• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:06:56 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:06:56 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[Today at 22:46:54]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426677
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 58
Guests: 116
Total: 174
iliaspapas
astepoul
rigas_s
pantoulis
3rdDegreeBurn
gorilaki
DimKaratzas
VaiosG
ant2946
tzortzis
Giorgos2222
chrisdardas
Sotiris_atha
vagk
θσερναμε
npalami
grammaths
difis
Panagopf
Nicotre
jimalexoud
DemetriosL
dimitrisblioumis
alexter
Emilios
Stelios V.
ΡΙΤΟΣΧΑ
AA RE LEWN
Nikos_313
gpr000
Amalia
Angelagfb
spoun
GeorgeGk
vajulin
mariaxalk
gkougeor
steliosakritidis
theofr
taniakrg
Tsomp
eed
lasef
atampakc
george14
efthmakr
Aristidis Aristidou
gpapailio
ArchieHadCells
Summand
swthrhs
witchingHour
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για αλλαγή του public name σας, επικοινωνήστε με έναν από τους Admins.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Διάφορα > ΓνωρΗΜΜΥες... (Moderators: Don, Nikos_313, chatzikys, Tasos Bot) > O Sminias μετά το Στρατό...
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] 2 3 4 Go Down Print
Author Topic: O Sminias μετά το Στρατό...  (Read 7595 times)
sminias_hlektromhxanikos
Θαμώνας

COGITO ERGO SUM

View Profile
O Sminias μετά το Στρατό...
« on: June 06, 2007, 03:00:04 am »

Ένα περίεργο πράγμα...όταν ήμουνα στο Τ.Ε.Ι. φοιτητής, όλο και κάτι...κουτούπωνα...κι ας είχα τα ίδια κιλά που έχω τώρα, κι ας ξέραν όοοολοι πως είχα δεσμό και μάλιστα με κοπέλα πολύ τσαμπουκαλού και...επικίνδυνη, κι ας ήμουν αδέκαρος...
Τώρα ρε παιδιά, τίποτα! Ο δεσμός παραμένει, αλλά όλες οι άλλες εχουν εξαφανιστεί. Κατά την διάρκεια της θητείας, όλες λακίσανε! Και να πείς οτι ήμουνα μακρυά, οτι εξαφανίστηκα για καιρό, να το καταλάβω...μα ρε γαμώτο, εδώ ήμουνα. Κάθε μέρα έξω για καφέ και ποτάκι...που πήγαν όλες οι @!$%^??

Αυτό να καταγραφεί παρακαλώ στα "-" της θητείας!

Το σπουδάζω στο Πολυτεχνείο, δεν το λέω ακόμα...το έτος 2007-08 θα δείξει αν σπουδάζω η αν κωλοβαράω...ή μάλλον καλύτερα, η εξεταστική του Σεπτεμβρίου, που θα πέσω "αλεξιπτωτιστής" με μοναδικό σκοπό να περάσω οσα μπορώ...
« Last Edit: June 07, 2007, 23:56:17 pm by Karaμazoβ » Logged

Μου 'πες θα φύγω χθες το βράδυ ξαφνικά /απλώς κουράστηκα δε φταίω για όλα αυτά /Θεε μου δε θέλει το βλέπω καθαρά /κι όλα γίναν Θεε μου τόσο μα τόσο ξαφνικά /Σηκώθηκα μονάχος το πρωί /χωρίς καφέ χωρίς τσιγάρο και ψυχή /Θεε μου το ξέρω τώρα είμαι μοναχός /κι όμως θα γυρίσει πάλι δεν μπορεί να κάνει αλλιώς  /Το ξέρω είναι λίγο δύσκολο μα εγώ /στο λέω μπορούσα να περιμένω και μπορώ /βλέπεις οι δυο μας μόνοι δε νιώσαμε ποτέ /τώρα, τώρα πες μου ποιόν, /πες μου ποιόν θα 'χεις να τα λες;
sminias_hlektromhxanikos
Θαμώνας

COGITO ERGO SUM

View Profile
Re: 10 1 Λόγοι που δεν πάω στρατό!
« Reply #1 on: June 06, 2007, 03:35:55 am »

Ρε εισοδηματία, στον άλλονα απαντάω! Τον κολατσιό πως-στο-καλό-τον-λένε...
Απλά βαριέμαι να κουοτάρω συνέχεια...Γι αυτό τα χωρίζω. Τώρα αμα δεν μπορείς να καταλάβεις σε ποιόν απευθύνεται τι, φυσιολογικό είναι...δεν μπορούμε να είμαστε όλοι ιδιοφυίες!

Άαααασε ρε με τα "μιά νύχτα κλπ"...μην τρελλαίνεσαι!

Αντε γκούντνάϊτ!

Μου 'πες θα φύγω χθες το βράδυ ξαφνικά /απλώς κουράστηκα δε φταίω για όλα αυτά /Θεε μου δε θέλει το βλέπω καθαρά /κι όλα γίναν Θεε μου τόσο μα τόσο ξαφνικά /Σηκώθηκα μονάχος το πρωί /χωρίς καφέ χωρίς τσιγάρο και ψυχή /Θεε μου το ξέρω τώρα είμαι μοναχός /κι όμως θα γυρίσει πάλι δεν μπορεί να κάνει αλλιώς  /Το ξέρω είναι λίγο δύσκολο μα εγώ /στο λέω μπορούσα να περιμένω και μπορώ /βλέπεις οι δυο μας μόνοι δε νιώσαμε ποτέ /τώρα, τώρα πες μου ποιόν, /πες μου ποιόν θα 'χεις να τα λες;
Ixpiyacoc
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #2 on: June 06, 2007, 05:37:59 am »

Quote from: sminias_hlektromhxanikos on June 06, 2007, 03:00:04 am
Αυτό να καταγραφεί παρακαλώ στα "-" της θητείας!

γμστ τα φίλε μου ετσι ειναι!

''Well, I've changed music four or five times. . . . What have you done of any importance other than be white?'' - Miles Davis

Andy Mckee
http://www.youtube.com/watch?v=Ddn4MGaS3N4
Israel Kamakawiwo'ole
http://www.youtube.com/watch?v=Pe5p1BXNCQM
sminias_hlektromhxanikos
Θαμώνας

COGITO ERGO SUM

View Profile
« Reply #3 on: June 06, 2007, 16:19:06 pm »

Πίκρα...είμαι τώρα στο Τ.Ε.Ι., και παρατηρώ πως οι σπουδάστριες έχουν αναβαθμιστεί ποιοτικά και ποσοτικά...κι εγώ ούτε ένα κοκκαλάκι!!!!

Γαμώτο!!

Και είναι και καλοκαίρι...όλα όξω!!

koslazio
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #4 on: June 06, 2007, 16:42:03 pm »

Quote from: sminias_hlektromhxanikos on June 06, 2007, 03:35:55 am
Τον κολατσιό πως-στο-καλό-τον-λένε...

Είπαμε είμαι λάτρης του καλού φαγητού, αλλά όχι να βάζω και όνομα κολατσιό! Grin Grin Grin
Το αν είσαι καλά θα το κρίνεις εσύ ρε μεγάλε! Εγώ μια ερώτηση προσωπικού προβληματισμού εξέφρασα!

Hence we will not say that Greeks fight like heroes, but that heroes fight like Greeks.
sminias_hlektromhxanikos
Θαμώνας

COGITO ERGO SUM

View Profile
« Reply #5 on: June 06, 2007, 16:58:15 pm »

Αυτά τα απαντήσαμε στα 25 μας...

aika
Θαμώνας

mein gott

View Profile
« Reply #6 on: June 06, 2007, 17:57:38 pm »

τσκ..τσκ...Σμηνία πρόσεχε γιατί διάφοροι μπορεί να διαβάζουνε το φόρουμ  Roll Eyes
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #7 on: June 06, 2007, 19:04:17 pm »

αντρική καφροσυζήτηση -  γουστάρω!! Cheesy
sminias_hlektromhxanikos
Θαμώνας

COGITO ERGO SUM

View Profile
« Reply #8 on: June 06, 2007, 19:16:56 pm »

Quote from: pandora on June 06, 2007, 19:04:17 pm
αντρική καφροσυζήτηση -  γουστάρω!! Cheesy

Έτσι έτσι...

Ποιός να διαβάζει το φόρουμ και τι να μας πεί? (εκτός απο την αρραβωνιαστικιά μου, βέβαια!)

Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #9 on: June 06, 2007, 21:09:22 pm »

Αν το διαβάζει η πεθερά σου ας πούμε είσαι ok?  Grin Grin Grin

You're fucked Cheesy

Άντε έλα πάνω να σε γνωρίσουμε!
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #10 on: June 06, 2007, 21:23:47 pm »

E σιγά... πάω στοίχημα ότι και η αρραβωνιαστικιά το ίδιο θα σκέφτεται Smiley

byeeee
sminias_hlektromhxanikos
Θαμώνας

COGITO ERGO SUM

View Profile
« Reply #11 on: June 07, 2007, 04:19:59 am »

@Τούραμ, αυτό σηκώνει καινούργιο τόπικ με τίτλο:"Μπείτε στο μυαλό της κοπέλας του Μήτσου"!

Δεν μπορώ ειλικρινά να καταλάβω πως είναι δυνατόν μια κοπέλα σοβαρή, μετρημένη, αυστηρών αρχών, Βασιλόφρων, με όοοολα τα συντηρητικά στερεότυπα που μπορείτε να φανταστείτε, να θέλει διακαώς να με παντρευτεί, θεωρώντας οτι θα γίνω καλός πατέρας και σύζυγος!!!!
Ειλικρινά, είμαι ένας τύπος μάλλον ανώριμος, με πολλή διάθεση καφρίλας, με απεριόριστη διάθεση να παριστάνω τον μελισσούλο και να πηγαίνω δεξιά κι αριστερά σε πολλά λουλουδάκια, με τάσεις οξείας ρεμαλίασης και διχασμένη-τριχασμένη-τετραχασμένη προσωπικότητα (κάτι σαν τους πολλαπλούς εαυτούς του Jack Sparrow στην πρώτη του σκηνή...). Στην κυριολεξία, πολλές φορές και ο ίδιος μου ο εαυτός με απεχθάνεται-τότε καταλαβαίνω πως είναι να είσαι σιαμαίος-άσε που είμαι και αντιβασιλικός...
Αυτά, σε συνδυασμό με τα πολλά κιλά μου, και ένα κάρο άλλων πραγμάτων, με καθιστούν μάλλον κάτι που θα έπρεπε κάποια σαν την αρραβωνιάρα να με αποφεύγει απο το χιλιόμετρο...τώρα, αυτή γιατί γουστάρει, δεν το καταλαβαίνω!!

@Juan: Πρόσφατα στα μέρη της έφτασε το ρεύμα... ο Βασιλέας Κωνσταντίνος διαδέχθηκε τον Βασιλέα Παύλο, η Βασιλομήτωρ τσακώνεται με τον Πρωθυπουργό, μόλις ξεπεράστηκε η κρίση στην Κούβα, και φυσικά το ίντερνετ και οι υπολογιστές δεν έχουν κυκλοφορήσει!!! Που να το διαβάσει η πεθερά λοιπόν??(ρατσιστικό, αλλά έχει προϊστορία...)

Επάνω θέλω να ανέβω και να αρχίσω να παρακολουθώ. Μπορώ όμως? Μόνη ελπίδα, η ξαδερφούλα μου που έδωσε Πανελλήνιες και θέλει να σπουδάσει επάνω. Και φυσικά, θα μείνει με τον ξαδερφούλη της (αν κι εγώ 1-2 μέρες τη βδομάδα θα μπορώ να είμαι επάνω το πολύ...στην Αθήνα έχω πολλές υποχρεώσεις...). Αλλιώς, θα ψαχτώ για συγκάτοικο απο σεπτέμβρη..
Στάνταρ όμως θα με δείτε στην εξεταστική (και πιό νωρίς). Άλλωστε, είμαι αναγνωρίσιμος. Ο κ. Παπαγιάννης με "τσέκαρε" και με κατάλαβε απο την πρώτη φορα που έσκασα μύτη να γραφτώ επάνω...!

Τώρα σκέφτηκα και ένα παιχνίδι που θα λέγεται "βρές τον σμηνία"...θα κάνετε ερωτήσεις και θα προσπαθείτε να βρείτε αν μιλήσαμε ποτέ ή αν με είδατε στις 6-7 φορές που έχω ανέβει στη Σχολή (πάντως, ανέβηκα και ψήφισα, έτσι απο βίτσιο!). Ο gpap είναι μπροστά με έναν πόντο!
« Last Edit: June 07, 2007, 04:26:50 am by sminias_hlektromhxanikos » Logged

Jalk
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

all people use bad words,what's burried in blood?

View Profile WWW
« Reply #12 on: June 07, 2007, 04:25:05 am »

Quote from: sminias_hlektromhxanikos on June 07, 2007, 04:19:59 am
Ειλικρινά, είμαι ένας τύπος μάλλον ανώριμος, με πολλή διάθεση καφρίλας, με απεριόριστη διάθεση να παριστάνω τον μελισσούλο και να πηγαίνω δεξιά κι αριστερά σε πολλά λουλουδάκια, με τάσεις οξείας ρεμαλίασης και διχασμένη-τριχασμένη-τετραχασμένη προσωπικότητα (κάτι σαν τους πολλαπλούς εαυτούς του Jack Sparrow στην πρώτη του σκηνή...). Στην κυριολεξία, πολλές φορές και ο ίδιος μου ο εαυτός με απεχθάνεται-τότε καταλαβαίνω πως είναι να είσαι σιαμαίος-άσε που είμαι και αντιβασιλικός...
Αυτά, σε συνδυασμό με τα πολλά κιλά μου, και ένα κάρο άλλων πραγμάτων, με καθιστούν μάλλον κάτι που θα έπρεπε κάποια σαν την αρραβωνιάρα να με αποφεύγει απο το χιλιόμετρο...τώρα, αυτή γιατί γουστάρει, δεν το καταλαβαίνω!!

Πέρα από όλα τα άλλα είσαι και ξενύχτης...

Ααααχ κακές συνήθειες. Ελπίζω στην ηλικία σου να τις έχω κόψει...παππού!

http://www.erepublik.com/en/referrer/Jalk+Go
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #13 on: June 07, 2007, 04:28:04 am »

Εγώ πάλι έτσι όπως τα λες... δε ξέρω γιατί είναι αρραβωνιάρα τούτη (από τη πλευρά σου)... αλλά anyway..
sminias_hlektromhxanikos
Θαμώνας

COGITO ERGO SUM

View Profile
« Reply #14 on: June 07, 2007, 04:38:04 am »

Πρόσεχε τι εύχεσαι!! Αυτή την περίοδο γράφω μια εισαγωγή για την υποψηφιότητα μου για Διδακτορικό. Γι αυτό ξενυχτάω!

Παρέα καλή δεν βρίσκω, να πάω να πιώ ένα ποτό στο χαλαρό και ήρεμο, να κουβεντιάσω και να γυρίσω κατά τις 2 έχοντας "φτιαχτεί" για ύπνο...
Όλοι κοιμούνται ή αράζουν σπίτι αφού τους έχουνε γονατίσει τα δάνεια και οι δόσεις.
Κάτι ξέρω εγώ που δεν μπλέκω μ'αυτούς τους διαόλους...

Χουάν, είναι καλό κορίτσι. Εκτιμώ τις παρτόλες γυναίκες απίστευτα και τις σέβομαι, αλλά αν θές να ανοίξεις σπίτι, καλό είναι να είναι λίγο μαζεμένη η σύζυγος. Μη την μαζεύουμε.

Και στο λέω εγώ που 2 (ναί, δύο!) "θεούσες" παρέλαβα και μετά δεν μπορούσα να τις μαζέψω με τίποτα!!! Εκεί να δείς γέλια! Αλλά την πατήσαμε δίς. Όχι και να τριτώσει!

Και για να είμαστε "ον τόπικ": Είναι γεγονός οτι οι γυναίκες φτιάχνονται απο την στολή! Να ένα ακόμα "+" στα υπέρ της θητείας!
« Last Edit: June 07, 2007, 04:45:02 am by sminias_hlektromhxanikos » Logged

Pages: [1] 2 3 4 Go Up Print
Jump to: