THMMY.gr

Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές και Τεχνικά Θέματα => Software => Topic started by: leon-SPT on September 22, 2010, 21:30:12 pm



Title: Matlab πρόβλημα εγκαταστασης
Post by: leon-SPT on September 22, 2010, 21:30:12 pm
Γεια ,

Πρεπει να εγκαταστήσω το Ματλαμπ το 6 για μια εργασία.. Εχω το παρακατω πρόβλημα. Μου το έδωσαν σε ενα dvd το οποιο περιέχει τα 3 cd του Matlab, το καθένα απο τα οποία έχει το δικό του αρχείο setup.exe .Αρχίζω λοιπον την εγκατάσταση πατώντας το πρώτο setup απο το πρώτο cd. Στην συνέχεια και αφού έχει εγκατασταθεί το 40% μου λέει βάλε το δευτερο cd. Παω στον δευτερο φάκελο του dvd και πατάω απο εκεί το αρχείο setup.exe. Αλλα ΤΙΠΟΤΑ.. Επισης δοκίμασα να γραψω το 2ο cd  σε ένα άλλο cd  αλλά πάλι τίποτα.. Ξέρει κανείς πως γίνεται??

Ευχαριστώ


Title: Re: Matlab πρόβλημα εγκαταστασης
Post by: anonymous-root on September 22, 2010, 21:50:10 pm
γράψε τα 3 σιντι σε ξεχωριστά σιντι και κανε εγκατάσταση.

όταν σου ζητάει να αλλάξεις σιντι, δε χρειάζεται να πατήσεις setup.exe


Title: Re: Matlab πρόβλημα εγκαταστασης
Post by: harris on September 22, 2010, 21:53:21 pm
Γεια ,

Πρεπει να εγκαταστήσω το Ματλαμπ το 6 για μια εργασία.. Εχω το παρακατω πρόβλημα. Μου το έδωσαν σε ενα dvd το οποιο περιέχει τα 3 cd του Matlab, το καθένα απο τα οποία έχει το δικό του αρχείο setup.exe .Αρχίζω λοιπον την εγκατάσταση πατώντας το πρώτο setup απο το πρώτο cd. Στην συνέχεια και αφού έχει εγκατασταθεί το 40% μου λέει βάλε το δευτερο cd. Παω στον δευτερο φάκελο του dvd και πατάω απο εκεί το αρχείο setup.exe. Αλλα ΤΙΠΟΤΑ.. Επισης δοκίμασα να γραψω το 2ο cd  σε ένα άλλο cd  αλλά πάλι τίποτα.. Ξέρει κανείς πως γίνεται??

Ευχαριστώ
δοκιμασες να πατησεις απλα οκ οταν σου βγαζει το μηνυμα;μηπως εχει καποιο κουμπι αναζητηση/browse?

γράψε τα 3 σιντι σε ξεχωριστά σιντι και κανε εγκατάσταση.

όταν σου ζητάει να αλλάξεις σιντι, δε χρειάζεται να πατήσεις setup.exe
+1


Title: Re: Matlab πρόβλημα εγκαταστασης
Post by: slash on September 23, 2010, 00:10:27 am
Αν θες δοκίμασε να αντιγράψεις ολόκληρο τον φάκελο στην επιφάνεια εργασίας και μετά τρέξε την εγκατάσταση από εκεί.


Title: Re: Matlab πρόβλημα εγκαταστασης
Post by: leon-SPT on September 23, 2010, 02:31:37 am
Οκ παιδία..   Εκανα αυτο που πρότεινε ο  slash και κομπλε.
Ευχαριστώ ...!