταφέρω στο κλάδο των ΗΜΜΥ?? :( Ξέχασαν να ρωτήσουν τα παιδιά. Οκ, δεν ξέρεις πολλά από Η/Υ, όμως θα γούσταρες γενικά τη φάση προγραμματισμός? Μερικά παιδιά που δεν έχουν και δε θέλουν να έχουν επαφή με το αντικείμενο δυσκολεύονται σε αυτού του είδους τα μαθήματα. Αντίθετα, αν σου αρέσει έστω και λίγο ο κώδικας τα μαθαίνεις και περνάς εύκολα.Title: Re: Ποσό αναγκαίες είναι οι γνώσεις Η/Υ??? Post by: sofigami on September 15, 2011, 03:16:59 am Αν έχεις/βρεις ένα φίλο που να ξέρει από προγραμματισμό και έχει όρεξη να σου εξηγήσει πέντε πράγματα, δε χρειάζεται καν να το ψάξεις μόνος σου. Γενικά πολύ εντάξει τα πράγματα και χωρίς να έχεις κάνει μάθημα πληροφορικής στο λύκειο, αρκεί να "αγκαλιάσεις" το θέμα
Title: Re: Ποσό αναγκαίες είναι οι γνώσεις Η/Υ??? Post by: Appelsinpiken on September 15, 2011, 10:06:22 am Αν έχεις/βρεις ένα φίλο που να ξέρει από προγραμματισμό και έχει όρεξη να σου εξηγήσει πέντε πράγματα, δε χρειάζεται καν να το ψάξεις μόνος σου. Γενικά πολύ εντάξει τα πράγματα και χωρίς να έχεις κάνει μάθημα πληροφορικής στο λύκειο, αρκεί να "αγκαλιάσεις" το θέμα Ακόμη ευχαριστώ τους φίλους που ήταν τεχνολογική κατεύθυνση και μου εξήγησαν τα βασικά, ψευδοκώδικες κλπ Μετά, με το απαραίτητο κάψιμο (βεβαίως, βεβαίως) και την απαραίτητη βοήθεια-συνεργασία έγιναν και οι εργασίες προγραμματισμού και τέλος περάστηκαν και τα μαθήματα. Αν έχεις όρεξη όλα γίνονται... :) Title: Re: Ποσό αναγκαίες είναι οι γνώσεις Η/Υ??? Post by: ectoras on September 15, 2011, 11:30:06 am Περισσότερο πρόβλημα θα έχεις στο να κατανοήσεις το χάσμα που υπάρχει στα μαθηματικά λυκείου με τα μαθηματικά στο πρώτο έτος, παρά την γνώση υπολογιστών. Στο πρώτο έτος έχει κάποια εισαγωγικά για υπολογιστές, και μετα έχει προγραμματισμό. Εκεί μπορεί να είσαι λίγο πίσω σε σχέση με κάποιους που μπήκαν -λίγο- στο κλίμα από το λύκειο, αλλά δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Ψάξου λίγο μόνος/η σου αν έχεις ανασφάλεια και είσαι οκ. συμβουλή μαζί με αυτά που σου λέει το παιδί μην έχεις ανασφάλειες, ρώτα, ψάξε και μην ντρέπεσαι για αυτό, αν δεις άλλους να μιλάνε κινέζικα και να λες τώρα εγώ που πάω.. μην μασήσεις, κοίτα εσύ να πάρεις γνώσεις και εφόδια για τη ζωή σου, για να μάθεις να πατάς στα πόδια σου! Title: Re: Ποσό αναγκαίες είναι οι γνώσεις Η/Υ??? Post by: τεκίλα_αλάτι_λεμόνι on September 15, 2011, 11:38:08 am Περισσότερο πρόβλημα θα έχεις στο να κατανοήσεις το χάσμα που υπάρχει στα μαθηματικά λυκείου με τα μαθηματικά στο πρώτο έτος, παρά την γνώση υπολογιστών. Στο πρώτο έτος έχει κάποια εισαγωγικά για υπολογιστές, και μετα έχει προγραμματισμό. Εκεί μπορεί να είσαι λίγο πίσω σε σχέση με κάποιους που μπήκαν -λίγο- στο κλίμα από το λύκειο, αλλά δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Ψάξου λίγο μόνος/η σου αν έχεις ανασφάλεια και είσαι οκ. συμβουλή μαζί με αυτά που σου λέει το παιδί μην έχεις ανασφάλειες, ρώτα, ψάξε και μην ντρέπεσαι για αυτό, αν δεις άλλους να μιλάνε κινέζικα και να λες τώρα εγώ που πάω.. μην μασήσεις, κοίτα εσύ να πάρεις γνώσεις και εφόδια για τη ζωή σου, για να μάθεις να πατάς στα πόδια σου! Δεν είναι στην φύση μου να ντρέπομαι… όταν έχω μια απορία ρωτάω γιατί πολύ απλά μου αρέσει να γίνομαι καλύτερη… το θέμα όμως είναι να βρεις άτομα που είναι πρόθυμα να σε βοηθήσουν.. και πάντα στηρίζομαι στα δικά μου πόδια… γιατί αν στηρίζεσαι στα πόδια των άλλων τότε τα δικά σου τα θεωρείς πάντα δανικά.. Title: Re: Ποσό αναγκαίες είναι οι γνώσεις Η/Υ??? Post by: ectoras on September 15, 2011, 11:43:00 am καλά το πας, τώρα τα άτομα αυτά που είναι πρόθυμα να βοηθήσουν θα το καταλάβεις, καλά μπορεί να πέσεις και διάφορους πόζερους αλλά οκ όλα μέσα στο παιχνίδι είναι !
αν έχεις όρεξη να μάθεις κερδισμένος θα βγεις Title: Re: Ποσό αναγκαίες είναι οι γνώσεις Η/Υ??? Post by: τεκίλα_αλάτι_λεμόνι on September 15, 2011, 11:47:20 am καλά το πας, τώρα τα άτομα αυτά που είναι πρόθυμα να βοηθήσουν θα το καταλάβεις, καλά μπορεί να πέσεις και διάφορους πόζερους αλλά οκ όλα μέσα στο παιχνίδι είναι ! αν έχεις όρεξη να μάθεις κερδισμένος θα βγεις Ευχαριστώ για την συμβουλή όρεξη να μάθω έχω το αντικείμενο για να το διαλέξω λογικά μου αρέσει άρα θα βγω κερδισμένη :) Title: Re: Ποσό αναγκαίες είναι οι γνώσεις Η/Υ??? Post by: SolidSNK on September 15, 2011, 11:50:35 am Άρα κανένα πρόβλημα, τουλάχιστον σε επίπεδο σχολής θα τα βγάλεις πέρα.
Title: Re: Ποσό αναγκαίες είναι οι γνώσεις Η/Υ??? Post by: Αθηρ on September 15, 2011, 12:16:27 pm Κάτσε ρε ακόμη κατάληψη έχουμε και θα έχουμε..Ο προγραμματισμός είναι ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
Title: Re: Ποσό αναγκαίες είναι οι γνώσεις Η/Υ??? Post by: tiger on December 07, 2011, 19:05:28 pm χμ γιατι κανεις δεν προτεινει το να παρακολουθουν τα αντιστοιχα μαθηματα? κ να προσεχουν δηλαδη. ηξερε κανεις οτιδηποτε απο την γεννα? στο σχολειο μηπως επερνε του φιλους του τηλεφωνο να του εξηγησουν χημεια φυσικη η μαθηματικα? η προγραμματισμο σ οσους κανανε? οχι. απλα ακουγαμε τι μας λεγανε στο μαθημα..
στο δικο μου πρωτο ετος πολλοι περηφανευοταν οτι ξερουν προγραμματισμο-"εγω εχω κ βιβλιο". κ σνομπαραν μαθηματα κ καθηγητες. σας πληροφορω οτι ατομα που δεν ειχα πιασει ποντικι στα χερια τους ως τοτε γραψανε καλυτερα απ αυτους. χωρις καν να διαβασουν πανω απο ελαχιστες μερες. τι ειναι ο προγραμματισμος? αλλο ενα μαθημα. τιποτα παραπανω. Title: Re: Ποσό αναγκαίες είναι οι γνώσεις Η/Υ??? Post by: The Stig on December 07, 2011, 19:19:14 pm στο δικο μου πρωτο ετος πολλοι περηφανευοταν οτι ξερουν προγραμματισμο-"εγω εχω κ βιβλιο". κ σνομπαραν μαθηματα κ καθηγητες. σας πληροφορω οτι ατομα που δεν ειχα πιασει ποντικι στα χερια τους ως τοτε γραψανε καλυτερα απ αυτους. χωρις καν να διαβασουν πανω απο ελαχιστες μερες. τι ειναι ο προγραμματισμος? αλλο ενα μαθημα. τιποτα παραπανω. Μπορεί να γράψαν καλύτερα στις εξετάσεις του μαθήματος αλλά δεν σημαίνει ότι ξέρουν Προγραμματισμό. Ο Προγραμματισμός δεν είναι μάθημα. Είναι φιλοσοφία. Είναι άσκηση zen. Θέλει υπομονή και σφαιρική σκέψη. Μπορεί να είσαι whiz σε 15 γλώσσες, όμως αν δεν το έχεις μέσα σου δεν πρόκειται να γίνεις ποτέ κορυφαίος. Το πολύ πολύ να αποκτήσεις ένα καλό βιογραφικό. (no trolling) Title: Re: Ποσό αναγκαίες είναι οι γνώσεις Η/Υ??? Post by: tiger on December 07, 2011, 19:34:59 pm ουτε το να νομιζει καποιος οτι ξερει καλο προγραμματισμο επειδη εκανε στο λυκειο σημαινει οτι γνωριζει καλο προγραμματισμο!!!.
και σιγουρα καποιος που ξερει καλο,η εστω ξερει που παν τα 4,θα πρεπε να γραψει σχεδον τελεια η εστω λιγο καλυτερα απο τους ""ασχετους"" οσο για το "Ο Προγραμματισμός δεν είναι μάθημα. Είναι φιλοσοφία" ειναι τουλαχιστον αστειο αυτο που λες πες σε εναν φυσικο οτι η φυσικη ειναι μαθημα. θα σου πει δεν ειναι μαθημα,ειναι φιλοσοφια. σε εναν χημικο, μηχανολογο,κομμωτρια,παπα οδηγο λεωφορειου... τα ιδια. καθενας κ οτιδηποτε μπορει να ειναι τεχνη κ φιλοσοφια για καποιον που το κανει,χωρις οι αλλοι να μπορουν καν να το καταλαβουν. το προβλημα ειναι παντα με αυτους που νομιζουν οτι ειναι "φιλοσοφοι" ενω δεν ειναι. και οτι δεν υπαρχει μετρητης φιλοσοφιας :D Title: Re: Ποσό αναγκαίες είναι οι γνώσεις Η/Υ??? Post by: provataki on December 07, 2011, 20:13:28 pm Ο Προγραμματισμός δεν είναι μάθημα. Είναι φιλοσοφία. Είναι άσκηση zen. Θέλει υπομονή και σφαιρική σκέψη. Μπορεί να είσαι whiz σε 15 γλώσσες, όμως αν δεν το έχεις μέσα σου δεν πρόκειται να γίνεις ποτέ κορυφαίος. Το πολύ πολύ να αποκτήσεις ένα καλό βιογραφικό. (no trolling) στη σχολή μάθημα είναι. εγώ δεν το 'χω γενικά και εχω χτυπήσει υπερβαθμους στους προγραμματισμούς. κατα τ'αλλα δεν εχω υπομονη για να γίνω κορυφαίος. και στα @@ μου γιατι δεν ειναι στα επιστημονικα μου ενδιαφέροντα ουτως 'η αλλως... :D :D |