THMMY.gr

Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα => Αθλητικά => Topic started by: hlias on April 07, 2005, 12:11:56 pm



Title: Συνάντηση............
Post by: hlias on April 07, 2005, 12:11:56 pm
Σήμερα Πέμπτη 7-4-2005 στις 14:00 στη φιλοσοφική σχολή αν δεν κάνω λάθος θα είναι καλεσμένοι εκ μέρους της παράταξης ΠΑΣΠ οι παρακάτω:
Ραπτόπουλος Κωστής
Αναστασιάδης Αγγελος
Χατζάρας Γιώργος
Βασιλειάδης (Μπασκεμπολίστας του Παοκ)
Σχορτσιανίτης(Μπασκεμπολίστας του ΑΡΗ)


Θα μιλήσουν γενικά για τον αθλητισμό και θα δεχτούν ερωτήσεις από τους φοιτητές.
Όσοι αθλητικοί προσέλθετε....!!!!! :D


ΥΓ.Αύριο νομίζω ότι καλεσμένος από την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ θα είναι καλεσμένος ο Γιώργος Γεωργίου(Το καφενείο των φιλάθλων).Δεν είμαι σίγουρος βέβαια.Οποιος γνωρίζει κάτι ας το επιβεβαιώσει!!!!


Title: Απ: Συνάντηση............
Post by: JAs0n-X on April 08, 2005, 00:07:08 am
Αυριο Παρασκευη 13.00 η ωρα θα ειναι ο Γεωργιου στο ΠΑΜΑΚ!


Title: Re: Συνάντηση............
Post by: sakaflias7 on April 08, 2005, 00:12:01 am
ωραια θα κατσω να προβλημτιστω λιγακι.... ;)ολοι οι δρομοι οδηγουν στο πα.μακ.!!!! ;)


Title: Απ: Συνάντηση............
Post by: hlias on April 08, 2005, 00:12:34 am
Τα φοιτητικά τα χρόνια...

Κάτι από... εξέδρα γηπέδου θύμιζε η Φιλοσοφική Σχολή Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια ομιλίας των Αγγελου Αναστασιάδη και Γιάννη Γκαγκαλούδη με θέμα "Αθλητισμός και ντόπινγκ". Μερίδα φοιτητών αποδοκίμασε τoν παίκτη του ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα την αντίδραση του Αναστασιάδη και την διακοπή της ομιλίας.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου των φοιτητικών παρατάξεων (τη Τετάρτη γίνονται οι εκλογές) οι Αναστασιάδης και Γκαγκαλούδης προσκλήθηκαν από τη Φιλοσοφική σχολή για να μιλήσουν σχετικά με το ντόπινγκ και τον αθλητισμό.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κύπρου πρόλαβε και είπε δύο πράγματα, τονίζοντας μεταξύ άλλων: "Δεν ντοπάρονται οι παίκτες. Απλώς παίρνουν κάποιες "ενισχύσεις". Κάποια φυσικά βοηθήματα. Είναι λογικό αυτό. Οταν κάποιος παίκτης παίζει δύο ώρες αγώνα, θέλει δύο μέρες για να συνέλθει. Πως να κάνω εγώ προπόνηση μετά;"

Από εκεί και πέρα, τον λόγο πήρε ο Γκαγκαλούδης, ο οποίος προτού προλάβει να πει οτιδήποτε δέχθηκε τη φραστική επίθεση 2-3 φοιτητών, οι οποίοι τον κατηγορούσαν για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ. Ο Γκαγκαλούδης αντέδρασε με την απάντηση να φανερώνει τον εκνευρισμό του: "Αν θέλετε να με βρίσετε, να έρθετε να το κάνετε μπροστά μου".

Η απάντηση αυτή ενόχλησε ιδιαίτερα τον Αναστασιάδη, ο οποίος έσπευσε να "βάλει στη θέση" του τον μπασκετμπολίστα: "Αυτές οι στάσεις πυροδοτούν την βία. Οταν ο παίκτης απαντά στον φίλαθλο τότε τροφοδοτεί την βία. Δεν πρέπει να γίνεται αυτό. Εγώ μία φορά το έκανα σαν ποδοσφαιριστής και δεν πρόκειται να το επαναλάβω. Οταν σε βρίζει ο κόσμος, εσύ πρέπει να σκύβεις το κεφάλι και να φεύγεις".

Μετά το συγκεκριμένο περιστατικό, η ομιλία έλαβε άδοξο τέλος, ωστόσο ο Γιάννης Γκαγκαλούδης τοποθετήθηκε για το θέμα του ντόπινγκ, έξω από την αίθουσα μπροστά τη τηλεοπτική κάμερα της ΕΤ-3: "Οταν ήμουν στον Παναθηναϊκό, είχε έρθει ο γιατρός και μας έδωσε μία λίστα από βοηθήματα. Ηταν όλα νόμιμα και δεν υπήρχε πρόβλημα. Μας είπε, όμως, πως αν πάρουμε κάτι άλλο εκτός από αυτά τότε θα είναι "κακό του κεφαλιού μας". Ο Παναθηναϊκός μας προστάτευσε πάνω σε αυτό το θέμα".

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως στην ομιλία της Φιλοσοφικής σχολής είχαν λάβει πρόσκληση και οι Γιώργος Χατζάρας και Κώστας Βασιλειάδης, οι οποίοι για διαφορετικούς λόγους δεν μπόρεσαν να παρεβρεθούν.


πηγή:contra.gr


Title: Re: Συνάντηση............
Post by: sakaflias7 on April 08, 2005, 19:00:18 pm
Λοιπον πηγα που λετε σημερα στο πα.μακ. κ ηταν ενας κατακυριο λογο μονολογο μεταξυ souper3 k γεωργιου!!!αναρτησαν κ ενα πανο που εγραφε " ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ ΓΕΡΜΑΝΑΚΟ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ"!!!απ'οτι ειπε ο γεωργιου θα μεταδωθει το επομενο σαββατο για να προλαβει να τη μονταρει!!!ειπε πολλα κ διαφορα.εμενα παντως μου εδωσε την αισθηση οτι εγκειφε λιγο τους θεσσαλονικεις οπαδους! :) :)


Title: Re: Συνάντηση............
Post by: HMMYμαθής on April 18, 2005, 12:55:15 pm
Μήπως ξέρει κανείς αν στον ΑΛΦΑ δείξαν την υπό συζητηση εκδήλωση??

Δεν νομίζω να την έχασα. Γεωργίου  έιδα λίγο αυτό το Σαββατοκύριακο και δεν είχε τίποτα το διαφορετικό.
Εχετε ακούσει μήπως θα την προβάλλει?? Όχι τίποτα άλλο, αλλά μη χάσουμε και τα Αριανά, που μάλλον θα κλεγόντουσαν πάλι για την κατάντια τους στην μπάλα ή θα υποστήριζαν ότι είναι τα αφεντικά της πόλης!!! LOL


Title: Απ: Συνάντηση............
Post by: JAs0n-X on April 18, 2005, 13:45:55 pm
Την εδειξε!!...
Μικρο κομματι φυσικα...
Στην αρχη καποιοι τον γιουχαραν κ μιλησε λιγο γιαυτο !
Δεν εδειξαν τπτ το ιδιαιτερο...
καμμια δυο ειρωνειες για τον Γκεκα...καμμια ατακα τετοια πραγματα δειξαν!
Κ κατι λεγαν κ οι ΣΟΥΠΕΡ 3 αλλα δεν ακουγοντουσαν!


Title: Re: Συνάντηση............
Post by: HMMYμαθής on April 18, 2005, 13:52:17 pm
μόλις με ενημέρωσε ένα παλικάρι ότι ήταν και το, όπως λέει ο Γεωργίου, νιμου μαζί του (δεν ξέρω καν το όνομά της) και κάποια στιγμή βγάζει το παλτό της και αρχίσαν όλοι τα ενθαρρυντικά επιφωνήματα.... μάλλον για να φανεί η "γυμνή" αλήθια!!!!