Title: Για όσους την βρίσκουν με τα ταξίδια! Εκπομπή 1431am κάθε Πέμπτη 7-9μ.μ. Post by: electroSOK on January 31, 2008, 00:59:03 am Για όσους την βρίσκουν με τα ταξίδια, τις περιπλανήσεις και τις περιπέτειες, στον ραδιοφωνικό σταθμό 1431am εδώ και κάποιους μήνες κάθε Πέμπτη 7-9μ.μ. έχει μια...ταξιδιάρα εκπομπή με τίτλο
"Η Τάσους και η Κωτσαρής σε νέες περιπέτειες". Σενάριο: "Η Τάσους και η Κωτσαρής, δύο νεαροί από το Αργυροπούλι της Λάρισας τελειώνοντας τις σπουδές τους αποφασίζουν να κάνουν το γύρο του κόσμου για να εξερευνήσουν τι υπάρχει σ'αυτόν τον πλανήτη πέραν και μακριά της Λάρισας! Ως ανάποδοι που είναι, αποφασίζουν να κάνουν τον γύρο πηγαίνοντας όχι ανατολικά, όπως κάνανε οι περισσότεροι από τους προγενέστερούς τους, αλλά βόρεια μέχρι το Βόρειο Πόλο και μετά νότια. Στο δρόμο τους γνωρίζουν εξωτικούς τόπους, όπου τους συμβαίνουν και διάφορα ευτράπελα, τα οποία προσπαθούν να αντιμετωπίσουν με όσες γνώσεις μάθανε στο χωριό, κάτι που κάνει το ταξίδι τους πιο συναρπαστικό!" Πρόκειται για μια εκπομπή που επιχειρεί να παρουσιάσει διάφορες περιοχές και χώρες του πλανήτη μας, όχι με το σοβαρό ύφος ενός ντοκυμαντέρ, αλλά με έναν θεατρικό τρόπο που προσπαθεί να χαρίσει γέλιο. Ουσιαστικά πρόκειται για μια θεατρική παρουσίαση στο μικρόφωνο των φανταστικών περιπετειών που ζουν οι 2 πρωταγωνιστές της ιστορίας και βασίζεται κυρίως στον αυτοσχεδιασμό όπως επίσης και σε διάφορα ηχητικά εφέ που επιχειρούν να δώσουν στον ακροατή την εντύπωση ότι όντως η παρουσίαση γίνεται κατευθείαν από τον τόπο της περιπέτειας! Δεδομένου ότι η εκπομπή βασίζεται στον αυτοσχεδιασμό και στη φαντασία και είναι ένα μίγμα πληροφοριών για τις διάφορες χώρες, θεατρικών διαλόγων και ηχητικών εφέ, είναι ένας δύσκολος αλλά κι ενδιαφέρον ραδιοφωνικός πειραματισμός και γι'αυτούς που τον κάνουν αλλά ελπίζουμε και για τους ακροατές. Στο θεατρικό αυτό παίζουν οι δύο πρωταγωνιστές αλλά και όσοι άλλοι τύχει εκείνη την ώρα να βρεθούν στο στούντιο του 1431am (οπότε και αναλαμβάνουν κάποιο αυτοσχέδιο ρολάκι). Όσοι λοιπόν μεσούσοις της εξεταστικής θέλουν να κάνουν ένα μικρό διάλειμα από το διάβασμα και έστω και ραδιοφωνικά να ταξιδέψουν λιγάκι, μπορούν να συντονιστούν στον 1431am κάθε Πέμπτη 7-9μ.μ. είτε ραδιοφωνικά (1431 στα ΑΜ στο ραδιόφωνό σας), είτε ιντερνετικά (www.1431am.gr κλικ στη "Ζωντανή Μετάδοση"). Αυτήν την Πέμπτη (σήμερα) ο προορισμός είναι η Γροιλανδία και τα φιόρδ της. Title: Re: Για όσους την βρίσκουν με τα ταξίδια! Εκπομπή 1431am κάθε Πέμπτη 7-9μ.μ. Post by: Alexkasgr on January 31, 2008, 10:52:05 am Ο Κωτσαρής ποιος είναι? Τώρα που έχω Ιντερνετ θα μπορώ να συντονιστώ! :P
Title: Re: Για όσους την βρίσκουν με τα ταξίδια! Εκπομπή 1431am κάθε Πέμπτη 7-9μ.μ. Post by: Appelsinpiken on January 31, 2008, 11:00:29 am Τάσο, μονο κ μονο απ το πως το περιγράφεις πολλα καταλαβαινω χιχιιχιχιχιχ
καλη εκπομπηηηηηηηηηη :) Title: Re: Για όσους την βρίσκουν με τα ταξίδια! Εκπομπή 1431am κάθε Πέμπτη 7-9μ.μ. Post by: electroSOK on February 02, 2008, 04:58:01 am H Κωτσαρής είναι ο konstantis ! ;)
Η εκπομπή θα συνεχίσει να γίνεται κάθε Πέμπτη 7-9μ.μ. ;) (και εντός και εκτός εξεταστικής, η εξεταστική είναι μια απάτη και δε μας σταματά!) Title: Re: Για όσους την βρίσκουν με τα ταξίδια! Εκπομπή 1431am κάθε Πέμπτη 7-9μ.μ. Post by: electroSOK on February 07, 2008, 02:00:12 am Επαναλαμβάνω:
Η εκπομπή θα συνεχίσει να γίνεται κάθε Πέμπτη 7-9μ.μ. ;) (και εντός και εκτός εξεταστικής, η εξεταστική είναι μια απάτη και δε μας σταματά!) Title: Re: Για όσους την βρίσκουν με τα ταξίδια! Εκπομπή 1431am κάθε Πέμπτη 7-9μ.μ. Post by: electroSOK on February 07, 2008, 04:48:38 am Και μιας και ο προορισμός είναι πάλι ο Αρκτικός Κύκλος, σήμερα θα γίνει και μια αναφορά στην δραστηριοποίηση διαφόρων εταιριών (κυρίως πετρελαικών) τα τελευταία χρόνια στο Βόρειο Πόλο (μιας και οι πάγοι δεν αποτελούν πλέον μεγάλο εμπόδιο αφού λιώνουν..) και στον τρόπο με τον οποίον επωφελούνται οι εν λόγω εταιρίες από τις κλιματικές αλλαγές.. Το θέμα αυτό ήταν και ένα από τα ντοκυμαντέρ του Εξάντα που προβλήθηκαν μέσα στον Ιανουάριο.
Title: Re: Για όσους την βρίσκουν με τα ταξίδια! Εκπομπή 1431am κάθε Πέμπτη 7-9μ.μ. Post by: konstantis on February 07, 2008, 16:49:53 pm Αυτα θα σας τα πει η Τασους που τωρα που ταξιδεψ μας απεκτησς και οικουλουγικη συνειδησς..τρομαρα του!Ηγού ειμ απου χωριο!
Ασε που ο Ιωνάς(της παλαιας Διαθ) εκρυψε κομματι της αληθειας... ................................................. ....................................??;;?;?;?; Title: Re: Για όσους την βρίσκουν με τα ταξίδια! Εκπομπή 1431am κάθε Πέμπτη 7-9μ.μ. Post by: electroSOK on March 06, 2008, 14:24:18 pm Η εκπομπή θα συνεχιστεί από σήμερα Πέμπτη και κάθε Πέμπτη 7:15 - 9:00 μ.μ.! Συντονιστείτε γιατί από σήμερα ξεκινάνε οι περιπέτειες στο άλλο μισό του πλανήτη! Σήμερα προορισμός Βόρειος Πόλος- Σιβηρία!
Συντονιστείτε: ραδιοφωνικά 1431 στα ΑΜ ή ιντερνετικά www.1431am.gr κλικ στη Ζωντανή Μετάδοση ! Θυμίζουμε το σενάριο: "Η Τάσους και η Κωτσαρής, δύο νεαροί από το Αργυροπούλι της Λάρισας τελειώνοντας τις σπουδές τους αποφασίζουν να κάνουν το γύρο του κόσμου για να εξερευνήσουν τι υπάρχει σ'αυτόν τον πλανήτη πέραν και μακριά της Λάρισας! Ως ανάποδοι που είναι, αποφασίζουν να κάνουν τον γύρο πηγαίνοντας όχι ανατολικά, όπως κάνανε οι περισσότεροι από τους προγενέστερούς τους, αλλά βόρεια μέχρι το Βόρειο Πόλο και μετά νότια. Στο δρόμο τους γνωρίζουν εξωτικούς τόπους, όπου τους συμβαίνουν και διάφορα ευτράπελα, τα οποία προσπαθούν να αντιμετωπίσουν με όσες γνώσεις μάθανε στο χωριό, κάτι που κάνει το ταξίδι τους πιο συναρπαστικό!" Πρόκειται για μια εκπομπή που επιχειρεί να παρουσιάσει διάφορες περιοχές και χώρες του πλανήτη μας, όχι με το σοβαρό ύφος ενός ντοκυμαντέρ, αλλά με έναν θεατρικό τρόπο που προσπαθεί να χαρίσει γέλιο. Ουσιαστικά πρόκειται για μια θεατρική παρουσίαση στο μικρόφωνο των φανταστικών περιπετειών που ζουν οι 2 πρωταγωνιστές της ιστορίας και βασίζεται κυρίως στον αυτοσχεδιασμό όπως επίσης και σε διάφορα ηχητικά εφέ που επιχειρούν να δώσουν στον ακροατή την εντύπωση ότι όντως η παρουσίαση γίνεται κατευθείαν από τον τόπο της περιπέτειας! Δεδομένου ότι η εκπομπή βασίζεται στον αυτοσχεδιασμό και στη φαντασία και είναι ένα μίγμα πληροφοριών για τις διάφορες χώρες, θεατρικών διαλόγων και ηχητικών εφέ, είναι ένας δύσκολος αλλά κι ενδιαφέρον ραδιοφωνικός πειραματισμός και γι'αυτούς που τον κάνουν αλλά ελπίζουμε και για τους ακροατές. Στο θεατρικό αυτό παίζουν οι δύο πρωταγωνιστές αλλά και όσοι άλλοι τύχει εκείνη την ώρα να βρεθούν στο στούντιο του 1431am (οπότε και αναλαμβάνουν κάποιο αυτοσχέδιο ρολάκι). Title: Re: Για όσους την βρίσκουν με τα ταξίδια! Εκπομπή 1431am κάθε Πέμπτη 7-9μ.μ. Post by: Megawatt on March 06, 2008, 15:04:04 pm Πολύ καλό σενάριο!
Παύω να ακουω τον Ανώνυμο πλεον και την εκπομπή του. Δεν ειναι πλεον ο ανωνυμος που ήξερα. :( Θα ακουω εσας απο δω και περα. Title: Re: Για όσους την βρίσκουν με τα ταξίδια! Εκπομπή 1431am κάθε Πέμπτη 7-9μ.μ. Post by: electroSOK on March 26, 2008, 00:14:18 am Ο αέρας έξω φυσάει λυσσαλέα. Η σκόνη της ερήμου μπαίνει στα μάτια τους. Το φαϊ έχει απο καιρό τελειώσει, το ίδιο και το νερό. Κι όμως..κι όμως..κι όμως.., υπάρχει ένας ώμος!..("απαράδεκτο" που θα λεγε και η συντρόφισα Χάνα)..κι όμως λέγω, οι δύο ήρωες παρά τις όποιες αντιξοότητες και τα εμπόδια είναι ακόμα ζωντανοί! Κάπου στα βάθη της Ασίας, μεταξύ Μογγολίας, Κίνας, Καζακστάν και Αφγανιστάν συνεχίζουν το ταξίδι τους, 5 μήνες αφότου έφυγαν από το Ελλαδιστάν. Είναι ικανά τα φίδια της ερήμου, τα απόκρημνα βουνά, οι πετρελαιάδες και οι Ταλιμπανέζοι να τους σταματήσουν??? Η απάντηση στην εκπομπή " Η Τάσους & η Κωτσαρής σε νέες περιπέτειες" εκτάκτως σήμερα Τρίτη 25η Μαρτίου (Ζήτω ο τσολιάς!) 1-3 τη νύχτα και σε επανάληψη την Πέμπτη 27 Μαρτίου 7-9μ.μ.
Σσσσσ....η γη της Ασίας θα τρέμει.... Title: Re: Για όσους την βρίσκουν με τα ταξίδια! Εκπομπή 1431am κάθε Πέμπτη 7-9μ.μ. Post by: electroSOK on March 26, 2008, 00:17:21 am Οι τελευταίες πληροφορίες μου αναφέρουν ότι οι 2 ήρωες θα περάσουν στο επεισόδιο αυτό και από την έρημο Τάκλαμακαν.. Θα συναντήσουν τις περίφημες πυραμίδες των Νεφελίμ που ο προφήτης Λιακόπουλος έχει ανακαλύψει? Θα συναντήσουν τα ριπαρά γένη?...
...η απάντηση στην εκπομπή σήμερα Τρίτη 1-3 τη νύχτα και σε επανάληψη Πέμπτη 27 Μαρτίου 7-9μ.μ ....η γη θα τρέμει... |