Title: Σχολη ΤΩΡΑ¨¨Είναι εφικτό να τελειώσει σε το πολύ 3 1/2 ΧΡΟΝΙΑ?? Post by: efex on October 27, 2008, 10:59:38 am Παιδιά HELP!!
Πέρασα το 2004 και λόγου κάποιον προβλημάτων ( οικογενειακών και λοιπά ) αναγκάστηκα να την παράτησω!! Τώρα έχω την δυνατότητα να ασχοληθώ μαζί της!!! Δεν αντιλέγω ότι είναι δύσκολη η σχολή μας και είναι τρελό ...ΑΛΛΑ ερώτηση: Βγαίνει η σχολή μας σε τρισίμιση χρόνια?? Μήπως είναι παράλογο?? Και αν όχι, πρακτικά βγαίνουν τα μαθήματα. Και αν ναι, πως μπορεί να σύμβει αυτό? Εκτιμώ πόλυ τα σχόλια σας!! HELP παιδιά HELP!!! :o Title: Re: Σχολη ΤΩΡΑ¨¨Είναι εφικτό να τελειώσει σε το πολύ 3 1/2 ΧΡΟΝΙΑ?? Post by: MARIOS on October 27, 2008, 11:05:57 am Την έχεις δουλέψει καθόλου???Αν όχι νομίζω είναι αδύνατο
Title: Re: Σχολη ΤΩΡΑ¨¨Είναι εφικτό να τελειώσει σε το πολύ 3 1/2 ΧΡΟΝΙΑ?? Post by: sakaflias7 on October 27, 2008, 11:19:06 am τυπικα μπορεις σε μια χρονια να περασεις το πολυ 20 μαθηματα οποτε σε 3,5 βγαινει μαθηματικα αν εχεις ηδη δηλωμμενα τα μαθηματα.απο τη στιγμη που δεν εχεις δηλωμμενα μια φορα τα εξαμηνα νομιζω οτι δεν μπορεις να διαλεξεις μαθηματα του 9ου πχ αν δεν εχεις παρει πρωτα του 7ου...βασικα οταν λες την παρατησες εγγραφες στ εξαμηνα εκανες?αν και ειναι πολυ δυσκολο αυτο που λες+δεν μπορω να τ φανταστω...
Title: Re: Σχολη ΤΩΡΑ¨¨Είναι εφικτό να τελειώσει σε το πολύ 3 1/2 ΧΡΟΝΙΑ?? Post by: konstantinos on October 27, 2008, 12:11:36 pm Υπάρχουν φοιτητές που τα περνάνε όλα με τη πρώτη (βαριά δεύτερη), και άλλοι που τα περνούν με την πέμπτη. Αν ανήκεις στην πρώτη κατηγορία, και αν μπορείς να δηλώνεις 20 μαθήματα κάθε έτος (όπως προανέφεραν), τότε μαθηματικά είναι εφικτό.
Θα πρέπει να ξέρεις όμως ότι αντικειμενικά, δεν ανήκουν πάρα πολλοί στην πρώτη κατηγορία.. στο χέρι σου είναι όμως!!!! Title: Re: Σχολη ΤΩΡΑ¨¨Είναι εφικτό να τελειώσει σε το πολύ 3 1/2 ΧΡΟΝΙΑ?? Post by: anonymous-root on October 27, 2008, 12:13:51 pm efex τρόμαξα μόλις είδα το ποστ! Νόμιζα ήσουν πρωτοετής και ήθελες να τελειώσεις στα 3,5 :D
Πόσα μαθήματα χρωστάς; όλα; Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες. Βέβαια τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο! Title: Re: Σχολη ΤΩΡΑ¨¨Είναι εφικτό να τελειώσει σε το πολύ 3 1/2 ΧΡΟΝΙΑ?? Post by: bjork on October 27, 2008, 12:39:28 pm Να προσθέσω ότι θα σε βοηθούσε αφάνταστα να παρακολουθείς ακόμα κι αν δεν είσαι των παραδόσεων και γενικά να έχεις επαφή.
Νο1 κανόνας να μαθαίνεις τι παίζει για κάθε μάθημα, ώστε να ξέρεις αν υπάρχουν sos, τα χούγια κάθε καθηγητή, αν το βιβλίο είναι καλό ή να διαβάσεις απ' αλλού κτλ. Να έχεις σημειώσεις (δικές σου ή άλλων) για τα πάντα. Να διαβάζεις μέσα στο εξάμηνο. Κατά κανόνα σχολή και δουλειά δεν παλεύονται. Καλή επιτυχία! :) Title: Re: Σχολη ΤΩΡΑ¨¨Είναι εφικτό να τελειώσει σε το πολύ 3 1/2 ΧΡΟΝΙΑ?? Post by: Junior on October 28, 2008, 20:59:00 pm Τυπικά θα πρέπει να έχεις γραφτεί τώρα τουλάχιστον στο 2ο έτος. Επίσης μέχρι το Φλεβάρη του 2010 να έχεις περάσει τα απαραίτητα μαθήματα για τομέα, που δεν είναι τόσο δύσκολο.
Τώρα πρακτικά θα είναι δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο. Μπορείς να περνάς 6 μαθήματα ανά εξεταστική και τελειώνεις σε 10 εξεταστικές, δηλαδή 3,5 χρόνια. Αν είσαι αποφασισμένος να το κάνεις, θα πρέπει να κανονίζεις να μην κόβεσαι! Title: Re: Σχολη ΤΩΡΑ¨¨Είναι εφικτό να τελειώσει σε το πολύ 3 1/2 ΧΡΟΝΙΑ?? Post by: Nikita13 on October 28, 2008, 21:11:07 pm Εγωώ αυτό που θα σου πω.. Είναι ότι άμα το θέλεις και προσπαθήσεις, μπορείς:)
Title: Re: Σχολη ΤΩΡΑ¨¨Είναι εφικτό να τελειώσει σε το πολύ 3 1/2 ΧΡΟΝΙΑ?? Post by: efex on October 30, 2008, 10:27:44 am Εγωώ αυτό που θα σου πω.. Είναι ότι άμα το θέλεις και προσπαθήσεις, μπορείς:) [/quot Ναι και εγώ αυτό πιστεύω, αλλωστέ δεν ήταν στο χέρι μου για το ότι ήρθαν έτσι τα πράγματα. Θα κάνω το καλύτερο . Πιστεύω ότι άμα θέλεις κάτι, το καταφέρνεις!. 8) Το ότι είχα περάσει σε αυτή τη σχόλη σαν πρώτη επιλόγη το θεωρώ προσωπικά από μόνο του μεγάλο επίτευγμα. Και για να απαντήσω και στα άλλα: ΝΑΙ τα χρωστάω όλα, και ΝΑΙ παρακολουθούσα όσο μου το επέτρεπαν οι καταστάσεις, ΔΕΝ έχω χάσει τελείως την επαφή. Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τα σχόλια σας , τα λαβαίνω σοβαρά υπόψην. |