• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 21:26:36 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 21:26:36 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426676
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 73
Guests: 110
Total: 183
Deviate
AA RE LEWN
vaggelis.ntokas
thomassamaras
johnnypap
amprozos
Nikos_313
manos_diakakis
georkala
BENEDICTVS
IBOURAS
krith
gorilaki
DimKaratzas
diamantis
Argiris
moutdimi
Notac
mrotskos
NickSpan
Retroman07
mimaki
sassi
xarabalios
giannisd
aalmpanb
superkolios
mdimitrig
qwertyuiop
tasakis
andreaspaper
airam
vagk
sigklitiki
jim_sklab
skopsinos
ddantono
thenoface
dimchin
sterlouk
dimitrisblioumis
Nefeli Nikita
pdiamantis
andyy
iropap
chrysaep
Andreas K
Soto Gonzalez
Stathiss
lapin
jojos
mkakale
george14
Fotis
agapi
mrodi
theofr
dem05
soktas
ioannisfa
stergios03
miltan8
gntitsios
geojohn
gkg
Petross
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Επίσημη ενημέρωση για Αντιστοίχηση Μαθημάτων ΝΠΣ με ΠΠΣ και η συζήτηση στο forum.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Προτάσεις του Συλλόγου Φοιτητών προς τη Συνέλευση Τμήματος
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 Go Down Print
Author Topic: Προτάσεις του Συλλόγου Φοιτητών προς τη Συνέλευση Τμήματος  (Read 7001 times)
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
Re: Προτάσεις του Συλλόγου Φοιτητών προς τη Συνέλευση Τμήματος
« Reply #15 on: May 17, 2007, 18:23:42 pm »

Συμπληρωματική δήλωση εννοώ αυτό που γράφεται ώς "συμπληρωματική δήλωση" στο πρόγραμμα σπουδών σου. Καμία σχέση δεν έχει με τα επί πτυχίω.
thanosdr
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #16 on: May 17, 2007, 18:46:32 pm »

Οι εκπροσωποι των φοιτητων και οι καθηγητες ειναι υπολογοι για την αποφαση της σημερινης Γ.Σ.
Ας μιλησουμε για τους εκπροσωπους μας αρχικα.

Πρεπει ολοι να τους συγχαρουμε για την αποφαση που παρθηκε για τους επι πτυχιο.
Την υποστηριξαν σωστα, την χειριστηκαν σωστα και καταφεραν να γινει αποφαση του τμηματος.

Στο θεμα των εξεταστικων τωρα.
Ηταν μια προταση εφικτη που φαινοταν ομως οτι δεν ηθελαν να τη δεχτουν οι καθηγητες. Ακομα και αυτοι που ηθελαν να βοηθησουν τους φοιτητες. Για αυτο ο κ. Χατζηαθανασιου κατεβασε συμβιβαστικη προταση.

Οποτε ειχαμε 3 προτασεις. Την παλια που ελεγε 2 εξεταστικες, την προταση του κ. Χατζηαθανασιου που ελεγε 3 εξεταστικες και την προταση την δικη μας που ηθελε 4.

Οι εκπροσωποι μας πηραν ενα μεγαλο ρισκο. Οτι οι καθηγητες που ηθελαν να μας βοηθησουν θα επελεγαν την δικια μας προταση σε σχεση με την προταση του κ.
Τσιμπουκη.
Δυστυχως αυτο δεν εγινε. Στον 2ο γυρο που προκριθηκαν οι προτασεις Τσιμπουκη και φοιτητων, η προταση μας στηριχθηκε μονο απο τους φοιτητες.

Εκ του αποτελεσματος πιστευω οτι πριν αποφασισουμε να μην στηριξουμε την προταση Χατζηαθανασιου θα επρεπε να ξερουμε τις διαθεσεις των καθηγητων για τον 2ο γυρο.
Θα επρεπε να συμβιβαστουμε με το χασιμο μονο μιας εξεταστικης.

Κλεινοντας να πω τα εξης.
Το οτι δεν εχουμε 4 εξεταστικες, ευθυνες εχουν μονο οι καθηγητες.
Το οτι δεν εχουμε 3 εξεταστικες, μεγαλο μεριδιο ευθυνης εχουν και οι φοιτητες περα απο τους καθηγητες.
Το οτι εχουμε 2 εξεταστικες, ευθυνες εχουν μονο οι καθηγητες

Δεν κατηγορω κανενα γιατι δεν ξερω αν εγω θα τα εκανα καλυτερα. Δυστυχως ή ευτυχως δεν εχω την ευθυνη του εκπροσωπου.
Οι εκπροσωποι πρεπει να εισπρατουν μπραβο οταν πετυχαινουν(επι πτυχιο) και αρνητικη κριτικη οταν αποτυγχανουν(εξεταστικες Σεπτεμβριου)

Αυτη ειναι η προσωπικη μου εκτιμηση για την σημερινη αποφαση.
« Last Edit: May 17, 2007, 18:56:43 pm by thanosdr » Logged

Η ελευθερία του καθενός σταματάει εκεί όπου αρχίζει η ελευθερία του άλλου. Αλλα πανω απ'ολα το κοινο συμφερον.
Μακαρι να ξερουμε παντα ποιο ειναι...
Fenix
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Α μπλου

View Profile
« Reply #17 on: May 17, 2007, 19:20:22 pm »

Θα σου θυμίσω ότι πριν από λίγες μέρες μου έλεγες σχετικά με την απόφαση για τους επί πτυχίω να την δεχτώ και ότι είναι μεν άδικο αλλά τι να κάνουμε κλπ. Εγώ αν θυμάσαι σου είπα ότι πάντα εξαντλώ κάθε επιλογή και παλεύω μέχρι τέλους. Σου συνιστώ λοιπόν να κάνεις το ίδιο.Μάζεψε άτομα, βρές συνεργάσιμο/ους εκπρόσωπους, τρέξτο, μάζεψε υπογραφές, διαμόρφωσε πρόταση.Κατά την γνώμη μου υπάρχει χρόνος για να γίνει κάτι.Αυτά στα λέω όχι σαν εξυπνάδα, σου παραθέτω απλώς μια συνταγή που δοκιμάστηκε σε αρκετά δύσκολες συνθήκες και είχε αποτέλεσμα.

ΥΓ:Οι ελιγμοί των εκπροσώπων κατά την διάρκεια της συνέλευσης είναι εξαιρετικά δύσκολο να γίνουν καθώς απαιτούν να υπάρχει συμφωνία γρήγορα και ανάμεσα σε άτομα που δεν αντιπροσωπεύουν μόνο τους εαυτούς τους αλλά και τις παρατάξεις τους.

TΕΜΠΕΛΑΡΙΑ-ΚΟΠΡΙΤΕΙΣΙΟΝ
Κατάληψη για πάντα!Κατάληψη στα πάνταGood evening London, i would introduse myself but truth to tell, i do not have a  name , you can call me "V". Since mankind's dawn, a handfull of opressors have accepted responsibility over our lives that we should have accepted for ourselves.By doing so they took our power, by doing nothing, we gave it away.We've seen where their way leads, through camps and wars, towards the slaughterhouse.In anarchy there is another way.With anarchy,from rubble comes new life, hope reinstated.They say anarchy's dead, but you see...reports of my death were...exaggerated.Tomorrow Downing Street will be destroyed, tonight you must choose what comes next,lives of our own, or return to chains, choose carefully, and so adieu.
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #18 on: May 17, 2007, 19:28:35 pm »

@thanosdr  και  διάφοροι  άλλοι
Ωραίες  οι  εκτιμήσεις  και  οι  θεωρίες  (καλοπροαίρετα  το  λέω) αλλά, πριν  οφεθούμε  στο  δρόμο  της  γκρίνιας  και  της  μιζέριας, που  είναι  σχεδόν  σίγουρο  ότι  θα  οδηγηθούμε  από  δω  και  κάτω  στο  παρόν  τόπικ  κατά  την  προσφιλή  συνήθειά  μας, οι εκπρόσωποι  έχουν  ήδη  απαντήσει  γιατί  δεν  στήριξαν  την  πρόταση  Χατζηαθανασίου. Γιατί  είναι  υπόλογοι  στην  απόφαση  της  Γενικής  Συνέλευσης  Φοιτητών  η  οποία  υπερψήφισε  την  συγκεκριμένη  πρόταση  και  υποχρεούνται  στην  ΓΣ  Τμήματος  να  στηρίξουν  οι εκπρόσωποι. Ο  ένας  λόγος. Ο  άλλος  λόγος  που  μου  απάντησαν  εμένα  προσωπικά  όταν  τους  ρώτησα  "γιατί  δεν  στηρίξαμε  Χατζηαθανασίου"  ήταν  : γιατί  και  την  άλλη  φορά  που  υπαναχωρ'ησαμε  σε  κάποιες  διεκδικήσεις  μας  τελικά  βρεθήκαμε  ακόμη  πιό  κάτω  και  από  αυτή  την  υπαναχώρηση. Είναι  θέμα  τακτικισμού  του  κυρίου  Μάργαρη  και  των  περισσότερων  από  τα  μέλη  ΔΕΠ. Έναν  τακτικισμό  που  δεν  μπορούν  να  προβλέψουν  και  να  εξηγήσουν  σε  όλες  τις  φάσεις  οι  εκπρόσωποι, και  μάλιστα  σε  10  λεπτά  που  θα  διαρκέσει  η  ψηφοφορία.

Εγώ  προσωπικά  έχω  χάσει  τη  μπάλα. Πιστέυω  από  την  πρώτη  ακόμα  ΓΣ  Τμήματος  μέχρι  σήμερα, το  αποτέλεσμα  ήταν  αυτό  που  ήταν  για  πολλούς  λόγους. Δεν  ξέρω  αν είναι  κακό, καλό, σωστό, λάθος, κτλ κτλ. Κάποιοι  καθηγητές  μας  είπαν  ότι  η  λογική  της  διπλής  ή  τριπλής  εξεταστικής  δεν  υπερψηφίστηκε  απο  τα  μέλη  ΔΕΠ  εξαιτίας  της  περισυνής  αποτυχίας. Κάποιοι  άλλοι  δεν  θέλουν  να  κάνουν  εξεταστική  από  10  μέχρι  25  Ιουλίου - το οποίο  δεν  βρίσκω  και  τόσο  παράλογο, κάποιοι  ίσως  έχουν  προσωπικούς  λόγους (αν  και  δεν  νομίζω  ότι  είναι  η  πλειοψηφία). Τελοσπάντων, δεν  μπορώ  πλέον  να  καταλάβω  τη  λογική  πολλών  πραγμάτων,  και αν  ήταν  να  κατηγορήσω  για  κάτι  τους  εκπροσώπους  σίγουρα  αυτό  δεν  θα  ήταν  ότι  σήμερα  δεν  έκαναν  ότι  μπορούσαν  και  έπρεπε  να  είναι  θεοί  κτλ  κτλ, αλλά  για  το  γεγονός  ότι  κάποιοι  σκεφτήκαν  στην  αρχική  ΓΣ  Τμήματος  τις  εκλογές  και  την  κούραση  από  τις  καταλήψεις  σαν  κριτήριο  για  να  ψηφίσουν  στη  ΓΣ  Τμήματος  μια  συγκεκριμένη  πρόταση, και  το  ότι  κάποιες  συγκεκριμένες  παρατάξεις  ανέβασαν  το υπέροχο  εργάκι  "η πόρτα" όπως  είπε  πολύ  γλαφυρά  ο  Στάθης.

Η  ουσία  είναι  μία. Η  σημερινή  απόφαση  και  όλες  οι  αποφάσεις  που  παίρνονται  βαραίνουν  όλους  μας. Από  τη  μία  δεν  ξέρουμε  τί  θέλουμε  και  τί  προτείνουμε  κάθε  φορά  (με  εξαίρεση  συγκεκριμένα  άτομα  που  μέσα  στον  γενικό  παραλογισμό  έχουν  κάτι  λογικό  και  εποικοδομητικό  να  πούν και  τρέχουν  και  για  όλους  τους  υπόλοιπους ),υπεύθυνοι  είμαστε  όσοι  δεν  κατεβαίνουμε  στις  συνελεύσεις,  δεν  συμμετέχουμε  στις διαδικασίες, και  κάνουμε  κριτική  εκ  του  ασφαλούς  από  το  pc  μας  και  την  πολυθρονάρα  μας  σε  εκπροσώπους, καθηγητές, φοιτητές  κτλ  κτλ  κτλ  - και  η  φάση  είναι  πολλοί  από  αυτά  τα  άτομα  δεν  έχουν  το  θάρρος  να  σου  μιλήσουν  κατά  πρόσωπο, εδώ  εγώ  που  είμαι  και  κορίτσι  και  φώναζα  στην  προηγούμενη  ΓΣ  στους  εαακίτες  με  κίνδυνο  να  φάω  και  καμιά  ανάποδη  γιατί  τέτοιο  ήταν το  κλίμα, αλλά  τί  να  κάνουμε, άλλοι  έχασαν τη  μιλιά  τους  εκεί  και  προτίμησαν  μετά  να  βρίσουν  στο  φόρουμ, και  άλλα  τέτοια  διάφορα  λοιπόν. Ευθύνη  έχουμε  όλοι.

Αντε  να  δούμε. Και  περαστικά  μας.
« Last Edit: May 17, 2007, 19:35:54 pm by pandora » Logged
apostolos
Αρχάριος/Αρχάρια

View Profile
« Reply #19 on: May 17, 2007, 19:36:42 pm »

Οι δηλώσεις για την επί πτυχίω εξεταστική πότε ξεκινούν και πότε τελειώνουν; Θα βγει σχετική ανακοίνωση;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
BOBoMASTORAS
Veteran
Καταστραμμένος

It just doesn't get any easier! It gets worse...

View Profile
deleted
« Reply #20 on: May 17, 2007, 19:45:12 pm »

deleted
« Last Edit: June 14, 2015, 21:20:09 pm by BOBoMASTORAS » Logged

Της γενιάς μου βασιλιά,
μην κατέβεις τα σκαλιά.
Πιες αθάνατο νερό
να νικήσεις τον καιρό.

http://tools.ietf.org/html/rfc1149
The only reason we invent robots
thanosdr
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #21 on: May 17, 2007, 20:36:49 pm »

Δεν γκρινιαξα βασικα και δεν κατηγορησα κανενα.
Ασχοληθηκα παρα πολυ με βαση τα μεσα που ειχα και τον χαρακτηρα μου. Προσπαθησα να μην ειμαι στον υπολογιστη και να σχολιαζω απλως. Εδωσα χρονο απο την ζωη μου για να ειμαι οσο το δυνατον καλυτερα ενημερωμενος.

Δεν ηταν ευκολη η σημερινη συνελευση. Ημουν εκει και ξερω ποσο δυσκολο ηταν να παρουν μια αποφαση οι εκπροσωποι.
Οποιαδηποτε κριτικη ειναι εκ του ασφαλους. Οπως και να εχει ομως το αποτελεσμα κρινει την ολη προσπαθεια. Μπορει να ηταν και χειροτερα, μπορει να ηταν και καλυτερα.
Ξερω οτι οι εκπροσωποι παλεψαν για το καλυτερο.

Οσο για περαιτερω κινητοποιηση δεν ξερω. Σαν φοιτητες ξεραμε τι θελουμε αυτη την φορα. Παιξαμε και χασαμε. Δεν ειναι κακο να αναγνωριζεις μια ηττα. Ειδικα οταν εχεις προσπαθησει για το καλυτερο και εχασες στις λεπτομερειες.

Βεβαια οσοι εχουν το κουραγιο να ξαναπροσπαθησουν για βελτιωση της καταστασης, θα τους χειροκροτησω. Εγω κουραστηκα.

Η ελευθερία του καθενός σταματάει εκεί όπου αρχίζει η ελευθερία του άλλου. Αλλα πανω απ'ολα το κοινο συμφερον.
Μακαρι να ξερουμε παντα ποιο ειναι...
k9
Νεούλης/Νεούλα
*

Anybody out there....???

View Profile
« Reply #22 on: May 17, 2007, 21:39:15 pm »

Συγνώμη εγω να ρωτησω κατι?
Αν καποιος οπως εγω χρωσταει 15 για πτυχιο και περασει 3 μαθηματα στην εξεταστικη του 9ου,μπορει να δωσει μετα πτυχιακη?
Φοβαμαι πως οχι, εεε?
chggr005
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Free ...as a bird (Beatles)

View Profile
« Reply #23 on: May 17, 2007, 21:49:42 pm »

Quote from: k9 on May 17, 2007, 21:39:15 pm
Συγνώμη εγω να ρωτησω κατι?
Αν καποιος οπως εγω χρωσταει 15 για πτυχιο και περασει 3 μαθηματα στην εξεταστικη του 9ου,μπορει να δωσει μετα πτυχιακη?
Φοβαμαι πως οχι, εεε?
Απ' ότι κατάλαβα ΟΧΙ. Πρέπει τώρα να χρωστάς μέχρι και 12. Εφόσον χρωστάς 15>12, τότε μπορείς να δώσεις μονάχα τα μαθήματα του 9ου εξαμήνου, αλλά δεν μπορείς να συμμετάσχεις στην πτυχιακή εξεταστική.

Goodbye to you, my trusted friend.
We've known each other since we were nine or ten.
Together we 've  climbed hills or trees.
Learned of love and ABC's,
skinned our hearts and skinned our knees.

Goodbye my friend, it's hard to die,
when all the birds are singing in the sky,
Now that the spring is in the air.
Ο λογαριασμός έχει παραβιαστεί, μην ανοίξετε το link. are everywhere.
When you see them I'll be there.

We had joy, we had fun, we had seasons in the sun.
But the hills that we climbed
were just seasons out of time.

Terry Jacks - Seasons In The Sun

Οι πρωτοετείς φοιτητές μπορούν να ενημερωθούν για τον Σύλλογο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων Μηχανικών από εδώ:  Σύλλογος Φοιτητών
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #24 on: May 18, 2007, 01:38:04 am »

Όπως τα λέει ακριβώς ο chggr005...

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
tolos
Θαμώνας

THMMYYY

View Profile
« Reply #25 on: May 18, 2007, 16:00:13 pm »

Ρε παιδια. Σημερα η Σουλα μου ειπε οτι συμφωνα με την αποφαση που υπαρχει στα πρακτικα δεν γινεται να δωθουν μαθηματα του 9ου εξαμηνου στην πτυχιακη εξεταστικη. Τι παιζει ακριβως;
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #26 on: May 18, 2007, 17:23:53 pm »

Αυτή ήταν η πρόταση των καθηγητών, θαρρώ πως ψηφίστηκε η πρόταση των φοιτητών. Μάλλον έγινε κάποιο λάθος...
aika
Θαμώνας

mein gott

View Profile
« Reply #27 on: May 18, 2007, 17:31:36 pm »

SuperConfused
Κι εμένα το πήρε το αυτί μου σήμερα, αλλά νόμισα ότι κάποιο λάθος θα έκανε η Σούλα...Αφού ρε παιδιά, και ...προ διεύρυνσης του ορισμού του επί πτυχίω, ο ίδιος ο Μάργαρης έβγαλε ανακοίνωση που έλεγε ότι θα εξεταστούν ξανά τα του 9ου στην πτυχιακή.
Και άντε πες οι παλιοί (πχ εγώ) ας μην έχουν δεύτερη ευκαιρία. Αυτοί που είναι τώρα 9ο εξάμηνο κ πάει κάτι στραβά, γιατί να χάσουν την ευκαιρία να τα εξεταστούν στην πτυχιακή και να πάρουν το πτυχίο τους τώρα??
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #28 on: May 18, 2007, 17:37:46 pm »

Ως φοιτητές ουσιαστικά δε ζητήσαμε καμία αλλαγή στο ΤΙ θα εξεταστεί. Αυτό θα γινόταν όπως ακριβώς πριν που προφανώς, αν κοβόσουν σε κάποιο μάθημα του 9ου εξαμήνου αλλά σου περίσσευαν κάτω από 6, θα το ξαναέδινες.

Εμείς απλά είπαμε στην πτυχιακή, αντί να συμμετάσχουν οι φοιτητές που μετά την εξέταση των μαθημάτων του 9ου θα έχουν 6, να συμμετάσχουν οι φοιτητές που πριν την εξέταση των μαθημάτων του 9ου έχουν 12.

Το 9ο εξάμηνο έχει ως γνωστόν 6 μαθήματα το πολύ, οπότε είναι ισοδύναμη και λίιιγο καλύτερη.
electroSOK
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑ!

View Profile
« Reply #29 on: May 18, 2007, 17:37:58 pm »

Διευκρίνηση, δώστε βάση:

Το μπέρδεμα με τη Σούλα λύθηκε σήμερα κατά τις 2:30μ.μ παρουσία της Σούλας, του κ. Μάργαρη, εκπροσώπων φοιτητών και γενικώς φοιτητών.

Η απόφαση που πήρε το τμήμα είναι σαφής: Τα μαθήματα του 9ου εξαμήνου θα δοθούν και στην εξεταστική του 9ου εξαμήνου αλλά και στην πτυχιακή εξεταστική.

Η παρεξήγηση-λάθος ερμηνεία προέκυψε για τον εξής λόγο: Η Σούλα ανέφερε ότι δεν μπορεί να περάσει ταυτόχρονα για ένα μάθημα 2 βαθμούς. Δηλ. αν κάποιος δώσει ένα μάθημα του 9ου εξαμήνου, πχ. Μικροκύματα, στην εξεταστική του 9ου εξαμήνου και κοπεί (πχ. πάρει 3) , και έρθει μετά στην πτυχιακή εξεταστική και το περάσει (πχ. πάρει 7) η Σούλα δεν μπορεί να περάσει και το 3 και το 7 στους βαθμούς αυτού του φοιτητή. Και έτσι νόμισε ότι εντέλει τα μαθήματα του 9ου εξαμήνου θα δοθούν μία μόνο φορά.

Εντέλει συμφωνήσαμε όλοι οι παρόντες, ο κ. Μάργαρης και η Σούλα, να περαστούν από τη γραμματεία στην αναλυτική βαθμολογία του φοιτητή μόνο οι προβιβάσιμοι βαθμοί (δηλ. στο παράδειγμα που ανέφερα να περαστεί μόνο το 7) και όχι οι βαθμοί κάτω της βάσης. Και έτσι λύνεται το πρόβλημα που ανέφερε η Σούλα και δεν αλλοιώνεται και η απόφαση του τμήματος που λέει ότι τα μαθήματα του 9ου εξαμήνου θα δοθούν και στην εξεταστική του 9ου εξαμήνου αλλά και στην πτυχιακή εξεταστική.

Υ.Γ.: Σούλα, ο Τάσος είμαι, μη με κυνηγάς, δεν ισχυρίστηκα κιόλας ότι είσαι ξανθιά! Tongue
« Last Edit: May 18, 2007, 18:12:29 pm by electroSOK » Logged

Ο άνθρωπος πρέπει να περπατάει με το μέτωπο προς τον ήλιο. Για να μπορεί αυτός, καίγοντάς το να το σημαδεύει με αξιοπρέπεια. Αν ο άνθρωπος σκύψει το κεφάλι, χάνει την αξιοπρέπειά του.
Ernesto Che Guevara

Ουτοπία είναι αυτό που όταν κάνεις ένα βήμα για να το φτάσεις εκείνο κάνει δύο πίσω. Όταν κάνεις και δεύτερο βήμα για να το φτάσεις, εκείνο κάνει αλλά δυο πίσω.
Και τότε σε τι χρησιμεύει η ουτοπία???
Σε κάνει να βαδίζεις μπροστά!

Eduardo Galeano Ουρουγουανός ποιητής

Ο κόσμος πάει μπροστά κυνηγώντας την ουτοπία και το όνειρο!
Δυστυχής η κοινωνία που οι νέοι της δεν κάνουν όνειρα.
Pages: 1 [2] 3 Go Up Print
Jump to: