• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 07:18:40 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 07:18:40 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 02:29:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426680
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 14
Guests: 86
Total: 100
EiriniGeo
Theoxarhs Bladimiros
AckermanMik
smantzaa
Zaxarenia
Yamal
Theislander
Angelagfb
aggelosiliadis
DarkMagiK06
arisap
PolarBear
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
  Όταν ανεβάζουμε φωτογραφίες στις Ανακοινώσεις και Έκτακτα νέα, βάζουμε τη μεγαλύτερη πλευρά 400 (width=400 ή height=400 ). π.χ. [img height=400 (κλείνει η αγκύλη) 
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Αθλητικά > Αθλητικά Νέα - 'Aρθρα (Moderators: Tasos Bot, tzortzis) > Τραγικό μήνυμα από τον Μπεστ
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] 2 3 Go Down Print
Author Topic: Τραγικό μήνυμα από τον Μπεστ  (Read 7768 times)
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
Τραγικό μήνυμα από τον Μπεστ
« on: November 20, 2005, 23:48:11 pm »

Τραγικό μήνυμα από τον Μπεστ

Ενα τραγικό μήνυμα από το κρεβάτι της μονάδας εντατικής θεραπείας όπου νοσηλεύεται, έστειλε την Κυριακή ο Τζορτζ Μπεστ. «Μην πεθάνετε σαν εμένα» ψέλισε ο παλιός άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επιτρέποντας στην εφημερίδα «News Of the World» να δημοσιεύσει φωτογραφία του.
Σʼ αυτήν, ο Μπεστ είναι κάτωχρος, με μάτια απλανή και με διάφορα ιατρικά μηχανήματα στο σκελετωμένο πλέον κορμί του.

Σύμφωνα με τον φίλο και ατζέντη του, Φιλ Χιούζ, ο Μπεστ έδωσε την συναίνεσή του στην δημοσίευση των φωτογραφιών του ομολογώντας με δραματικό τρόπο πως δεν μπόρεσε να νικήσει το πάθος του για το αλκοόλ. «Ελπίζω πως η κατάστασή μου θα μπορέσει να χρησιμεύσει σαν προειδοποίηση για όσους έχουν αλκοολικά προβλήματα», ήταν τα λόγια του Μπεστ προς τον Χιουζ. Ολα δείχνουν πλέον ξεκάθαρα πως το τέλος πλησιάζει για τον ποδοσφαιριστή, που διέπρεψε με την μεγάλη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ της δεκαετίας του ʼ60.

Ο Φιλ Χιούζ δήλωσε συγκλονισμένος για την κατάσταση της υγείας του Μπεστ: «Ο Τζορτζ δεν μπόρεσε να κερδίσει την «μάχη» του με τον αλκοολισμό. Εχει χάσει πολλά κιλά και μοιάζει με χτυπημένο σπουργίτι».
Ο καθηγητής Ρότζερ Γουίλιαμς παραδέχθηκε πως το τρέχον εικοσιτετράωρο θα είναι κρίσιμο: «Ο Μπεστ κρατάει, αυτό μόνο μπορώ να πω. Όμως οι επόμενες εικοσιτέσσερις ώρες θα είναι κρίσιμες για να δούμε αν θα μπορέσει να ξεπεράσει την νέα λοίμωξη».

Πέτρος Ξηρόκωστας

ΠΗΓΗ:www.ethnosport.gr

www.twitter.com/apostolos1986
chggr005
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Free ...as a bird (Beatles)

View Profile
Re: Τραγικό μήνυμα από τον Μπεστ
« Reply #1 on: November 21, 2005, 08:29:51 am »

Εμένα αυτό που έκανε ο Μπεστ και δεν μου άρεσε καθόλου ήταν το εξής:
Έκανε μεταμόσχευση συκωτιού και συνέχισε παρόλα αυτά να πίνει. Είπαμε είσαι εξαρτημένος, αλλά όταν ο άλλος σου δίνει το συκώτι του για να ζήσεις, τουλάχιστον το εκτιμάς και δεν το καταστρέφεις όπως έκανες και με το δικό σου.Εάν το έπαιρνε κάποιος άλλος το συκώτι, ίσως να χρησιμοποιούνταν καλύτερα.

Goodbye to you, my trusted friend.
We've known each other since we were nine or ten.
Together we 've  climbed hills or trees.
Learned of love and ABC's,
skinned our hearts and skinned our knees.

Goodbye my friend, it's hard to die,
when all the birds are singing in the sky,
Now that the spring is in the air.
Ο λογαριασμός έχει παραβιαστεί, μην ανοίξετε το link. are everywhere.
When you see them I'll be there.

We had joy, we had fun, we had seasons in the sun.
But the hills that we climbed
were just seasons out of time.

Terry Jacks - Seasons In The Sun

Οι πρωτοετείς φοιτητές μπορούν να ενημερωθούν για τον Σύλλογο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων Μηχανικών από εδώ:  Σύλλογος Φοιτητών
bakeneko
Veteran
Καταστραμμένος

?

View Profile WWW
Απ: Τραγικό μήνυμα από τον Μπεστ
« Reply #2 on: November 21, 2005, 15:43:33 pm »

Ε, σκέφτηκε, "καινούριο συκώτι, δεν παθαίνει τίποτα!".. Κρίμα πάντως.. Να ξέρεις ότι έχεις πρόβλημα και να μην μπορείς να το αντιμετωπίσεις...

KorkoLyk
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Δεν αντέχω τόση πραγματικότητα

View Profile
« Reply #3 on: November 21, 2005, 16:54:49 pm »

Παιδιά, αλκοόλ είναι...μαζί με το τσιγάρο και τη ζάχαρη, είναι το χειρότερο, μή καθαρά οριζόμενο ως ναρκωτικό πράγμα που μπορείς να βάλεις μέσα σου. Και δεν το σταματάς φυσικά εύκολα, γιατί η σωματική εξάρτηση έχει αποδειχθεί ιατρικά ότι μπορεί να ξεπεραστεί με φάρμακα. Η ψυχική όμως;  Undecided

"The fact that each individual sees apathy in his fellows perpetuates the common reluctance to organize for change."

Port Huron Statement
chggr005
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Free ...as a bird (Beatles)

View Profile
Re: Απ: Τραγικό μήνυμα από τον Μπεστ
« Reply #4 on: November 22, 2005, 08:48:06 am »

Quote from: Lyk on November 21, 2005, 16:54:49 pm
Η ψυχική όμως;  Undecided
Με πολύ ισχυρή θέληση, κάτι που σπανίζει στις μέρες μας.

Goodbye to you, my trusted friend.
We've known each other since we were nine or ten.
Together we 've  climbed hills or trees.
Learned of love and ABC's,
skinned our hearts and skinned our knees.

Goodbye my friend, it's hard to die,
when all the birds are singing in the sky,
Now that the spring is in the air.
Ο λογαριασμός έχει παραβιαστεί, μην ανοίξετε το link. are everywhere.
When you see them I'll be there.

We had joy, we had fun, we had seasons in the sun.
But the hills that we climbed
were just seasons out of time.

Terry Jacks - Seasons In The Sun

Οι πρωτοετείς φοιτητές μπορούν να ενημερωθούν για τον Σύλλογο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων Μηχανικών από εδώ:  Σύλλογος Φοιτητών
Vulcan
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #5 on: November 22, 2005, 11:34:44 am »

Quote from: chggr005 on November 21, 2005, 08:29:51 am
Έκανε μεταμόσχευση συκωτιού και συνέχισε παρόλα αυτά να πίνει. Είπαμε είσαι εξαρτημένος, αλλά όταν ο άλλος σου δίνει το συκώτι του για να ζήσεις, τουλάχιστον το εκτιμάς και δεν το καταστρέφεις όπως έκανες και με το δικό σου.Εάν το έπαιρνε κάποιος άλλος το συκώτι, ίσως να χρησιμοποιούνταν καλύτερα.

Τι να καταλάβετε ρε από Τζωρτζ Μπεστ!!!
Αυτός δεν ήτανε μαλάκιο! Ο άνθρωπος ήταν διάττοντας αστέρας, αλλά αστέρας με πέντε κιλά ούμπαλα, έζησε και φεύγει ευτυχισμένος, με τα πάθη του και την ομορφιά του. Διαβάστε λίγο παραπάνω για τον Ιρλανδό κι αφήστε τα κηρύγματα του κατηχητικού σας.Τουλάχιστον μην προσβάλουμε τον μύθο του, όπως κάνουν τα κοράκια της αθλητικής (μόνο?) δημοσιογραφίας.
Με το συμπάθειο, αλλά το πολύ το καθώς πρέπει μου την βαράει!  ^verymad^
« Last Edit: November 22, 2005, 11:41:13 am by Vulcan » Logged
Καμένος
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #6 on: November 22, 2005, 11:43:20 am »

Quote from: Vulcan on November 22, 2005, 11:34:44 am

αλλά αστέρας με πέντε κιλά ούμπαλα, έζησε και φεύγει ευτυχισμένος, με τα πάθη του και την ομορφιά του.

Το να έχεις 5 κιλά ούμπαλα δεν φαίνεται στην ικανότητα να καταστρέφεις τη ζωή σου!
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #7 on: November 22, 2005, 11:57:52 am »

Κοιτα δεν ειανι μαγκια να αναγεννασαι στην ουσια απο το σωμα καποιου αλλου, κατι το οποιο ισως το ελαβες και λογω ονοματος και εσυ να το καταστρεφεις απλα. Δεν ειναι του κατηχητικου ουτε τιποτα, ειναι απλα αχαριστια. Εκτος αν πρεπει να πουμε και μαγκα το τζανκι τον Μαραντονα, που εκανε διαφημισεις το πρωι εναντιον των ναρκωτικων και το βραδακι την ρουφαγε τηνν κοκα.

Quote from: Vulcan on November 22, 2005, 11:34:44 am
Quote from: chggr005 on November 21, 2005, 08:29:51 am

Τι να καταλάβετε ρε από Τζωρτζ Μπεστ!!!
Αυτός δεν ήτανε μαλάκιο! Ο άνθρωπος ήταν διάττοντας αστέρας, αλλά αστέρας με πέντε κιλά ούμπαλα, έζησε και φεύγει ευτυχισμένος, με τα πάθη του και την ομορφιά του. Διαβάστε λίγο παραπάνω για τον Ιρλανδό κι αφήστε τα κηρύγματα του κατηχητικού σας.Τουλάχιστον μην προσβάλουμε τον μύθο του, όπως κάνουν τα κοράκια της αθλητικής (μόνο?) δημοσιογραφίας.
Με το συμπάθειο, αλλά το πολύ το καθώς πρέπει μου την βαράει!  ^verymad^

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
Cyberkat
Guest
« Reply #8 on: November 22, 2005, 13:51:02 pm »

Καλά ε πως φαίνονται οι αλκοολικοί του forum! Από μακριά!  Grin

ΖΗΤΩ Η ΚΙΡΡΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΑΤΟΣ!!!
ΖΗΤΩ ΟΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΕΙΣ!!!
ΖΗΤΩ Η ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΩΡΟ ΘΑΝΑΤΟ!!!

Ούτως ή άλλως τι χάρη έχει η ζωή μετά τα 50?
Ειδικά για μας που θα πάρουμε σύνταξη μετά θάνατον...

Πολύ σοβαρά...
Γειά μας...
« Last Edit: November 28, 2005, 12:51:37 pm by Cyberkat » Logged
Verminoz
Veteran
Καταστραμμένος

I smoke my friends down to the filter

View Profile WWW
« Reply #9 on: November 22, 2005, 20:35:43 pm »

Είναι όντως αχαριστία, αυτό που κατά τον Vulcan είναι μαγκιά (τι σημαίνει άραγε αυτή η λέξη;;;Wink, και είναι αχαριστία κατ' αρχήν προς τον ίδιο του τον εαυτό και μετά προς τους άλλους. Ο Μπεστ δυστυχώς ή ευτυχώς έπαιξε σε μία εποχή όπου οι διάσημοι ποδοσφαιριστές ήταν κάτι σαν τους...rock stars...δηλαδή sex, drugs & rock'n'roll. Δεν ήταν ο μόνος που αυτοκαταστράφηκε με αυτόν τον τρόπο.

Από κει και πέρα βέβαια τι να πει κανείς, δικαιωμά του να "διαχειρίζεται" την ζωή του όπως θέλει...

Μακάρι να βελτιωθεί η κατάσταση της υγείας του...να'ναι καλά ο άνθρωπος και ποτέ δεν είναι αργά για μια στροφή σε μια πιο υγιεινή ζωή...

Englab - Open source scientific/engineering platform
Rebetologion - Contemporary/Experimental

Κακούργα ύπαρξις!
Vulcan
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
Re: Απ: Τραγικό μήνυμα από τον Μπεστ
« Reply #10 on: November 23, 2005, 14:09:59 pm »

Quote from: Cyberkat on November 22, 2005, 13:51:02 pm
ΖΗΤΩ Η ΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΑΤΟΣ!!!
ΖΗΤΩ ΟΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΕΙΣ!!!
ΖΗΤΩ Η ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΩΡΟ ΘΑΝΑΤΟ!!!

BEST, BEST FUCK THE REST!!!!

Αλλά που να καταλάβουν οι νερόβραστοι!!

Καλά που είσαι κι εσύ ρε Κατερίνα!
Cyberkat
Guest
« Reply #11 on: November 23, 2005, 15:39:21 pm »

Ωχ, αυτό λέγεται information leak.  Shocked

"Η συναίσθηση του βάθους της κατάπτωσης είναι το ίδιο απαραίτητη γι' αυτές τις αχαλίνωτες, ασυγκράτητες φύσεις όπως και η συναίσθηση της ανώτερης ευγένειας."

"Όταν πέφτω σ' ένα γκρεμό βουτάω με το κεφάλι κάτω και με τα πόδια πάνω, κι ευχαριστιέμαι να πέφτω με την εξευτελιστική αυτή στάση και είμαι περήφανος γι' αυτό."

Φιοντορ Μιχαηλοβιτς ΝΤΟΣΤΟΓΙΕΦΣΚΥ, ο Μέγας

Verminoz, αν ο Best πάψει να αλλάζει τα συκώτια σαν τα πουκάμισα και να τα καταστρέφει σαν τις σόλες των παπουτσιών του, δεν θα είναι πια ο Best. Υπάρχουν τόσοι συμβατικοί, μέτριοι, άνοστοι άνθρωποι (μεταξύ τους κι εγώ). Ας πάνε στράφι μερικά συκώτια για να επιβιώσει το sex, drugs & rock'n'roll. Έχει να αντιπροτείνεις κανένα πιο αξιόλογο ιδανικό? Εγώ δεν βρίσκω κανένα.
Προτείνω:

BEST, BEST FUCK THE REST!
ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ!!
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #12 on: November 23, 2005, 16:40:11 pm »

Quote from: Cyberkat on November 23, 2005, 15:39:21 pm
Ωχ, αυτό λέγεται information leak. Shocked

"Η συναίσθηση του βάθους της κατάπτωσης είναι το ίδιο απαραίτητη γι' αυτές τις αχαλίνωτες, ασυγκράτητες φύσεις όπως και η συναίσθηση της ανώτερης ευγένειας."

"Όταν πέφτω σ' ένα γκρεμό βουτάω με το κεφάλι κάτω και με τα πόδια πάνω, κι ευχαριστιέμαι να πέφτω με την εξευτελιστική αυτή στάση και είμαι περήφανος γι' αυτό."

Φιοντορ Μιχαηλοβιτς ΝΤΟΣΤΟΓΙΕΦΣΚΥ, ο Μέγας

Verminoz, αν ο Best πάψει να αλλάζει τα συκώτια σαν τα πουκάμισα και να τα καταστρέφει σαν τις σόλες των παπουτσιών του, δεν θα είναι πια ο Best. Υπάρχουν τόσοι συμβατικοί, μέτριοι, άνοστοι άνθρωποι (μεταξύ τους κι εγώ). Ας πάνε στράφι μερικά συκώτια για να επιβιώσει το sex, drugs & rock'n'roll. Έχει να αντιπροτείνεις κανένα πιο αξιόλογο ιδανικό? Εγώ δεν βρίσκω κανένα.
Προτείνω:

BEST, BEST FUCK THE REST!
ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ!!

Μονο λογια. Αντε ξεκινα...

Προσωπικα δεν νοιωθω καθολου νεροβραστος. Αυτα που λες περι sex, drugs and rock n roll μου θυμιζουν τυπους μαγκια, κλανια και εξατμιση. Δηλαδη τιποτα.... Ο νεροβραστος ειναι αλλος. οχι αυτος που καταστρεφει τον εαυτο του. Και αν εσυ πιστευεις κατι αλλο, θα θελα να κανω κανα δυο ερωτησεις αν θα εκανες ορισμενα πραγματα, κι αν δεν τα κανεις γιατ οχι....

Επαναλαμβανω: μονο λογια....

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
Cyberkat
Guest
« Reply #13 on: November 24, 2005, 02:20:44 am »

Aurelius, εγώ δεν ανέφερα καν την λέξη "νερόβραστοι". Και δεν πιστεύω ότι είμαι περισσότερο ή λιγότερο νερόβραστη από σένα, αν αυτό υπονοείς. Ό,τι είπα αφορούσε το ζήτημα Best.
Δεν είπα επίσης να γίνουμε όλοι αλκοολικοί και ναρκομανείς.
Αυτό που εννούσα είναι ότι είναι καλύτερο για όλους να μην εκλείψουν τύποι σαν τον Best (κι έχω και άλλους πολύ καλύτερους στον νου μου) γιατί τουλάχιστον εξασφαλίζουν μια απαραίτητη ανθρώπινη βιοποικιλότητα μεταξύ των ορδών των ρομπότ που δουλεύουν, τρώνε και κοιμούνται.
Δεν έχω να αποδείξω τίποτε γι' αυτό προφανώς ..."μόνο λόγια".
Απλώς μην τα βλέπουμε τόσο στενά τα πράγματα...
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #14 on: November 24, 2005, 02:58:53 am »

Κοιτα, οσον αφορα το νεροβραστοι δεν το ειπες, αλλα φανταστηκα οτι αφου συμφωνησες με τον Vulcan και δεν διαχωρισες την θεση σου συμφωνησες και σ αυτο.
Υστερα, ναι ανθρωποι οπως ο Μπεστ συνεισφερουν στην βιοποικιλοτητα, αλλα οχι οπως το εννοεις εσυ.Επειδη ηταν παικτουρας. Το να κατστρεφεις το συκωτι σου δεν ειναι βιοποικιλοτητα, ειναι και οξυμωρο αλλωστε-τι βιο... ειανι αυτο; Κατα την γνωμη μου,εκει οδηγειται καποιος ο οποιος παρολη την ελλειψη παιδειας(οχι μορφωσης) αποκταει ξαφνικα τεραστια δημοτικοτητα. Δεν ξερει απλα πως να χειριστει το ειναι του. Το ιδιο συμβαινει και με τους νεους one stand-τραγουδιστες-ηθοποιους-ξεκωλα και ολους αυτους που αποκτανε φημη γι αλογους τελειως ξεφτιλας
Αλλωστε τι τα συζηταμε, ο ιδιος ειπε να βγει φωτο για να γινει το παραδειγμα προς αποφυγη. Θα μου πειτε εσεις οτι καλα εκανε και εκαψε 2 συκωτια;
Δεν πρεπει να εκλειψουν ανθρωποι σκεπτομενοι, που δεν συμβιβαζονται με τα καθιερωμενα και ταστασιμα, που δουλευει το μυαλο τους. Αυτοι ειναι χρησιμοι για την βιοποικιλοτητα. Ειναι λαθος το να μπερδευεις την αντιδραση στο κατεστημενο, που δεν δεχεται για παραδειγμα τους μεθυστακες η οποιους αλλους, απο το να γινεις και εσυ ενας μεθυστακας για να αντιδρασεις στο κατεστημενο.  Αυτα δεν τα γραφω για τον Μπεστ, αλλα γενικα, μπορει ο ανθρωπος να ηταν μια χαρα σκεπτομενος. δεν εχω διαβασει για αυτο ιδιαιτερα.

Pages: [1] 2 3 Go Up Print
Jump to: